X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O nienienie.. Lepiej trzymajmy się teorii, że dzieci nie płaczą bez powodu. Wiec zeby bądź nóżka.. I oby przeszło.. I wtedy znowu będzie spał.
    Ta jest! ;)

paszczakin lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    no wiesz, dzieci musiałam przepytać i jeszcze z racji tego testu owulacyjnego, mężem musiałam się zając ; ). Ale już dzisiaj owu pokazuje mi dzień niepołodny, więc laba...wieczory się nieco poluźnią ; )

A właśnie nadrabiam przy porannej kawce forum, mam 3 strony więc tego wieczora byłyście łaskawe dla nieobecnych.

Właśnie dzisiaj pierwszy raz ujrzałam na moim wykresie dzień owulacji ( oczywiście potencjalnej, przerywaną linią, bo temp. nie mierzę) i wypadła w 13 dc. Akurat tego dnia było grzeczne spanie na łyżeczke, więc nie spodziewam się po tym cyklu cudów.

coś Ty staraj się jeszcze :)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta, śpisz???
    Powiedz nastrojowi: Powstań! Marsz! :) i niech se łazi, jak usiądzie- wpierdziel. Nastrój będzie ok i ty zadowolona jak se ulżyjesz :)

Zajmij się czymś... nie wiem.... okna umyj? ;)
    Ojj bo nawet urodziny cie nie uratujOM takze bUJ sie!!

ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kapta, ja również 13 obstawiam. Chociaz 15 miałabyś ładną datę ;-)

Jasmina poczekaj. Ovu to tylko program i wyznacza owulację 3 dnia wyższych temperatur. Jeszcze zmieni ten termin.
    ale ona nie mierzy temperatur

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mysza jest.
    Ciesze sie, że się przydały. Mi na razie nie będą potrzebne. Obsikałam dziś test i co? Wielkie G, a poza tym, jakoś nie ma nastroju do robienia dzieci. Generalnie chujnia z grzybnią.

I na dodatek Wojtek odstawił dziś w nocy szopkę. Obudził się o półncy i wył do 3.00, więc zaczęłam się zastanawiać czy drugie dziecko jest mi do szczęścia koniecznie potrzebne.

Mam dość wszystkiego a łzy same płyną.

Mysza, to szybko minie, dzieci tak szybko rosną...A to, że dzieci czasami wyją, aby matkę wykończyć to normalne ; ) zdarza się najgrzeczniejszym.Teraz mi się wydaje, że moje w ogóle nie płakały, takie grzeczne były, choć wiadomo, że zdarzały się nieprzespane noce często, albo mąż, czy znajomi przypominają, jak nieraz chodziłam jak zombie ze zmęczenia. Ale było to 10 lat temu, więc w pamięci zostaje tylko sielski obrazek. Także to zmęczenie to chwila bardzo ulotna, szybko minie, wystarczy odespać.
    Trzymaj się!

Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj bo nawet urodziny cie nie uratujOM takze bUJ sie!!
    ale ja z dobrego serca! rozwiązanie twojego problemu próbowałam znaleźć. doradzić coś. no. ten.

sandra80 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski- dziękuję za życzenia! aj lav ja <3

no- moj m się z rana opamiętał ;) ja tu od samej pobudki przyjmuję życzenia, odpisuję na smsy. On sobie odpalił jakąś gierkę. Gra. Przyszłam do kompa, odpisuję na życzenia. On wstaje. Przychodzi do mnie i składa mi życzenia. Śmieję się, że zastanawiałam się kiedy fejsa odpali. A on do mnie: fajsa? nie musiałem odpalać fejsa. Pamiętałem. Wystarczyło, że zobaczyłem jaka dzisiaj jest data.

hyhyhy ;) awantura małżeńska odroczona.

malgos741, efcia, BISCA, Sabina, megan8, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia- czy ty dzisiaj masz tą wizytę?
    bo jakby co to kciuki trzymam!

malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra spadam do roboty ale zajrzę ;)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa jak wy to robicie , ze w robocie na ovu siedzicie
    Ja mam taki zapierdl ze nie mam czasu taczek ładować :/
    Czy ja mowilam , ze was kocham
    :)
    Nie ,nie piłam, jeszcze :)
    No nic wracam do roboty ;)

moremi, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, kkisia, Simba, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Dzień dobry !

piękny mamy ranek tego ranka.

Mimbla współczuje i trzymam kciuki.
    Kisiel trzymam kciuki za wizytę.
    Kapty nie pytam czy urodziła, podobają mi się moje zęby (no może wybielić je trochę muszę)to nie będę ryzykować.
    Odnośnie opuchnięcia po szczepieniu polecam okład z sody na nóżce odnośnie zębów Camilię moją ukochaną.
    Ja wczoraj byłam na wywiadówce(spotkaniu organizacyjnym) u synka w przedszkolu, część haraczu ściągnęli, zapowiedzieli dla dzieci mnóstwo atrakcji w tym roku. Pierwsza wycieczka już w październiku za bagatela dwie stówy ;)

ja idę dzisiaj na wywiadówkę, więc już wiem, że trzeba skarpetę opróżnić, bo będą kasę chcieli. Dwie stówy, jak za darmo ; ) litości nie mają

sandra80 lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa zycze Ci naj,naj,naj ...:-)

ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a, a propos to mi dzisiaj tempka wyrąbała w kosmos hehehe
    aż się zdziwiłam jak patrzyłam na termometr.
    ostatnio wieczorami miałam lekko podwyższoną temperaturę i gardło mnie bolało, ale zanim się położyłam spać już wracałam do normy. nie sądzę, żeby to miało wpływ na temperaturę rano.
    żeby nie było- nie dopatruję się w tych wyżynach czegokolwiek, ot- taka luźna informacja pt. "co mnie dzisiaj zaskoczyło w piczkinsie" ;)

Aasiula, Reni, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Kometa , Ty wiesz <3
    Sto lat :) i tupania małych stop , jak najszybciej :)

ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    coś Ty staraj się jeszcze :)

przyznaj się, mój mąż Cię nasłał ; ) masaże mu się spodobały i boi się odstawienia od piersi w fazie niepłodnej ; )

sandra80, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Kometa, spelnienia marzen, zdrowia psych. ifiz., milosci wiecznej i pelnego konta w banku :)

Kaptur, Tobie sily i cierpliwosci, obstawiam z 17 na 18 :)

Kisiel, powodzenia na wizycie!

Wszystkim innym, ktorych nie nadrobilam- samych dobrych rzeczy.

Wczoraj zadzwonilam do poslkiej niby kliniki tutaj i zapytalam ile kosztuje monitoring cyklu, a baba na to: a co to jest? Tlumaczylam przez dluzsza chwile bo nie mogla zalapac, po czym poszla to konsultowac z druga rozgarnieta kolezanka, a potem powiedziala ze najlepiej pogadac z gienkiem kiedy przyjedzie, a bywa tylko w sobotyi niedziele. Dziekuje
    Ktos dzis testuje? Bo nudno sie tu robi ;)

ComeToMeBaby, kapturnica, Reni, moremi, efcia, BISCA, Aasiula, kkisia, Bozia3, Simba, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i niniejszym dobrnęłam do końca postów. Wszystkim dobrego dnia życzę!, a ja logout i do pracy.

Peppa, Twój Avatar powoduje, że niemal dostaję laktacji na sam widok, dziecko- cud!

sandra80, dorbie, moremi, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze na szybko ostatnia sprawa. Kończy mi sięm dostęp do ovufriend ( darmowy), z doświadczenia, jaki pakiet polecacie wykupić?

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    przyznaj się, mój mąż Cię nasłał ; ) masaże mu się spodobały i boi się odstawienia od piersi w fazie niepłodnej ; )

dobra przyznaje się jestem opłaconym szpiegiem z krainy deszczowców ;) ale mogłaś jeszcze nie mieć ovu skoro wczoraj test jeszcze był pozytywny

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kometa, spelnienia marzen, zdrowia psych. ifiz., milosci wiecznej i pelnego konta w banku :)
    dzienkujem! z tym psychicznym to są problemy od dawna, ale się nie poddaję ;)

Bursztyn wrote:
    Wczoraj zadzwonilam do poslkiej niby kliniki tutaj i zapytalam ile kosztuje monitoring cyklu, a baba na to: a co to jest? Tlumaczylam przez dluzsza chwile bo nie mogla zalapac, po czym poszla to konsultowac z druga rozgarnieta kolezanka, a potem powiedziala ze najlepiej pogadac z gienkiem kiedy przyjedzie, a bywa tylko w sobotyi niedziele. Dziekuje
    o kuźwa... ty weź nam lepiej powiedz co to za klinika, ludzi trzeba przestrzec!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:34

Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 11192 11193 11194 11195 11196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ