35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:a, a propos to mi dzisiaj tempka wyrąbała w kosmos hehehe
aż się zdziwiłam jak patrzyłam na termometr.
ostatnio wieczorami miałam lekko podwyższoną temperaturę i gardło mnie bolało, ale zanim się położyłam spać już wracałam do normy. nie sądzę, żeby to miało wpływ na temperaturę rano.
żeby nie było- nie dopatruję się w tych wyżynach czegokolwiek, ot- taka luźna informacja pt. "co mnie dzisiaj zaskoczyło w piczkinsie"
ale to byłbyż prezent
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, na skurcze polecam pranie dywanu na kolanach gąbeczką grzecznieComeToMeBaby wrote:Kapta, śpisz???
Powiedz nastrojowi: Powstań! Marsz!
i niech se łazi, jak usiądzie- wpierdziel. Nastrój będzie ok i ty zadowolona jak se ulżyjesz 
Zajmij się czymś... nie wiem.... okna umyj?
U mnie było rewelacją
ComeToMeBaby, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Kuzwa jak wy to robicie , ze w robocie na ovu siedzicie
Ja mam taki zapierdl ze nie mam czasu taczek ładować
Czy ja mowilam , ze was kocham

Nie ,nie piłam, jeszcze
No nic wracam do roboty
cienżko zapitalamy i tylko czasem lukamy jak nikt nie paczy
ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
są dwie opcje:Jasminowa wrote:jeszcze na szybko ostatnia sprawa. Kończy mi sięm dostęp do ovufriend ( darmowy), z doświadczenia, jaki pakiet polecacie wykupić?
- nie płacić
- płacić
jak ty na początku drogi to ci te kolorowe wykresy i opcje może pomogą trochę to ogarnąć. no to już nie ma znaczenia jaki pakiet, na ile miesięcy. im więcej miesięcy tym taniej. to już od ciebie zależy i na nic się nie przekłada. -
I dobrze poczekac, bo zaraz pewnie jakaś promocja będzie. Tak jak to było ze mną - wykupiłam roczny, a zaraz po zrobieniu oplaty promocję wrzucili, ze gratis trzy miesiące. Ale uwzględnili reklamacjędorbie wrote:Roczny

efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKurde, bolą mnie plecy w częsci piersiowej, buu, juz od miesiąca mnie bolą. Cycki mam duże, inaczej kregosłup się układa przy rosnącym brzuchu. No brzuch mi rośnie i przeszkadza, jak się pochyle, to się kurczy, zwariowac idzie. Chciałaś babo, to masz i nie narzekaj.
23 tygodni i 8kg do przodu, jak tak dalej pójdzie, to skończę z 20kg
Jak z doświadczenia przybierałyście wagę, w którym trymestrze więcej Wam przybywało?
Myślicie, że teraz będę więcej przybierać? Kurde, nie obżeram się, bardzo mało jem słodyczy, małe posiłki co 3 godziny 5-6posiłków. Mam wrażenie że od 13-14tygodnia przybywa mi po 800-1000g/tydzien. Masakra
Ale spodnie sprzed 2 mcy sa ok, tylko brzuch i cycki, możlie to?
Nie śmiejcie sie ze mnie
moremi, efcia, BISCA, Aasiula, Dziobak, kapturnica, kkisia, ania.g, Simba, gosia7122, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kurde, bolą mnie plecy w częsci piersiowej, buu, juz od miesiąca mnie bolą. Cycki mam duże, inaczej kregosłup się układa przy rosnącym brzuchu. No brzuch mi rośnie i przeszkadza, jak się pochyle, to się kurczy, zwariowac idzie. Chciałaś babo, to masz i nie narzekaj.
23 tygodni i 8kg do przodu, jak tak dalej pójdzie, to skończę z 20kg
Jak z doświadczenia przybierałyście wagę, w którym trymestrze więcej Wam przybywało?
Myślicie, że teraz będę więcej przybierać? Kurde, nie obżeram się, bardzo mało jem słodyczy, małe posiłki co 3 godziny 5-6posiłków. Mam wrażenie że od 13-14tygodnia przybywa mi po 800-1000g/tydzien. Masakra
Ale spodnie sprzed 2 mcy sa ok, tylko brzuch i cycki, możlie to?
Nie śmiejcie sie ze mnie
Dorbie, u mnie w 3 trymestrze prawie nic nie przybylo- jakis 1 kg.. Ale bardzo sie pilnowalam z zarciem, bo mialam ta niby cukrzyce.. Ty jestes chudzina, wiec wiadomo, ze z dzieckiem Ci wiecej wskoczy, bo nie masz z czego chudnac- u mnie mlody rosl, a dupa malała.. Dlatego bilans byl zerowy..
dorbie lubi tę wiadomość
-
Pacman mi się załączył
booooosz i wzrok mam słaby
Sypialnia. Żona stoi naga przed lustrem i mówi do męża:
- Czuję się okropnie. Jestem stara, gruba i brzydka. Mógłbyś chociaż powiedzieć mi jakiś komplement!
- Masz bardzo dobry wzrok.
Bursztyn, BISCA, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Nasza Kometka to fajna facetka.
A dzis dzien jest wyjatkowy,
Bo dla niej urodzinowy
Z calego serca zyczymy jej sto lat ,
Zeby rozpieszczal ja jej malolat
By do kliniki nie bala sie dzwonic
Od telefonu przstala juz stronic
Niech migiem uwinie sie klinika
Niech jej bobas pod sercem juz fika
Nich bedzie slychac w calym Kosmosie
O jej szczesliwym malrzenskim losie
I wszystkie inne Twoje marzenia
My Ci zyczymy tylko ich spelnieninia

paszczakin, sandra80, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula, dorbie, Dziobak, kkisia, Bozia3, Magdala, efcia, Simba, macduska, moremi, Sabina, gosia7122, gretka, krycha.stara, beates, iwcia77, megan8, Mimbla, mama78, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 11:13
kapturnica, Reni, BISCA, efcia, Simba, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:dobra przyznaje się jestem opłaconym szpiegiem z krainy deszczowców
ale mogłaś jeszcze nie mieć ovu skoro wczoraj test jeszcze był pozytywny
No właśnie coś czułam, ze kasa gdzieś bokiem wycieka ; )
Z tą ovu, fakt, może tak być. No to wieczorem znowu orka ; ). więcej już testów owu nie mam, wczoraj zużyłam ostatni i nie będę kupować, bo coś mi dziwnie wychodzą...
sandra80, moremi lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png