X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mimbla, jak to faktycznie wyrostek to lepiej mieć go z głowy czym prędzej <3
    Kapta, dzisiaj już przy kawie na fb nie dam rady czekać na rozwój akcji ale będę zaglądać tam i tu w miarę na bieżąco.
    Umówiłam się na wizytę do internisty dzisiaj bo już nie mam siły do tego gardła. Pojawił się też kaszel i katar :( Niestety Marcela też zaatakowało więc po mojej wizycie będziemy się wciskać do pediatry :(
    Do tego mam burdel w domu i brak mocy i czasu aby to ogarnąć tak jakbym chciała. A jak mam syf to jeszcze mi gorzej :( To sobie ponarzekałam...

kapturnica, BISCA, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, 100 lat, zdrowia, gromadki dzieci, miłości i wygranej w lotto :)

ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Ale jak Ci już czop zaczął odchodzić trochę to raczej nie dotrzymasz do tej wizyty ;) No możesz też urodzić 17.09 pójdziesz na wizytę a lekarz stwierdzi że rodzisz i urodzisz ;)
    Moja kumpela tak miała, poszła tylko na wizytę kontrolną, a lekarz do niej pani rodzi. A ona ale jak to rodzę jak nie rodzę? A on pyta się czy ktoś z nią przyjechał, ona że nie przyszła sama, chciał wzywać karetkę ale zgodził się żeby mąż po nią przyjechał i ją zawiózł. W szpitalu czekała już przy wyjściu pielęgniarka z wózkiem i od raz na porodówkę. Ona nie czuła żadnych skurczy a u tego gina miała rozwarcie 10 cm także bywa i tak.
    Tego nie wie nikt. Sa baby co rodza w godzine zaczynajac od zerowego rozwarcia .
    Ja mam na 4ry od kilku dni i jak widac nic sie nie dzieje. A jak pamietam swoje doswiadczenia z 1szego porodu , u mnie nic sie samo nie zaczelo bez oxy , mimo odejscia wod.Wiec mam swiadomosc ,ze i tym razem tez tak moze sie stac.

dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tego nie wie nikt. Sa baby co rodza w godzine zaczynajac od zerowego rozwarcia .
    Ja mam na 4ry od kilku dni i jak widac nic sie nie dzieje. A jak pamietam swoje doswiadczenia z 1szego porodu , u mnie nic sie samo nie zaczelo bez oxy , mimo odejscia wod.Wiec mam swiadomosc ,ze i tym razem tez tak moze sie stac.

tylko u niej to się skończyło cesarką bo ona nawet partych nie czuła także lepiej niech poboli

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim,sto lat Kometa ;)
    Kapcia zerkam jak tam ppwodzenia

kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    tylko u niej to się skończyło cesarką bo ona nawet partych nie czuła także lepiej niech poboli
    Ojć już nie piszcie,żeby bolało...litości :O

kapturnica lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:51

ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Kometa sto lat :-)

Mimbla biedaku... Wczoraj na wykładach w szkole rodzenia widziałam laskę, która mi się z Tobą skojarzyła - koczek na czubku głowy i ta twarz jak z kreskówki :-D

Ania, słuszna decyzja. Nie ma co czekać z gardlem.
    Lece chatę ogarniac, bo zaraz kumpela wpadnie.

Moremi byłaś może kiedyś u Domitrza albo Jacka Szamatowicza?

moremi lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ojć już nie piszcie,żeby bolało...litości :O

tfu tfu tfu niech nie boli oczywiście albo boli malutko :)

peppapig lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nic nie mow, czekaj , wylacz mu tego fejsa, niech zapomni i wtedy... tadam! Zrob mu pierwsza awanture malzenska! :-D
    Uwielbiam - gdzie jest przycisk uwielbiam?

kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, efcia, Sabina, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja ;)
    flircik.gif

malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bylismy w klinice, EEG czyste, lekarz twierdzi że na 99% sie mu ta padaczka nie wróci...
    Rewelacja!

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry ,slonce jest ,milego dnia

kkisia, sandra80, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)
    Ja w pracy, nie powiem, ze mi nie ciężko rano wstać i się wygrzebac z chłopakami Zawsze rano coś im się przypomni i trzeba szukać :-)
    Ale w tym roku powiedzieliśmy: "Basta!, proszę nastawiać swoje budziki i każdy sam się budzi i zbiera", żebym ja chodziła po pokojach i budziła leni ;-)
    I na razie jest OK

Dziobak, moremi, kkisia, sandra80, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, BISCA, efcia, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ty nie idź spać bo jutro nie nadrobisz!!!
    halo!

no wiesz, dzieci musiałam przepytać i jeszcze z racji tego testu owulacyjnego, mężem musiałam się zając ; ). Ale już dzisiaj owu pokazuje mi dzień niepołodny, więc laba...wieczory się nieco poluźnią ; )

A właśnie nadrabiam przy porannej kawce forum, mam 3 strony więc tego wieczora byłyście łaskawe dla nieobecnych.

Właśnie dzisiaj pierwszy raz ujrzałam na moim wykresie dzień owulacji ( oczywiście potencjalnej, przerywaną linią, bo temp. nie mierzę) i wypadła w 13 dc. Akurat tego dnia było grzeczne spanie na łyżeczke, więc nie spodziewam się po tym cyklu cudów.

moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, efcia, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:51

sandra80 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla- zdrowia! Niechże ci to szybko wywalą, zaszyją i każą iść do domu. No jak to tak bez foruma?? Zwariowałaś??

sandra80, efcia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Domitrz prowadzi mi ciążę, a u Szamatowicza byłam raz z plamieniem.

acha czyli miałaś przyjemność z tym i tym ;) którego bardziej polecasz? musze się przepisać od Wołczyńskiego bo on jest na zwolnieniu i nie robi zabiegów do odwołania.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bry!!
    Nakopac każdej z osobna czy hurtem ?? Jak tak bedziecie dopytywac to poinformuje dopiero po wszystkim =D
    Od4tej rano nie spie i nie , nie kurva to nie skurcze mnie mecza ale jeVana bezsennosc.
    No koszmar!!!

A Maks ma jeszcze 2% do pelnego downloadingu. Później dostanie od matki wpierdziel ,ze sie obija z wyłażeniem.
    A na poważnie to coraz bardziej zaczynam byc znużona i zmeczona tym czekaniem i bądź co bądź siła rzeczy człowiek łapie sie na obserwowaniu reakcji swojego ciała a to na ból a to na kłucie i chVj nie wie co jeszcze i nastrój siada.
    Miłego baby!!
    Kapta, śpisz???
    Powiedz nastrojowi: Powstań! Marsz! :) i niech se łazi, jak usiądzie- wpierdziel. Nastrój będzie ok i ty zadowolona jak se ulżyjesz :)

Zajmij się czymś... nie wiem.... okna umyj? ;)

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:52

kapturnica, sandra80, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11191 11192 11193 11194 11195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ