35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasminowa wrote:no wiesz, dzieci musiałam przepytać i jeszcze z racji tego testu owulacyjnego, mężem musiałam się zając ; ). Ale już dzisiaj owu pokazuje mi dzień niepołodny, więc laba...wieczory się nieco poluźnią ; )
A właśnie nadrabiam przy porannej kawce forum, mam 3 strony więc tego wieczora byłyście łaskawe dla nieobecnych.
Właśnie dzisiaj pierwszy raz ujrzałam na moim wykresie dzień owulacji ( oczywiście potencjalnej, przerywaną linią, bo temp. nie mierzę) i wypadła w 13 dc. Akurat tego dnia było grzeczne spanie na łyżeczke, więc nie spodziewam się po tym cyklu cudów.
coś Ty staraj się jeszcze
-
Ojj bo nawet urodziny cie nie uratujOM takze bUJ sie!!ComeToMeBaby wrote:Kapta, śpisz???
Powiedz nastrojowi: Powstań! Marsz!
i niech se łazi, jak usiądzie- wpierdziel. Nastrój będzie ok i ty zadowolona jak se ulżyjesz 
Zajmij się czymś... nie wiem.... okna umyj?
ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
ale ona nie mierzy temperaturmoremi wrote:Kapta, ja również 13 obstawiam. Chociaz 15 miałabyś ładną datę

Jasmina poczekaj. Ovu to tylko program i wyznacza owulację 3 dnia wyższych temperatur. Jeszcze zmieni ten termin. -
mysza1975 wrote:Mysza jest.
Ciesze sie, że się przydały. Mi na razie nie będą potrzebne. Obsikałam dziś test i co? Wielkie G, a poza tym, jakoś nie ma nastroju do robienia dzieci. Generalnie chujnia z grzybnią.
I na dodatek Wojtek odstawił dziś w nocy szopkę. Obudził się o półncy i wył do 3.00, więc zaczęłam się zastanawiać czy drugie dziecko jest mi do szczęścia koniecznie potrzebne.
Mam dość wszystkiego a łzy same płyną.
Mysza, to szybko minie, dzieci tak szybko rosną...A to, że dzieci czasami wyją, aby matkę wykończyć to normalne ; ) zdarza się najgrzeczniejszym.Teraz mi się wydaje, że moje w ogóle nie płakały, takie grzeczne były, choć wiadomo, że zdarzały się nieprzespane noce często, albo mąż, czy znajomi przypominają, jak nieraz chodziłam jak zombie ze zmęczenia. Ale było to 10 lat temu, więc w pamięci zostaje tylko sielski obrazek. Także to zmęczenie to chwila bardzo ulotna, szybko minie, wystarczy odespać.
Trzymaj się!
Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
laski- dziękuję za życzenia! aj lav ja

no- moj m się z rana opamiętał
ja tu od samej pobudki przyjmuję życzenia, odpisuję na smsy. On sobie odpalił jakąś gierkę. Gra. Przyszłam do kompa, odpisuję na życzenia. On wstaje. Przychodzi do mnie i składa mi życzenia. Śmieję się, że zastanawiałam się kiedy fejsa odpali. A on do mnie: fajsa? nie musiałem odpalać fejsa. Pamiętałem. Wystarczyło, że zobaczyłem jaka dzisiaj jest data.
hyhyhy
awantura małżeńska odroczona.
malgos741, efcia, BISCA, Sabina, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Kuzwa jak wy to robicie , ze w robocie na ovu siedzicie
Ja mam taki zapierdl ze nie mam czasu taczek ładować
Czy ja mowilam , ze was kocham

Nie ,nie piłam, jeszcze
No nic wracam do roboty
moremi, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, kkisia, Simba, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Dzień dobry !
piękny mamy ranek tego ranka.
Mimbla współczuje i trzymam kciuki.
Kisiel trzymam kciuki za wizytę.
Kapty nie pytam czy urodziła, podobają mi się moje zęby (no może wybielić je trochę muszę)to nie będę ryzykować.
Odnośnie opuchnięcia po szczepieniu polecam okład z sody na nóżce odnośnie zębów Camilię moją ukochaną.
Ja wczoraj byłam na wywiadówce(spotkaniu organizacyjnym) u synka w przedszkolu, część haraczu ściągnęli, zapowiedzieli dla dzieci mnóstwo atrakcji w tym roku. Pierwsza wycieczka już w październiku za bagatela dwie stówy
ja idę dzisiaj na wywiadówkę, więc już wiem, że trzeba skarpetę opróżnić, bo będą kasę chcieli. Dwie stówy, jak za darmo ; ) litości nie mają
sandra80 lubi tę wiadomość
a, a propos to mi dzisiaj tempka wyrąbała w kosmos hehehe
aż się zdziwiłam jak patrzyłam na termometr.
ostatnio wieczorami miałam lekko podwyższoną temperaturę i gardło mnie bolało, ale zanim się położyłam spać już wracałam do normy. nie sądzę, żeby to miało wpływ na temperaturę rano.
żeby nie było- nie dopatruję się w tych wyżynach czegokolwiek, ot- taka luźna informacja pt. "co mnie dzisiaj zaskoczyło w piczkinsie"
Aasiula, Reni, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Kometa, spelnienia marzen, zdrowia psych. ifiz., milosci wiecznej i pelnego konta w banku
Kaptur, Tobie sily i cierpliwosci, obstawiam z 17 na 18
Kisiel, powodzenia na wizycie!
Wszystkim innym, ktorych nie nadrobilam- samych dobrych rzeczy.
Wczoraj zadzwonilam do poslkiej niby kliniki tutaj i zapytalam ile kosztuje monitoring cyklu, a baba na to: a co to jest? Tlumaczylam przez dluzsza chwile bo nie mogla zalapac, po czym poszla to konsultowac z druga rozgarnieta kolezanka, a potem powiedziala ze najlepiej pogadac z gienkiem kiedy przyjedzie, a bywa tylko w sobotyi niedziele. Dziekuje
Ktos dzis testuje? Bo nudno sie tu robi
ComeToMeBaby, kapturnica, Reni, moremi, efcia, BISCA, Aasiula, kkisia, Bozia3, Simba, Sabina, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
No i niniejszym dobrnęłam do końca postów. Wszystkim dobrego dnia życzę!, a ja logout i do pracy.
Peppa, Twój Avatar powoduje, że niemal dostaję laktacji na sam widok, dziecko- cud!
sandra80, dorbie, moremi, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Jasminowa wrote:przyznaj się, mój mąż Cię nasłał ; ) masaże mu się spodobały i boi się odstawienia od piersi w fazie niepłodnej ; )
dobra przyznaje się jestem opłaconym szpiegiem z krainy deszczowców
ale mogłaś jeszcze nie mieć ovu skoro wczoraj test jeszcze był pozytywny
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
dzienkujem! z tym psychicznym to są problemy od dawna, ale się nie poddajęBursztyn wrote:Kometa, spelnienia marzen, zdrowia psych. ifiz., milosci wiecznej i pelnego konta w banku

o kuźwa... ty weź nam lepiej powiedz co to za klinika, ludzi trzeba przestrzec!!!Bursztyn wrote:Wczoraj zadzwonilam do poslkiej niby kliniki tutaj i zapytalam ile kosztuje monitoring cyklu, a baba na to: a co to jest? Tlumaczylam przez dluzsza chwile bo nie mogla zalapac, po czym poszla to konsultowac z druga rozgarnieta kolezanka, a potem powiedziala ze najlepiej pogadac z gienkiem kiedy przyjedzie, a bywa tylko w sobotyi niedziele. Dziekuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:34
Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

invicta Gdańska