35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ty tez to oglądałamkapturnica wrote:A wogole mam dzien nic mi sie nie chce. Chłop zasuwa z kosiarka i grabiami w ogrodzie.Młody matce doniósł pare orzechów siła wydartych wrednym wiewiórkom.(Siedza france na orzechu , obieraja z łupek i zrzucaja na ziemie .A potem zbieraja iw pizdu gdzies wynosza) Odmóżdżam sie ogladajac popierdykane rozmowy w toku.
Normalnie RZyc nie umierac!
Padłam jak laska mowila ze podpisy w sytylu "bym brał" ( pod zdjęciem jej na fb) to komplement
O losie ...
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:17.05 na dwojce bedzie dokumentalny film sekrety niemowlaków o tym jak postrzegaja dzieciory swiat od 0do 3r.ż .Morek moze Cie zainteresuje i inne dziewczyny .Ja czekam ciekawe jak pokazA ich odbiór bodźców

Do maja tak daleko ...
ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Szszszsz kurde, no.paszczakin wrote:Jeżżżzu, juz wywiadowka?
Dziecie starsze nauke w gimnazjum rozpoczelo i mamy wywiadowke. Ale taka, ze wychowawca gada, rodzice ( wszyscy razem do kupy ) sluchaja. Przed swietami bedzie spotkanie z rodzicami oko w oko ( inny typ wywiadowki ), ze ja, jako mac, siedze i wysluchuje, jaka to moja corka jest genialna ( albo i nie ), a corka siedzi obok i chlonie komplementy ( albo i nie ). Odbywa sie to 4 razy w roku.
Ja niestety musze odbebnic wywiadowki ( te oko w oko ) rowniez w druga strone ( to ja trajkocze ).
A potem jeszcze wywiadowki u Adasia... Aaaale, to corka bedzie juz na studiach. Uff, ulzylo mi.
krycha.stara, BISCA, ania.g, macduska, Bozia3, efcia, dorbie, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Albo- szarpalbym jak Reksio szynke!Aasiula wrote:Ty tez to oglądałam

Padłam jak laska mowila ze podpisy w sytylu "bym brał" ( pod zdjęciem jej na fb) to komplement
O losie ...
krycha.stara, Sabina, Aasiula, BISCA, ania.g, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Tez tak sobie pomyslalam! Dojczland Dojczland iber ales, czy jak to lecialo.Heretyczka wrote:czyli warto było zostac niemiecką sprzątaczką

To teraz juz mozecie spadac dalej w swiat, zanim was Syria zaleje.
SolarPolar, krycha.stara, Sabina, Heretyczka, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
To najlepsza wiadomość jaką mogłam dziś przeczytać. Bardzo się cieszęHeretyczka wrote:bylismy w klinice, EEG czyste, lekarz twierdzi że na 99% sie mu ta padaczka nie wróci...
Sabina, Heretyczka, Aasiula, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
A mnie tak brzuch napierdziela, ze chyba zaraz puszcze pawia. @ na zakrecie, ale ostatnio bardzo powoli sie rozkreca i boli jak nigdy. Siedze poskrecana w paragraf i konam.
Walnelabym sobie ze 2 sety dla ogolnego rozluznienia, ale jakos glupio pojsc nawalonym do szkoly.
krycha.stara, Sabina, BISCA, efcia, Elfik, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Najlepsza wiadomosc!!! Bardzo bardzo sie ciesze!Heretyczka wrote:bylismy w klinice, EEG czyste, lekarz twierdzi że na 99% sie mu ta padaczka nie wróci...

Teraz juz mozecie sie pakowac i przyjezdzac do krainy deszczowcow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:16
Sabina, Heretyczka, BISCA, Bozia3, efcia, malgos741, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze bedzie miał dziurke w serduszku konsultowaną i ja jeszcze chce złozyc wizyte w kinderfabryceBursztyn wrote:Najlepsza wiadomosc!!! Bardzo bardzo sie ciesze!

Teraz juz mozecie sie pakowac i przyjezdzac do krainy deszczowcow
krycha.stara, Dziobak, BISCA, Bursztyn, macduska, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Simba, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
Tak. Ale jakos tak po ciuchutku na razie. Do nas troche dalej.Heretyczka wrote:ale was też podobno zalewają?

Ale juz widac roznice. Jak przyjechalam do naszej wsi 6 lat temu, to najwiecej bylo Czeczenow. W kazdej klasie byl maloletni Czeczen. Teraz zalewaja nas murzyny. Do tego takie w burkach, co juz wydaje mi sie mocna cudaczna kombinacja...
krycha.stara, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
A idz pan w pip.krycha.stara wrote:A Azjatke skosnooka w burce widziala? Bo u nas takie tez po miescie chodza... Zreszta, panocku, cego to u nas ni mo! Prawdziwych Aryjczykow z dziada pradziada tylko nie ma, bo ostatnie Niemce z emerytury na Mazurach korzystaja, w Prusach Wschodnich po ichniemu

Paczaj tera. Pierwszoklasisci, czytam liste: Jørgen. Szukam typa. A tu Filipinczyk! Maly, brazowawy, skosne oko. A on Norweg z krwi i kosci!
Jak zyc premierze, jak zyc?
krycha.stara, Heretyczka, efcia, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
jasne, trzeba wykorzystac niemiecka oferteHeretyczka wrote:jeszcze bedzie miał dziurke w serduszku konsultowaną i ja jeszcze chce złozyc wizyte w kinderfabryce
po Tupku widac, ze sa skuteczni, oby tak dalej
Heretyczka, Dziobak, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniom.....może wyjade stąd pregnantBursztyn wrote:jasne, trzeba wykorzystac niemiecka oferte
po Tupku widac, ze sa skuteczni, oby tak dalej
marzenia starej baby ....
krycha.stara, Bursztyn, Aasiula, BISCA, Bozia3, Dziobak, efcia, dorbie, malgos741, ComeToMeBaby, beates, Simba, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
moj poprzedni gienek mowil ze nie ma starych bab, do 55 sa dziewczyny, a potem nieco starsze dziewczynyHeretyczka wrote:niom.....może wyjade stąd pregnant

marzenia starej baby ....
Aasiula, BISCA, Heretyczka, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Simba, mama78, Mega lubią tę wiadomość