35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Mimbla, jak to faktycznie wyrostek to lepiej mieć go z głowy czym prędzej
Kapta, dzisiaj już przy kawie na fb nie dam rady czekać na rozwój akcji ale będę zaglądać tam i tu w miarę na bieżąco.
Umówiłam się na wizytę do internisty dzisiaj bo już nie mam siły do tego gardła. Pojawił się też kaszel i katar
Niestety Marcela też zaatakowało więc po mojej wizycie będziemy się wciskać do pediatry 
Do tego mam burdel w domu i brak mocy i czasu aby to ogarnąć tak jakbym chciała. A jak mam syf to jeszcze mi gorzej
To sobie ponarzekałam...
kapturnica, BISCA, efcia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Tego nie wie nikt. Sa baby co rodza w godzine zaczynajac od zerowego rozwarcia .sandra80 wrote:Ale jak Ci już czop zaczął odchodzić trochę to raczej nie dotrzymasz do tej wizyty
No możesz też urodzić 17.09 pójdziesz na wizytę a lekarz stwierdzi że rodzisz i urodzisz 
Moja kumpela tak miała, poszła tylko na wizytę kontrolną, a lekarz do niej pani rodzi. A ona ale jak to rodzę jak nie rodzę? A on pyta się czy ktoś z nią przyjechał, ona że nie przyszła sama, chciał wzywać karetkę ale zgodził się żeby mąż po nią przyjechał i ją zawiózł. W szpitalu czekała już przy wyjściu pielęgniarka z wózkiem i od raz na porodówkę. Ona nie czuła żadnych skurczy a u tego gina miała rozwarcie 10 cm także bywa i tak.
Ja mam na 4ry od kilku dni i jak widac nic sie nie dzieje. A jak pamietam swoje doswiadczenia z 1szego porodu , u mnie nic sie samo nie zaczelo bez oxy , mimo odejscia wod.Wiec mam swiadomosc ,ze i tym razem tez tak moze sie stac.
dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Tego nie wie nikt. Sa baby co rodza w godzine zaczynajac od zerowego rozwarcia .
Ja mam na 4ry od kilku dni i jak widac nic sie nie dzieje. A jak pamietam swoje doswiadczenia z 1szego porodu , u mnie nic sie samo nie zaczelo bez oxy , mimo odejscia wod.Wiec mam swiadomosc ,ze i tym razem tez tak moze sie stac.
tylko u niej to się skończyło cesarką bo ona nawet partych nie czuła także lepiej niech poboli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry

Kometa sto lat
Mimbla biedaku... Wczoraj na wykładach w szkole rodzenia widziałam laskę, która mi się z Tobą skojarzyła - koczek na czubku głowy i ta twarz jak z kreskówki
Ania, słuszna decyzja. Nie ma co czekać z gardlem.
Lece chatę ogarniac, bo zaraz kumpela wpadnie.
Moremi byłaś może kiedyś u Domitrza albo Jacka Szamatowicza?
moremi lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam - gdzie jest przycisk uwielbiam?krycha.stara wrote:Nic nie mow, czekaj , wylacz mu tego fejsa, niech zapomni i wtedy... tadam! Zrob mu pierwsza awanture malzenska!

kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, efcia, Sabina, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

Ja w pracy, nie powiem, ze mi nie ciężko rano wstać i się wygrzebac z chłopakami Zawsze rano coś im się przypomni i trzeba szukać
Ale w tym roku powiedzieliśmy: "Basta!, proszę nastawiać swoje budziki i każdy sam się budzi i zbiera", żebym ja chodziła po pokojach i budziła leni
I na razie jest OK
Dziobak, moremi, kkisia, sandra80, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, BISCA, efcia, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ty nie idź spać bo jutro nie nadrobisz!!!
halo!
no wiesz, dzieci musiałam przepytać i jeszcze z racji tego testu owulacyjnego, mężem musiałam się zając ; ). Ale już dzisiaj owu pokazuje mi dzień niepołodny, więc laba...wieczory się nieco poluźnią ; )
A właśnie nadrabiam przy porannej kawce forum, mam 3 strony więc tego wieczora byłyście łaskawe dla nieobecnych.
Właśnie dzisiaj pierwszy raz ujrzałam na moim wykresie dzień owulacji ( oczywiście potencjalnej, przerywaną linią, bo temp. nie mierzę) i wypadła w 13 dc. Akurat tego dnia było grzeczne spanie na łyżeczke, więc nie spodziewam się po tym cyklu cudów.
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, efcia, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
moremi wrote:Domitrz prowadzi mi ciążę, a u Szamatowicza byłam raz z plamieniem.
acha czyli miałaś przyjemność z tym i tym
którego bardziej polecasz? musze się przepisać od Wołczyńskiego bo on jest na zwolnieniu i nie robi zabiegów do odwołania.
-
Kapta, śpisz???kapturnica wrote:Bry!!
Nakopac każdej z osobna czy hurtem ?? Jak tak bedziecie dopytywac to poinformuje dopiero po wszystkim
Od4tej rano nie spie i nie , nie kurva to nie skurcze mnie mecza ale jeVana bezsennosc.
No koszmar!!!
A Maks ma jeszcze 2% do pelnego downloadingu. Później dostanie od matki wpierdziel ,ze sie obija z wyłażeniem.
A na poważnie to coraz bardziej zaczynam byc znużona i zmeczona tym czekaniem i bądź co bądź siła rzeczy człowiek łapie sie na obserwowaniu reakcji swojego ciała a to na ból a to na kłucie i chVj nie wie co jeszcze i nastrój siada.
Miłego baby!!
Powiedz nastrojowi: Powstań! Marsz!
i niech se łazi, jak usiądzie- wpierdziel. Nastrój będzie ok i ty zadowolona jak se ulżyjesz 
Zajmij się czymś... nie wiem.... okna umyj?