35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry w ogole!
Ejze, Kapta jeszcze nie urodzila??
Sie uparla na ten cholerny 11.09.
Ide o zaklad, ze mlody zrobi psikusa i urodzi sie 13.09.
A mamy jakichs bukmacherow na pokladzie? Mogloby byc ciekawie poobstawiac wyniki porodow!
Milego dnia!
kapturnica, Aasiula, efcia, kkisia, moremi, Sabina, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
piękny mamy ranek tego ranka.
Mimbla współczuje i trzymam kciuki.
Kisiel trzymam kciuki za wizytę.
Kapty nie pytam czy urodziła, podobają mi się moje zęby (no może wybielić je trochę muszę)to nie będę ryzykować.
Odnośnie opuchnięcia po szczepieniu polecam okład z sody na nóżce odnośnie zębów Camilię moją ukochaną.
Ja wczoraj byłam na wywiadówce(spotkaniu organizacyjnym) u synka w przedszkolu, część haraczu ściągnęli, zapowiedzieli dla dzieci mnóstwo atrakcji w tym roku. Pierwsza wycieczka już w październiku za bagatela dwie stówy
efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Dedukcja .17tego wizyta u ordynatora. 18tego (piatek ) skierowanie na oddzial pewnie.Przeleze jeVany weekend a w pon byc moze zdecyduja sie malego wygonic.sandra80 wrote:cooo?skąd ta data?
Chociaz jak juz to bede sie upierac by pojawic na oddziale dopiero 21go w poniedzialek a urodzic moze 22wrzesnia w urodziny mojego meza. Ale bedzie co bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 08:37
malgos741, efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

-
Witam się i ja

Kapta to jeszcze poczekamy
Moja znajoma rano latała w sobotę po sklepach a tu co na fejsie w ten sam dzień witamy na świecie jej córeczkę... szybko jej poszło
więc czekamy...
kapturnica, efcia, sandra80, kkisia, BISCA, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
kapturnica wrote:Dedukcja .17tego wizyta u ordynatora. 18tego (piatek ) skierowanie na oddzial pewnie.Przeleze jeVany weekend a w pon byc moze zdecyduja sie malego wygonic.
Chociaz jak juz to bede sie upierac by pojawic na oddziale dopiero 21go w poniedzialek a urodzic moze 22wrzesnia w urodziny mojego meza. Ale bedzie co bedzie.
Ale jak Ci już czop zaczął odchodzić trochę to raczej nie dotrzymasz do tej wizyty
No możesz też urodzić 17.09 pójdziesz na wizytę a lekarz stwierdzi że rodzisz i urodzisz 
Moja kumpela tak miała, poszła tylko na wizytę kontrolną, a lekarz do niej pani rodzi. A ona ale jak to rodzę jak nie rodzę? A on pyta się czy ktoś z nią przyjechał, ona że nie przyszła sama, chciał wzywać karetkę ale zgodził się żeby mąż po nią przyjechał i ją zawiózł. W szpitalu czekała już przy wyjściu pielęgniarka z wózkiem i od raz na porodówkę. Ona nie czuła żadnych skurczy a u tego gina miała rozwarcie 10 cm także bywa i tak.
efcia, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80, efcia, kkisia, Simba, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa Wszystkiego Naj naj naj i spełnienia marzeń
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-