35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Mimbla, jak to faktycznie wyrostek to lepiej mieć go z głowy czym prędzej
Kapta, dzisiaj już przy kawie na fb nie dam rady czekać na rozwój akcji ale będę zaglądać tam i tu w miarę na bieżąco.
Umówiłam się na wizytę do internisty dzisiaj bo już nie mam siły do tego gardła. Pojawił się też kaszel i katar
Niestety Marcela też zaatakowało więc po mojej wizycie będziemy się wciskać do pediatry 
Do tego mam burdel w domu i brak mocy i czasu aby to ogarnąć tak jakbym chciała. A jak mam syf to jeszcze mi gorzej
To sobie ponarzekałam...
kapturnica, BISCA, efcia, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Tego nie wie nikt. Sa baby co rodza w godzine zaczynajac od zerowego rozwarcia .sandra80 wrote:Ale jak Ci już czop zaczął odchodzić trochę to raczej nie dotrzymasz do tej wizyty
No możesz też urodzić 17.09 pójdziesz na wizytę a lekarz stwierdzi że rodzisz i urodzisz 
Moja kumpela tak miała, poszła tylko na wizytę kontrolną, a lekarz do niej pani rodzi. A ona ale jak to rodzę jak nie rodzę? A on pyta się czy ktoś z nią przyjechał, ona że nie przyszła sama, chciał wzywać karetkę ale zgodził się żeby mąż po nią przyjechał i ją zawiózł. W szpitalu czekała już przy wyjściu pielęgniarka z wózkiem i od raz na porodówkę. Ona nie czuła żadnych skurczy a u tego gina miała rozwarcie 10 cm także bywa i tak.
Ja mam na 4ry od kilku dni i jak widac nic sie nie dzieje. A jak pamietam swoje doswiadczenia z 1szego porodu , u mnie nic sie samo nie zaczelo bez oxy , mimo odejscia wod.Wiec mam swiadomosc ,ze i tym razem tez tak moze sie stac.
nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Tego nie wie nikt. Sa baby co rodza w godzine zaczynajac od zerowego rozwarcia .
Ja mam na 4ry od kilku dni i jak widac nic sie nie dzieje. A jak pamietam swoje doswiadczenia z 1szego porodu , u mnie nic sie samo nie zaczelo bez oxy , mimo odejscia wod.Wiec mam swiadomosc ,ze i tym razem tez tak moze sie stac.
tylko u niej to się skończyło cesarką bo ona nawet partych nie czuła także lepiej niech poboli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry

Kometa sto lat
Mimbla biedaku... Wczoraj na wykładach w szkole rodzenia widziałam laskę, która mi się z Tobą skojarzyła - koczek na czubku głowy i ta twarz jak z kreskówki
Ania, słuszna decyzja. Nie ma co czekać z gardlem.
Lece chatę ogarniac, bo zaraz kumpela wpadnie.
Moremi byłaś może kiedyś u Domitrza albo Jacka Szamatowicza?
moremi lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam - gdzie jest przycisk uwielbiam?krycha.stara wrote:Nic nie mow, czekaj , wylacz mu tego fejsa, niech zapomni i wtedy... tadam! Zrob mu pierwsza awanture malzenska!

kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

Ja w pracy, nie powiem, ze mi nie ciężko rano wstać i się wygrzebac z chłopakami Zawsze rano coś im się przypomni i trzeba szukać
Ale w tym roku powiedzieliśmy: "Basta!, proszę nastawiać swoje budziki i każdy sam się budzi i zbiera", żebym ja chodziła po pokojach i budziła leni
I na razie jest OK
Dziobak, moremi, nick nieaktualny, sandra80, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, BISCA, efcia, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ty nie idź spać bo jutro nie nadrobisz!!!
halo!
no wiesz, dzieci musiałam przepytać i jeszcze z racji tego testu owulacyjnego, mężem musiałam się zając ; ). Ale już dzisiaj owu pokazuje mi dzień niepołodny, więc laba...wieczory się nieco poluźnią ; )
A właśnie nadrabiam przy porannej kawce forum, mam 3 strony więc tego wieczora byłyście łaskawe dla nieobecnych.
Właśnie dzisiaj pierwszy raz ujrzałam na moim wykresie dzień owulacji ( oczywiście potencjalnej, przerywaną linią, bo temp. nie mierzę) i wypadła w 13 dc. Akurat tego dnia było grzeczne spanie na łyżeczke, więc nie spodziewam się po tym cyklu cudów.
moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
moremi wrote:Domitrz prowadzi mi ciążę, a u Szamatowicza byłam raz z plamieniem.
acha czyli miałaś przyjemność z tym i tym
którego bardziej polecasz? musze się przepisać od Wołczyńskiego bo on jest na zwolnieniu i nie robi zabiegów do odwołania.
-
Kapta, śpisz???kapturnica wrote:Bry!!
Nakopac każdej z osobna czy hurtem ?? Jak tak bedziecie dopytywac to poinformuje dopiero po wszystkim
Od4tej rano nie spie i nie , nie kurva to nie skurcze mnie mecza ale jeVana bezsennosc.
No koszmar!!!
A Maks ma jeszcze 2% do pelnego downloadingu. Później dostanie od matki wpierdziel ,ze sie obija z wyłażeniem.
A na poważnie to coraz bardziej zaczynam byc znużona i zmeczona tym czekaniem i bądź co bądź siła rzeczy człowiek łapie sie na obserwowaniu reakcji swojego ciała a to na ból a to na kłucie i chVj nie wie co jeszcze i nastrój siada.
Miłego baby!!
Powiedz nastrojowi: Powstań! Marsz!
i niech se łazi, jak usiądzie- wpierdziel. Nastrój będzie ok i ty zadowolona jak se ulżyjesz 
Zajmij się czymś... nie wiem.... okna umyj?