35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzizus Malgos, Moremi może nie mieć tylu olowkowmalgos741 wrote:ps. Słoneczko świeci i kawcia zrobiona... zaczął się dzionek

malgos741, Sabina, macduska, BISCA, efcia, kkisia, Simba, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
posiew bakteriologiczny czyli badanie czystości szyjkisandra80 wrote:dziewczyny chciałam się zarejestrować na pobranie posiewu przed tym hsg ale pani mnie pyta jaki posiew, czy gbs?, jaki robiłyście przed tym badaniem?
efcia, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:o kurczaki jak to nie trzeba?
gbs to paciorkowce, mi wyszło przed porodem gronkowiec np.
Nie wiem. Nie kazali to nie robiłam. Gin mówił, że nie ma podstaw żeby podejrzewać infekcję. Póki co nic się nie działo do tej pory po zabiegach. Więc chyba miał rację,
sandra80 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem. Nie kazali to nie robiłam. Gin mówił, że nie ma podstaw żeby podejrzewać infekcję. Póki co nic się nie działo do tej pory po zabiegach. Więc chyba miał rację,
no tak Ty jako weteranka hsg wiesz co mówisz
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Sandra mi wystarczyła biocenoza (czystość) pochwy
lekarz mówił, że jak się robi posiew z szyjki to zawsze coś tam wyjdzie ( bo nie ma bata, żeby nie zaciągnął czegoś z pochwy)
i wtedy trzeba by podleczyć, więc jak zależy na czasie to sama wedżajna wystarczy
oki dzięki Reni
ps. Ty miałaś sono?
-
Dobry,
Kapta, przestan sie obijac i do ROBOTY
Wacia, mam kurka stresa przed piatkiem
bedziemy od razu wiedziec co i jak ?
Snilo mi sie, ze mialam penisa. Prosze nie komentowac
milej srody
ania.g, paszczakin, malgos741, Sabina, kkisia, Mimbla, Dziobak, macduska, Simba, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
O to, to! Ja też miałam to badane..macduska wrote:Ale Ty się mną nie sugeruj. Jak Ci kazał robic to zrób. W internetach doczytałam, ze to nie tyle posiew co badanie czystosci pochwy.
sandra80, macduska lubią tę wiadomość
-
wybij to sobie z głowy! Muszę
uwaga

BISCA wrote:Snilo mi sie, ze mialam penisa. Prosze nie komentowac
sandra80, Sabina, BISCA, kkisia, macduska, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to przebiłaś wszystkie moje snyBISCA wrote:Dobry,
Kapta, przestan sie obijac i do ROBOTY
Wacia, mam kurka stresa przed piatkiem
bedziemy od razu wiedziec co i jak ?
Snilo mi sie, ze mialam penisa. Prosze nie komentowac
milej srody
sandra80, Sabina, malgos741, BISCA, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-