35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:jakoś mi się słabo zrobiło i chyba mam mdłości
w cionży jesteś??? nie to żebym Cię chciała wqrwić czy co ale pary szukam po prostu, bo mi Bravo odpisało, ze jestem na 50%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 13:01
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Czuje sie ociężale ,słoniowato i na lekkim wkurVie. Czyli dobrze drogi BursztynieBursztyn wrote:Dzien dobry
Zagladam kontrolnie
Zakapturzona widze ze jest obecna nadal
Jak sie czujesz?
Ktos jest moze dzis w ciazy?
efcia, Bursztyn, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
aa ok to szukaj dalej, bo ja trzymam miejsce i podgrzewam popcorn dla Bursztyna
wzieęłam jej nawet colę
sandra80 wrote:w cionży jesteś??? nie to żebym Cię chciała wqrwić czy co ale pary szukam po prostu, bo mi Bravo odpisało, ze jestem na 50%
Bursztyn, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
dziekujeReni wrote:aa ok to szukaj dalej, bo ja trzymam miejsce i podgrzewam popcorn dla Bursztyna
wzieęłam jej nawet colę
ja mam przygotowana dla nas flaszke alkoholowa, do coli rzecz jasna
Reni, Bozia3, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Spadala falusowi skrzynka z narzedziami na drewniana podloge ,go jak porysal .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 9 września 2015, 22:02
ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
moja kotka - po tym, jak zostawiłam ją samą na cały dzień z robotnikami, którzy mi kładli parkiet w domu - poczekała, aż skończą, a jak wyszli - wlazła na regał i zepchnęła z niego na złość dwie duże donice - które nie dość, że się rozsypały, to jeszcze narobiły mnóstwo dziur w nowym parkiecie....
i na kogo miałam się złościc???
anna maria, Bursztyn, BISCA, efcia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
Ja. Bolało ale już nie pamiętam.
-
Spokojnie, z porodem naturalnym juz tak jest- nie znasz dnia ani godziny. Wiem ze sie niecierpliwisz i przed porodem człowiek czuje sie kompletnie do bani. Ja tam myśle ze te plamienia wczorajsze to znakkapturnica wrote:Nat watpliwe ,zeby cos sie wyszykowalo w krotkim czasie. Ja juz wiem ,ze moje dziecie jest uparte jak osioł.....
urodzisz tak jak planowałaś, naturalnie i bedzie ok
trzymam kciuki!!!!
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
beates wrote:A mnie się dziś śniła Zosia ( ktoś wie co u niej ?) . Nie wiem jak wygląda w realu . We śnie byłą wysoką, krótko ściętą brunetķą. Przyjechałyśmy na spotkanie "ovufriend". Nocowałyśmy w tym samym hotelu i tam się poznałyśmy. Niestety na spotkanie nie dotarłam (obudziłam sie ) więc reszty nie widziałam.
Spotkanie było w Warszawie.
Witam się !
Zosia odpoczywa od forum.
Ja sie wczoraj pytalam o Karkowke i Chruszcza. Ktos cos wie ?
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Ja rodziłam 3 dni przed terminem. Polozna chciała mnie podpiąć pod oxy, dała czas żebym sie zastanowiła ( wtedy mieli młyn porodowy i chyba chcieli szybciej mnie załatwićkapturnica wrote:
) po niej akurat przyszedł mój gin, pomacal i powiedział ze ładnie idzie. Położnej wtedy nie było, przyszła po odpowiedz i tez zmacala i sama zrezygnowała z oxy. Podobno w 3 fazie mi ja włączyli ale nie wiem po co bo parte to z 15min trwały.
Ja ci zycze takiego porodu jak mój
każdej takiego zycze
i sobie powtórki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 14:33
BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Fak, fak, fak
Wracam z sali. Godzina intersywnego sportu, prysznic (z recznikiem tym razem
), wracam do biura a tu "przemila" stazystka kupila francuskie z jablkami. Jakies 400 kalorri to gowna chyba ma. Indywidualne i po jednym dla kazdego. Nie mialam serca odmowic. Teraz to ciasto lezy na moim biurku i sie na manie patrzy
ComeToMeBaby, moremi, efcia, anna maria, ania.g, Dziobak, Elfik, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka 3cia faza to porod łozyskaNatka_79 wrote:Ja rodziłam 3 dni przed terminem. Polozna chciała mnie podpiąć pod oxy, dała czas żebym sie zastanowiła ( wtedy mieli młyn porodowy i chyba chcieli szybciej mnie załatwić
) po niej akurat przyszedł mój gin, pomacal i powiedział ze ładnie idzie. Położnej wtedy nie było, przyszła po odpowiedz i tez zmacala i sama zrezygnowała z oxy. Podobno w 3 fazie mi ja włączyli ale nie wiem po co bo parte to z 15min trwały.
Ja ci zycze takiego porodu jak mój
każdej takiego zycze
i sobie powtórki 
Moze na przyspieszenie jego odklejenia sie Ci dali .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 14:39
Natka_79 lubi tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH