35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I dobrze Ci tak!! I zjesz je zeby sie na Ciebie nie paCZalo tak.BISCA wrote:Fak, fak, fak
Wracam z sali. Godzina intersywnego sportu, prysznic (z recznikiem tym razem
), wracam do biura a tu "przemila" stazystka kupila francuskie z jablkami. Jakies 400 kalorri to gowna chyba ma. Indywidualne i po jednym dla kazdego. Nie mialam serca odmowic. Teraz to ciasto lezy na moim biurku i sie na manie patrzy
Ps. to za to pytanie o poród
BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość

-
a nie da rady wymienić? na jakiś rosół...coś?BISCA wrote:Fak, fak, fak
Wracam z sali. Godzina intersywnego sportu, prysznic (z recznikiem tym razem
), wracam do biura a tu "przemila" stazystka kupila francuskie z jablkami. Jakies 400 kalorri to gowna chyba ma. Indywidualne i po jednym dla kazdego. Nie mialam serca odmowic. Teraz to ciasto lezy na moim biurku i sie na manie patrzy
może schowaj ciacho do szuflady? a potem schowaj do torebki (żeby zatrzeć ślady, że niby zjadłaś, było pyszne, dziękuję) i wynieś do utylizacji?
efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
no nikt pewnie nic nie wie.BISCA wrote:Zosia odpoczywa od forum.
Ja sie wczoraj pytalam o Karkowke i Chruszcza. Ktos cos wie ?
Ja kiedyś pisałam do Krakonki- i pod jej wykresem i na priv. Nie odpisała. Domniemywam, że nie zagląda na forum. Ale profil istnieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 14:42
-
ComeToMeBaby wrote:a nie da rady wymienić? na jakiś rosół...coś?

może schowaj ciacho do szuflady? a potem schowaj do torebki (żeby zatrzeć ślady, że niby zjadłaś, było pyszne, dziękuję) i wynieś do utylizacji?
To jest plan. Przmyce je do domu. Moj pasierb (
ochydne slowo) sie ucieszy.
ComeToMeBaby, efcia, krycha.stara, Dziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no nikt pewnie nic nie wie.
Ja kiedyś pisałam do Krakonki- i pod jej wykresem i na priv. Nie odpisała. Domniemywam, że nie zagląda na forum. Ale profil istnieje.
Ok, dzieki. Szkoda. Mam nadzieje, ze jej sie uklada.
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a nie da rady wymienić? na jakiś rosół...coś?

ja tak robiłam jak mnie czestowali beznadziejnym ciastem z cukierni, odkladalam na bok i mowilam ze przy kawce zjem, a później w chusteczke i do kosza
ciacho to ja tylko wcinam domowe, reszta to bleee
no chyba ze Rafaelko - tym nigdy nie gardze
ups i jeszcze daquas od Sowy
Sabina lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Efcia, zabije Cie.
Rafaello !!!!!
chce, chce, chce !
Kurde, mam parcie na jedzenie. Niedobrze. Myslicie, ze Gonal tak dziala. Macie apetyt przy stymulacji ?

juz na sama mysl bym je wciagnela, w sumie to wybiegam jutro, a ty dzisiaj wypocilas wiec mamy usprawiedliwienie
-
BISCA wrote:Efcia, zabije Cie.
Rafaello !!!!!
chce, chce, chce !
Kurde, mam parcie na jedzenie. Niedobrze. Myslicie, ze Gonal tak dziala. Macie apetyt przy stymulacji ?
mamy!
bez stymulacji tez
anna maria, BISCA, krycha.stara, moremi, kapturnica, SolarPolar, efcia, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam zawsze apetytBISCA wrote:Efcia, zabije Cie.
Rafaello !!!!!
chce, chce, chce !
A dziś mama obiecała knedle że sliwkami...
anna maria, krycha.stara, macduska, moremi, kapturnica, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Nie no, przeciez to permamentna inwigilacja teraz bedzie!
Dzien dobry w ogole, probuje ogarnac ostatnie 24 godziny forum...
Krycha! Gdzie w gumofilcach na salony!!!
ComeToMeBaby, Bozia3, krycha.stara, BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
A to w drugiej mi odkręcili kurekkapturnica wrote:Natka 3cia faza to porod łozyska
Moze na przyspieszenie jego odklejenia sie Ci dali .
potem zakręcili
zreszta ja tam nawet nie wiem kiedy to łożysko wyszło
widziałam tylko ze cos tam oglądają
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ty Krycha.. to był taki przytyk do profilu szkołykrycha.stara wrote:Yhm, bo sie panu Kazikowi od informatyki na pewno cenzurowac chcialo... I te dzieci to wcale nie umieja obejsc takiej cenzury, nie no, w ogole o tym nie maja pojcia. Jezusie, nigdzie juz se czlek qrwa bezkarnie nie rzuci. No jak zyc tera, jak zyc?

krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Ty masz widzę jakiś lęk przed kontrolą zewnętrzną - ktoś Cię śledzi czy co?krycha.stara wrote:Nie no, przeciez to permamentna inwigilacja teraz bedzie!
Dzien dobry w ogole, probuje ogarnac ostatnie 24 godziny forum...
Przecież to nie wymyślono od tego roku - a juz dzieciaki widocznie jakiś czas się uczą w ten sposób....
krycha.stara, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH