35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dziewczyny kolejny dzień boli mnie gardło. Pije syrop z cebuli, własnej roboty sok z malin, kwiatów czarnego bzu, miód, cytryna, imbir, czosnek. Wszystko to w dużych ilościach w różnych kombinacjach. To trwa od piątku. Już mi brak pomysłów. Czy to pora na wizytę u internisty? Czy lekarz może dać mi coś poza tantum verde?
Na pewno coś da. W ostateczności nawret antybiotyk. Zaglądałaś sobie do gardła?
Mojego męża bolało, bolało i ma anginę.
Edit. Lubię = współczujęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:08
Sabina lubi tę wiadomość
-
leki z serii Prenalen (dla kobiet w ciąży) plus płukanie wodą z solą. Minie szybko. Propolis w kropelkach do herbaty.ania.g wrote:Dziewczyny kolejny dzień boli mnie gardło. Pije syrop z cebuli, własnej roboty sok z malin, kwiatów czarnego bzu, miód, cytryna, imbir, czosnek. Wszystko to w dużych ilościach w różnych kombinacjach. To trwa od piątku. Już mi brak pomysłów. Czy to pora na wizytę u internisty? Czy lekarz może dać mi coś poza tantum verde?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:21
Heretyczka, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaglądałam i jest czerwone. Nie ma żadnego nalotu.macduska wrote:Na pewno coś da. W ostateczności nawret antybiotyk. Zaglądałaś sobie do gardła?
Mojego męża bolało, bolało i ma anginę.
Edit. Lubię = współczuję
macduska lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Ewa, rewelacja! Uściski dla Tupka!Heretyczka wrote:bylismy w klinice, EEG czyste, lekarz twierdzi że na 99% sie mu ta padaczka nie wróci...
(rany, słownik zmienił mi Tupka na Tuska i prawie tak wyslalam)
BISCA, Heretyczka, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Toż powtórze sie , moje dziecko poinformowało mnie ,że przed terminem wyznaczonym nie wylezie .Tym bardziej ,że znów za ciepło bedzie w przyszłym tygodniu bo zapowiadaja powyżej 25stopni.Takze dziekuje , postoje!!
ania.g, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kkisia i jak w nowej pracy?
I dlaczego Mega się nic nie odzywa?
Nie jest zle
Nie jest to tez to co chce robic
Ale coz sila wyzsza
Jutro ide dopiero na 18 do 22
Wiec luz i do gina pojade bez stresu
A Mega niby wczoraj nadrabiala i ja wsyslo
macduska, Aasiula, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty tez to oglądałam

Padłam jak laska mowila ze podpisy w sytylu "bym brał" ( pod zdjęciem jej na fb) to komplement
O losie ...
Mi się wydaje, że tym ludziom płacą, żeby takie głupoty gadali, myślicie, że to prawdziwe historie w tych "Rozmowach w toku" ?. Kuzyn mi kiedyś mówił ,ze jego kumpel zgłosił się do jakiegoś tematu i był w programie, ale mówił w większości to, co mu kazali mówić...
Tak jak Jerry Springer, kojarzycie? Tylko tam poszli już dalej, zawsze kończy się bójką. Najcześciej 2 babki wagi ciężkiej biją się o jednego chudego meksykanina. Ale myślę, że więkoszość to reżyserka.
ComeToMeBaby, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Testom owulacyjnym mówię stanowcze nie! no żesz, trzeci dzień pod rząd mam pozytywny test, mega mocna krecha, nie kumam o co chodzi. LH mi " piknęło" i zejść w dół coś nie chce...pierwszy miesiąc z testami i ostatni.
To forum jest tak aktywne, że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać, idę jeszcze dzieciaki przepytać przed jutrzejszym i pojutrzejszym sprawdzianem ( już sprawdziany, ledwo pierwszy dzwonek zadzwonił).
Dobrej nocy wszystkim!
BISCA, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dobra, fajrant, idę przeprasowac różowe. Dziś się dzięki chlopu przekonałam, co znaczy rutyna w życiu dziecka. "Pomogl" rano i totalnie mi go przedstawił jeśli chodzi o spanie. Nakarmił, przebral i od razu położył spać. Po całej przespanej nocy. Młody grzecznie zasnął i spał całe pół godziny. Potem ww zadnej normalnej jego porze ani myślał spać. Teraz ledwo dożyl do 20, jeczac i fikajac. Padł 2 minuty po wylądowaniu w łóżku. A mąż do mnie : a co to ma za znaczenie kiedy on śpi?
Zabić to mało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:11
BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, macduska, Aasiula, efcia, kkisia, Dziobak, Bozia3, moremi, anna maria, Simba, Mega lubią tę wiadomość