Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli warto było zostac niemiecką sprzątaczką :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, BISCA, Aasiula, Dziobak, nick nieaktualny, anna maria, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, beates, paszczakin, nick nieaktualny, caffe, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bylismy w klinice, EEG czyste, lekarz twierdzi że na 99% sie mu ta padaczka nie wróci...
    Super :-) ucaluj Tupka <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moremi ale jak oryginalny wzór.!

no wlasnie- taki wzor, to sie godzi miec!

Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Dla dziecka wszystko!

Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera, super wiadomosc !!!! Ciesze sie z Toba :)

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A wogole mam dzien nic mi sie nie chce. Chłop zasuwa z kosiarka i grabiami w ogrodzie.Młody matce doniósł pare orzechów siła wydartych wrednym wiewiórkom.(Siedza france na orzechu , obieraja z łupek i zrzucaja na ziemie .A potem zbieraja iw pizdu gdzies wynosza) Odmóżdżam sie ogladajac popierdykane rozmowy w toku.
    Normalnie RZyc nie umierac!
    Ty tez to oglądałam :/
    Padłam jak laska mowila ze podpisy w sytylu "bym brał" ( pod zdjęciem jej na fb) to komplement
    O losie ...

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    17.05 na dwojce bedzie dokumentalny film sekrety niemowlaków o tym jak postrzegaja dzieciory swiat od 0do 3r.ż .Morek moze Cie zainteresuje i inne dziewczyny .Ja czekam ciekawe jak pokazA ich odbiór bodźców 8)

Do maja tak daleko ...

ComeToMeBaby, moremi, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Jeżżżzu, juz wywiadowka?
    Szszszsz kurde, no.
    Dziecie starsze nauke w gimnazjum rozpoczelo i mamy wywiadowke. Ale taka, ze wychowawca gada, rodzice ( wszyscy razem do kupy ) sluchaja. Przed swietami bedzie spotkanie z rodzicami oko w oko ( inny typ wywiadowki ), ze ja, jako mac, siedze i wysluchuje, jaka to moja corka jest genialna ( albo i nie ), a corka siedzi obok i chlonie komplementy ( albo i nie ). Odbywa sie to 4 razy w roku.
    Ja niestety musze odbebnic wywiadowki ( te oko w oko ) rowniez w druga strone ( to ja trajkocze ).
    A potem jeszcze wywiadowki u Adasia... Aaaale, to corka bedzie juz na studiach. Uff, ulzylo mi. ;)

nick nieaktualny, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, Bozia3, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ty tez to oglądałam :/
    Padłam jak laska mowila ze podpisy w sytylu "bym brał" ( pod zdjęciem jej na fb) to komplement
    O losie ...
    Albo- szarpalbym jak Reksio szynke!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, ania.g, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Tez tak sobie pomyslalam! Dojczland Dojczland iber ales, czy jak to lecialo. ;)

To teraz juz mozecie spadac dalej w swiat, zanim was Syria zaleje.

SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bylismy w klinice, EEG czyste, lekarz twierdzi że na 99% sie mu ta padaczka nie wróci...
    To najlepsza wiadomość jaką mogłam dziś przeczytać. Bardzo się cieszę <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak brzuch napierdziela, ze chyba zaraz puszcze pawia. @ na zakrecie, ale ostatnio bardzo powoli sie rozkreca i boli jak nigdy. Siedze poskrecana w paragraf i konam.
    Walnelabym sobie ze 2 sety dla ogolnego rozluznienia, ale jakos glupio pojsc nawalonym do szkoly.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, efcia, Elfik, nick nieaktualny, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Najlepsza wiadomosc!!! Bardzo bardzo sie ciesze! <3 :)
    Teraz juz mozecie sie pakowac i przyjezdzac do krainy deszczowcow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 17:16

nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, efcia, malgos741, Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Tez tak sobie pomyslalam! Dojczland Dojczland iber ales, czy jak to lecialo. ;)

To teraz juz mozecie spadac dalej w swiat, zanim was Syria zaleje.
    ale was też podobno zalewają?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Najlepsza wiadomosc!!! Bardzo bardzo sie ciesze! <3 :)
    Teraz juz mozecie sie pakowac i przyjezdzac do krainy deszczowcow :)
    jeszcze bedzie miał dziurke w serduszku konsultowaną i ja jeszcze chce złozyc wizyte w kinderfabryce

nick nieaktualny, Dziobak, BISCA, Bursztyn, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ale was też podobno zalewają?
    Tak. Ale jakos tak po ciuchutku na razie. Do nas troche dalej. ;)
    Ale juz widac roznice. Jak przyjechalam do naszej wsi 6 lat temu, to najwiecej bylo Czeczenow. W kazdej klasie byl maloletni Czeczen. Teraz zalewaja nas murzyny. Do tego takie w burkach, co juz wydaje mi sie mocna cudaczna kombinacja...

nick nieaktualny, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A Azjatke skosnooka w burce widziala? Bo u nas takie tez po miescie chodza... Zreszta, panocku, cego to u nas ni mo! Prawdziwych Aryjczykow z dziada pradziada tylko nie ma, bo ostatnie Niemce z emerytury na Mazurach korzystaja, w Prusach Wschodnich po ichniemu :-P
    A idz pan w pip.
    Paczaj tera. Pierwszoklasisci, czytam liste: Jørgen. Szukam typa. A tu Filipinczyk! Maly, brazowawy, skosne oko. A on Norweg z krwi i kosci!
    Jak zyc premierze, jak zyc?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    jeszcze bedzie miał dziurke w serduszku konsultowaną i ja jeszcze chce złozyc wizyte w kinderfabryce
    jasne, trzeba wykorzystac niemiecka oferte
    po Tupku widac, ze sa skuteczni, oby tak dalej

nick nieaktualny, Dziobak, efcia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jasne, trzeba wykorzystac niemiecka oferte
    po Tupku widac, ze sa skuteczni, oby tak dalej
    niom.....może wyjade stąd pregnant ;)
    marzenia starej baby ....

nick nieaktualny, Bursztyn, Aasiula, BISCA, Bozia3, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, beates, Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    niom.....może wyjade stąd pregnant ;)
    marzenia starej baby ....
    moj poprzedni gienek mowil ze nie ma starych bab, do 55 sa dziewczyny, a potem nieco starsze dziewczyny ;)

Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 11185 11186 11187 11188 11189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ