35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak ja wczoraj też byłam na wywiadówce - 3 godziny. Swoją drogą odczułam swoją starość okrutnie - byłam przecież nie tak dawno uczennicą tej samej szkoły, a teraz jestem tu w roli rodzica 13 latka....buuu
Dziobak, BISCA, ania.g, Sabina, anna maria, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie seksowanie jutro odpada.krycha.stara wrote:Swoja droga urodziny w srodku tygodnia moglyby mnie zabic. Nie te lata, zeby prasowac, seksowac i jeszcze rano wstac do roboty, a potem nawet pracowac. Jestem w stanie zrobic juz tylko jedna z tych rzeczy osobno, razem juz nie daje rady...

pilnujemy się. post mamy. przed badaniami.
a ileż można z mamą i babcią przeprasować?... niewiele i nie mocno.
dam radę
kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
mniam, aż mi ślinianki zaczęły pracować.Sabina wrote:Nie wiesz co mówisz, ale umowa stoi, przyklepane

Jako argumenty za dodam, że pierogi i golabki robi pierwsza klasa, a jej drozdzowe ciasta i pączki są warte każdych pieniędZy
zapomnialam o rosole! I też makaron robi sama, nie uznaje że sklepu 
to chyba ma dużo czasu, gotowanie jest bardzo czasochłonne
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
eh, nie zdążyłamkapturnica wrote:17.05 na dwojce bedzie dokumentalny film sekrety niemowlaków o tym jak postrzegaja dzieciory swiat od 0do 3r.ż .Morek moze Cie zainteresuje i inne dziewczyny .Ja czekam ciekawe jak pokazA ich odbiór bodźców

kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kolejny dzień boli mnie gardło. Pije syrop z cebuli, własnej roboty sok z malin, kwiatów czarnego bzu, miód, cytryna, imbir, czosnek. Wszystko to w dużych ilościach w różnych kombinacjach. To trwa od piątku. Już mi brak pomysłów. Czy to pora na wizytę u internisty? Czy lekarz może dać mi coś poza tantum verde?
malgos741, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4