35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Jabłka są bardzo dobre. I zdrowe.
Zjadłam dzisiaj cztery.
bla bla bla. Rafaello lepsze (Efka !!!!!)
No ale, jak to sie mowi, jak sie nie ma co sie lubi itd
krycha.stara, macduska, moremi, efcia, Sabina, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Zgadzam sie, po jablkach mam gazy i wzdecia i rozwolnienie i zaparcie. I to wszystko na raz!

A po Rafaello oponki. O przepraszam Moremi- opony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:05
krycha.stara, BISCA, moremi, kapturnica, efcia, Sabina, beates, kkisia lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:47
krycha.stara, BISCA, kapturnica, macduska, efcia, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:47
BISCA, krycha.stara, macduska, kapturnica, efcia, Sabina, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
aż poszukałam co to za wątekBozia3 wrote:Krycha - skoro jesteś - to Cie poinformuję, że zgłoszę Twój wątek do usunięcia - skonsultowałam z dziewczynami - i on sie nie rozwinie - nikomu nie będzie się chciało go wypełniać....

w sumie idea fajna. szczególnie jak kto roztrzepany
ale rzeczywiście, chyba się nie będzie chciało.
krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Się nie podlizuj. Wczoraj pisałaś o jakimś ciescie z kruszonką? A dzisiaj Sabinka o knedlach ze śliwkami? Idę zupę porową odgrzać.
Ciasta już daawno nie ma. Waciki mają ogromne mozliwosci w tym względzie.
moremi, BISCA, kapturnica, efcia, beates, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Krycha, gdzies byla na wywczasach? Magnesy dla nas masz?
A Kapta ty co? Jeszcze nie urodzilas??
Moze to i lepiej, bo robie Wacine paluszki drozdzowe i dopiero rosna. A poza tym na 18 mam wywiadowke u dziecka, wiec jakbys przed 20 nie urodzila, to zdaze jeszcze kupic cos pod te paluszki.
moremi, kapturnica, krycha.stara, macduska, BISCA, efcia, paszczakin, Bozia3, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
A wogole mam dzien nic mi sie nie chce. Chłop zasuwa z kosiarka i grabiami w ogrodzie.Młody matce doniósł pare orzechów siła wydartych wrednym wiewiórkom.(Siedza france na orzechu , obieraja z łupek i zrzucaja na ziemie .A potem zbieraja iw gdzies wynosza) Odmóżdżam sie ogladajac popierdykane rozmowy w toku.
Normalnie RZyc nie umierac!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 września 2015, 22:02
moremi, krycha.stara, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Aasiula, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
moremi wrote:U nas remont trwa. Koty są wszędzie.
To dla niefejsbukowych
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/11823041_1007871199243794_412328270241419185_o.jpg?efg=eyJpIjoibCJ9
Wspolczuje burdla...
I dzieki za pamiec o niefejsbukowych
krycha.stara, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
To Wy sie wogóle nie macie co spieszyc .Jeszcze minimum tydzień bankowo sie nie rozsypie. Młody mi to przekazał jak przeprowadziłam z nim powazna rozmowe na ten temat.Dziobak wrote:Krycha, gdzies byla na wywczasach? Magnesy dla nas masz?
A Kapta ty co? Jeszcze nie urodzilas??
Moze to i lepiej, bo robie Wacine paluszki drozdzowe i dopiero rosna. A poza tym na 18 mam wywiadowke u dziecka, wiec jakbys przed 20 nie urodzila, to zdaze jeszcze kupic cos pod te paluszki.
Takze ten tego spokojnie
krycha.stara, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny