X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mysza <3

A masz pojęcie czemu wył?

Chyba po prostu nie chciało mu się spać, bo jak go po 3 godzinach włożyłam do łóżeczka z zabawkami, to zaraz pojawił mu się banan na buzi. Pół godzin się pobawił i podjęłam ponownie próbe usypiania i jakoś poszło.

Z drugiej strony, może to zęby, bo chyba idą mu dolne dwójki, a może boli go nóżka, bo ma trochę opuchnietą po poniedziałkowej szczepionce.

A może miałabym za dobrze gdyby moje dziecko przesypiało każdą noc.

anna maria, Simba lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc wiedźmy ;)

anna maria lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera super !.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z komorki tak zle sie czyta i pisze, ze az mnie pindol szczela! Nawet lajkowac nie idzie ...
    Krycha ja sie nie lubie trzaskac na machon wiec opalenizna raczej slaba zwlaszcza ze mam jasna karnacje , wiec rakowi skory mowie stanowczo NIE i smaruje sie 50+. Pozatym opalenizna postarza ;-).
    Dziobak -pisalam zeby kciuki zaciskac za sprzedaz chaty to wtedy bede mogla cos postanowic z wyjazdem a tak zyje w zawieszeniu...

anna maria, nick nieaktualny, efcia, Dziobak, ania.g, nick nieaktualny, Simba, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia Ty wracaj ,bo seriale sie rozpoczely :-)juz przyjaciolki oblukalam :-)

efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

A może miałabym za dobrze gdyby moje dziecko przesypiało każdą noc.

O nienienie.. Lepiej trzymajmy się teorii, że dzieci nie płaczą bez powodu. Wiec zeby bądź nóżka.. I oby przeszło.. I wtedy znowu będzie spał.

BISCA, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam chyba zapalony wyrostek robaczkowy, spędziłam dziś wiele godzin w szpitalu, z rozłożonymi nogami i bez i niestety po tym wszystkim zapowiada się totalny przymusowy odwyk od forum. Na dni parę.
    A już było tak pięknie, gdy pokonałam wstręt do kąpa po urlopie, wdrożyłam się na nowo w straszne różne historie i nawet zalajkowano mnie parę razy na 35+.
    Wrócę do Was jak wywalą ze mnie to paskudztwo, na razie diagnostyka, chirurg, na USG nic nie widać, w badaniu boli średnio, jeść nie mogę. Czekamy na ból "nie do zniesienia" albo już wywalamy od razu z marszu - nawet jutro.

to się wygadałam i uciekam, mimowolnie puszczając gazy na do widzenia

BISCA, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, kapturnica, malgos741, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, Simba, Bozia3, gosia7122, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O nienienie.. Lepiej trzymajmy się teorii, że dzieci nie płaczą bez powodu. Wiec zeby bądź nóżka.. I oby przeszło.. I wtedy znowu będzie spał.
    To co powodem dla dziecia, nie musi byc jasnym i oczywistym powodem dla nas. Albo nie zawsze mozemy usunac przyczyne.
    U nas Adas poplakuje w nocy. Jest najedzony, zdrowy, zeby nie ida, ma sucho, pizamka jest wygodna, mama i tata blisko, zeby sie przytulic. A placze. Zaczal poplakiwac, kiedy wrocilam do pracy. I jesli to jest powod, to nie jestem w stanie tego zmienic, bo pracowac musze. Nie sadze tez, zeby on to rozumial. Wiec wcale to nie jest takie proste do rozgryzienia, dlaczego dzieci placza.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wiedzmy :)

Kapta co tam , jak tam ;)

Urodzils juz :)

Dzis dzien zakupowy , w lodowce to tylko swiatlo zostalo
    No i wizyta

Przed wizyta mam stresa , bo to sie zacznie juz za chwile :)

BISCA, malgos741, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Maksio juz jest?

BISCA, efcia, moremi, anna maria, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !
    Mimbla <3
    Kkisia kciuki za wizyte !
    Miłego dnia wszystkim !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 07:19

BISCA, nick nieaktualny, efcia, Mimbla, anna maria, Simba, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta czy miałaś juz lewatywe? Dzieje się coś?

BISCA, nick nieaktualny, efcia, malgos741, moremi, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się witam
    Mimbla biedaku

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!!
    Nakopac każdej z osobna czy hurtem ?? Jak tak bedziecie dopytywac to poinformuje dopiero po wszystkim =D
    Od4tej rano nie spie i nie , nie kurva to nie skurcze mnie mecza ale jeVana bezsennosc.
    No koszmar!!!

A Maks ma jeszcze 2% do pelnego downloadingu. Później dostanie od matki wpierdziel ,ze sie obija z wyłażeniem.
    A na poważnie to coraz bardziej zaczynam byc znużona i zmeczona tym czekaniem i bądź co bądź siła rzeczy człowiek łapie sie na obserwowaniu reakcji swojego ciała a to na ból a to na kłucie i chVj nie wie co jeszcze i nastrój siada.
    Miłego baby!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 07:25

Aasiula, SolarPolar, efcia, malgos741, ania.g, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, Bozia3, Magdala, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, megan8, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminkowa zdrowia życze!

paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, szybkkego powrotu do zdrowia i do nas :-)

Kkisia <3

Kapta, wspolczuje. Pyknij se jakis dobry serial, zapomnisz o czekaniu. I nie rodz jutro.

Milego przedpiatku :-)

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    To co powodem dla dziecia, nie musi byc jasnym i oczywistym powodem dla nas. Albo nie zawsze mozemy usunac przyczyne.
    U nas Adas poplakuje w nocy. Jest najedzony, zdrowy, zeby nie ida, ma sucho, pizamka jest wygodna, mama i tata blisko, zeby sie przytulic. A placze. Zaczal poplakiwac, kiedy wrocilam do pracy. I jesli to jest powod, to nie jestem w stanie tego zmienic, bo pracowac musze. Nie sadze tez, zeby on to rozumial. Wiec wcale to nie jest takie proste do rozgryzienia, dlaczego dzieci placza.
    No ale z tego, co piszesz, to powód jest jasny. Jak zaczął płakać równo z praca, to pewnie odreagowuje oderwanie od mamy. Ty go przecież nawet do toalety ze sobą targalas, a teraz nie ma!
    Ja nie mówię, że zawsze jest rozwiazazanie dla dziecięcego płaczu, mówię, że jest powód..

Simba lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Kapta , to czekamy dalej <3

kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bry!!
    Nakopac każdej z osobna czy hurtem ?? Jak tak bedziecie dopytywac to poinformuje dopiero po wszystkim =D
    Od4tej rano nie spie i nie , nie kurva to nie skurcze mnie mecza ale jeVana bezsennosc.
    No koszmar!!!

A Maks ma jeszcze 2% do pelnego downloadingu. Później dostanie od matki wpierdziel ,ze sie obija z wyłażeniem.
    A na poważnie to coraz bardziej zaczynam byc znużona i zmeczona tym czekaniem i bądź co bądź siła rzeczy człowiek łapie sie na obserwowaniu reakcji swojego ciała a to na ból a to na kłucie i chVj nie wie co jeszcze i nastrój siada.
    Miłego baby!!
    Dla mnie też byłoby to męczące, dlatego błogosławię mojego gina za wywołanie. Raz, przez rozmiar Adasia, dwa właśnie przez to wprostytutkowujace czekanie na nie wiadomo co. I czy to juz.. A może nie.. I czy jak jeszcze poczekam, to nie będzie za późno.

kapturnica, moremi, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No ale z tego, co piszesz, to powód jest jasny. Jak zaczął płakać równo z praca, to pewnie odreagowuje oderwanie od mamy. Ty go przecież nawet do toalety ze sobą targalas, a teraz nie ma!
    Ja nie mówię, że zawsze jest rozwiazazanie dla dziecięcego płaczu, mówię, że jest powód..
    Ale tego nie wiem na pewno Paszcza. Moge domniemywac. A moze go boli brzuch po nowej zupce? Tak dlugo jak wyrazi powody placzu werbalnie lub niewerbalnie musze uznawac, ze nie zawsze wiem o co kaman i dopuscic mysl, ze nic z tym niw zrobie.
    Teraz do lazienki targa go tatus, a z nim jest rownie fajnie ( niestety ;-) )

BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11189 11190 11191 11192 11193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ