35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaśmin- Springer to zdecydowana reżyserka, takie show w amerykańskim stylu. Coś jak wrestling

W przypadku Drzyzgi podejrzewam niewielkie manipulowanie ludźmi. Myślę, że istnieją tacy. Problemy jak problemy, każdy jakieś ma. Ale żeby zgłosić się do TV żeby robić z siebie widowisko... No to już wiemy z jakimi ludźmi mamy do czynienia. I aktorsko to nie wygląda zupełnie, jak to można często wyczuć w tych programach typu :trudne sprawy" czy coś tam. U Drzyzgi wydaje mi się występują ludzie, dla których wizyta w studio jest jak swoista psychoterapia. Liczą na rozwiązanie swojego problemu, kiedy sami sobie już z nim nie dają rady. -
ty nie idź spać bo jutro nie nadrobisz!!!Jasminowa wrote:To forum jest tak aktywne, że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać, idę jeszcze dzieciaki przepytać przed jutrzejszym i pojutrzejszym sprawdzianem ( już sprawdziany, ledwo pierwszy dzwonek zadzwonił).
Dobrej nocy wszystkim!
halo!
BISCA, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jaśmin- Springer to zdecydowana reżyserka, takie show w amerykańskim stylu. Coś jak wrestling

W przypadku Drzyzgi podejrzewam niewielkie manipulowanie ludźmi. Myślę, że istnieją tacy. Problemy jak problemy, każdy jakieś ma. Ale żeby zgłosić się do TV żeby robić z siebie widowisko... No to już wiemy z jakimi ludźmi mamy do czynienia. I aktorsko to nie wygląda zupełnie, jak to można często wyczuć w tych programach typu :trudne sprawy" czy coś tam. U Drzyzgi wydaje mi się występują ludzie, dla których wizyta w studio jest jak swoista psychoterapia. Liczą na rozwiązanie swojego problemu, kiedy sami sobie już z nim nie dają rady.
Smutne to -
jaComeToMeBaby wrote:nie wiem czy kto będzie tęsknił ale ewakuuję się z forum.
do kąpieli marsz!
a potem jakiś wieczór filmowy (?).
dobranoc!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Nie ma jak własne. Ja korzystam z sadu i ogródka ojcamoremi wrote:Dzisiaj zamówiłam u rodziców ekologiczne warzywa i owoce - marchewkę, ziemniaki, dynię, buraczki i jabłka.
Dynię zamrożę, a reszta będzie przechowywana w tradycyjny sposób, czyli zakopane w ziemi i jakos tak.
Idę pranie powiesić i może jeszcze krzesło wywoskuję.
moremi, Heretyczka, Bozia3, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
peppapig wrote:Halo mysza dzięki za biustonosze,som boskie,nie gniotom rewelacja
używamy 
Mysza jest.
Ciesze sie, że się przydały. Mi na razie nie będą potrzebne. Obsikałam dziś test i co? Wielkie G, a poza tym, jakoś nie ma nastroju do robienia dzieci. Generalnie chujnia z grzybnią.
I na dodatek Wojtek odstawił dziś w nocy szopkę. Obudził się o półncy i wył do 3.00, więc zaczęłam się zastanawiać czy drugie dziecko jest mi do szczęścia koniecznie potrzebne.
Mam dość wszystkiego a łzy same płyną.
Dziobak, iwcia77, macduska, moremi, kkisia, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz przemeczenia....miniemysza1975 wrote:Mysza jest.
Ciesze sie, że się przydały. Mi na razie nie będą potrzebne. Obsikałam dziś test i co? Wielkie G, a poza tym, jakoś nie ma nastroju do robienia dzieci. Generalnie chujnia z grzybnią.
I na dodatek Wojtek odstawił dziś w nocy szopkę. Obudził się o półncy i wył do 3.00, więc zaczęłam się zastanawiać czy drugie dziecko jest mi do szczęścia koniecznie potrzebne.
i pamietaj ze nigdy nie jest tak chujowo zeby nie mogło byc gorzej
to ci mówie ja- Hera
anna maria, Sabina, mysza1975, malgos741, BISCA, macduska, moremi, kkisia, efcia, Simba, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapta, jeszcze nie urodzilas??
Bo ja juz prawie koncze wyzerac paluszki z oliwkami...
Ale nudy z ta Kapta, no... W telewizji tez nic nie ma. Do doopy taki wieczor!
anna maria, malgos741, BISCA, moremi, kkisia, efcia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Mysza zmeczenie materialu ,ja tez nie raz nie daje rady ,Hela ma teraz Taki okres ze wisi na mnie i to doslowie nie moge na chwile ja zostawic bo wyje ,co zrobic ,czekam az jej minie :-)Jutro wstaje nowy dzien
mysza1975 wrote:Mysza jest.
BISCA, Dziobak, moremi, kkisia, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość