35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ogarnęłam nam miejsce na plenerowe foty. Czekam tylko na potwierdzenie czy się da. Trochę to takie tajniackie, bo tam oficjalnie to nie bardzo można. Do końca tygodnia mam wiedzieć. I fotografów też wstępnie umówiłam.
I tak się zastanawiam i obserwuję ale mojego m nawet nie zastanowiło to, że jutro przyjmujemy gości. Tzn przyjedzie mama na kawę (tata w pracy za granicą)- to akurat może nie jest nic podejrzanego, bo raz na ruski rok przyjdzie do nas, częściej my jesteśmy uu niej. No i przyjedzie babcia. To może też nie jest podejrzane, bo mieliśmy do niej zamiar jechać na herbatkę w poniedziałek, tyle że się chłop pochorował i odłożyliśmy wizytowanie. Powiedziałam m, że mama chce przyjechać w czwartek na kawę to może od razu zaproszę babcię i będzie dwa w jednym? Na co ochoczo przystał. On jest tam pochłonięty dzisiaj grą i na pierdyliard procent nie ogarnia jeszcze, że jutro mam urodziny. Jeśli jutro nie odpali rano fejsa to mu też fejs nie przypomni... Mam go zostawić w nieświadomości, czy tuż przed przyjściem gości coś napomknąć, żeby sobie siary nie narobił przy gościach?
hehehehe
krycha.stara, BISCA, beates, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Apropos urodzin, tak mi migło jak rano nadrabiałam. Czyje tu są urodziny. Syna Małej? Dzisiaj czy wczoraj? BO ten... wszystkiego najlepszego dla szkraba małego!
krycha.stara, BISCA, beates, Aasiula, efcia, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
hehehe kuszące kuszące... ale ja mam za miękkie serce dla niego.krycha.stara wrote:Nic nie mow, czekaj , wylacz mu tego fejsa, niech zapomni i wtedy... tadam! Zrob mu pierwsza awanture malzenska!

chyba go uprzedzę gdyby się nie opamiętał do przyjścia gości
krycha.stara, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To Wy sie wogóle nie macie co spieszyc .Jeszcze minimum tydzień bankowo sie nie rozsypie. Młody mi to przekazał jak przeprowadziłam z nim powazna rozmowe na ten temat.
Takze ten tego spokojnie
Kapta to moze byś w poniedziałek urodziła, co ? Wiesz, ja mam wtedy tranfer. Rozumiesz, Tobie wyjmą, mi wsadzą. Równowaga w przyrodzie musi być
krycha.stara, BISCA, Sabina, moremi, kapturnica, paszczakin, macduska, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Magdala, Simba, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie konsumuje ze smakiemmoremi wrote:Się nie podlizuj. Wczoraj pisałaś o jakimś ciescie z kruszonką? A dzisiaj Sabinka o knedlach ze śliwkami? Idę zupę porową odgrzać.
mama zgotowała i to tyle, że jeszcze z 10 ludzi się naje!
Knedle są wielkości jabłek i rodzicielka jest oburzona, że 3 knedla nie mogę wcisnąć
resztę mamy zjeść jutro, pojutrze i tak aż do skończenia zapasów
moja mama wciąż gotuje, jakby nas w domu było 12-oro
krycha.stara, caffe, moremi, beates, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiesz co mówisz, ale umowa stoi, przyklepanekrycha.stara wrote:Wyslij ja na wczasy do Niemiec. Ja stawiam. Ona niech sie po prostu czuje jak u siebie

Jako argumenty za dodam, że pierogi i golabki robi pierwsza klasa, a jej drozdzowe ciasta i pączki są warte każdych pieniędZy
zapomnialam o rosole! I też makaron robi sama, nie uznaje że sklepu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:43
kapturnica, krycha.stara, iwcia77, beates, SolarPolar, macduska, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie wiesz co mówisz, ale umowa stoi, przyklepane

Jako argumenty za dodam, że pierogi i golabki robi pierwsza klasa, a jej drozdzowe ciasta i pączki są warte każdych pieniędZy
Golabki ?
A nie chce do Francji przyjechac ? Tu cieplej, i po niemiecku nikt nie mowi
krycha.stara, kapturnica, caffe, Sabina, SolarPolar, macduska, efcia, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
17.05 na dwojce bedzie dokumentalny film sekrety niemowlaków o tym jak postrzegaja dzieciory swiat od 0do 3r.ż .Morek moze Cie zainteresuje i inne dziewczyny .Ja czekam ciekawe jak pokazA ich odbiór bodźców
krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybylismy w klinice, EEG czyste, lekarz twierdzi że na 99% sie mu ta padaczka nie wróci...
krycha.stara, beates, Dziobak, Aasiula, Sabina, SolarPolar, BISCA, ania.g, Bursztyn, iwcia77, macduska, Bozia3, anna maria, kapturnica, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, Elfik, malgos741, paszczakin, kkisia, caffe, moremi, Magdala, gosia7122, Simba, Mala79, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Krycha, gdzies byla na wywczasach? Magnesy dla nas masz?
A Kapta ty co? Jeszcze nie urodzilas??
Moze to i lepiej, bo robie Wacine paluszki drozdzowe i dopiero rosna. A poza tym na 18 mam wywiadowke u dziecka, wiec jakbys przed 20 nie urodzila, to zdaze jeszcze kupic cos pod te paluszki.
Jeżżżzu, juz wywiadowka?
Dziobak, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

. . A jak moze byc nad morzem we wloszech ?