35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tu się tyle dzieje, że muszę chyba na pół etatu przejść, aby móc być na bieżąco.
Chciałam Was zapytań, jako, że jestem początkująca z testami owu, o co chodzi jeśli drugi dzień pod rząd test owu wyszedł mi ewidentnie pozytywny.
Wczoraj w 12dc pierwszy pozytywny i dzisiaj w 13 dc.Jakby doszło do owulacji, to test powinien być negatywny?https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni - a ja uważam, że do stycznia daleko jest i może jednak podzwoniłabyś do innych miast i popytała? Jest szansa załapać się na to samo rządowe w innym mieście? Bo jeśli tak - to może jednak Twój stary by się ogarnął i dwa razy w miesiącu znalazł czas, żeby gdzieś podjechać? He??? Komete się tu jedzie z góry na dół za terminy- ale panią to nikt nie ruszy?
BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:czy robić hsg (miałam nie chciałbym powtarzać brrrr) czy laparoskopię od razu, bo każdy mnie zachęca do czego innego

Jesli laparo to od razu z histeroskopią zrób.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 16:31
kapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Jesli laparo to od razu z histeroskopią zrób.
no właśnie tak myślę że to by była najlepsza opcja, laparoskopia z hsg i histeroskopią tylko bym musiała jakoś gina przekonać bo dał skierowanie na samą laparo diagnostyczną
jestem póki co głodowo zaspokojona wpierdzieliłam kugla z ogórkiem kiszonym (mogłabym poczęstować ale to od teściówki to ten tego wiecie jakby co to pomścijcie mnie) i 6 pryncypałków (zdecydowanie nie powinno ich być u mnie w domu!)
Reni ja też bym Cię jednak namawiała żeby obdzwonić najsampierw stolicę i potem Białystok, pojedziesz ze 3 razy i jak będą Cię straszyć w robocie to powiesz a mi to lotto! bo w cionży bendziesz. Widzisz można sobie czekać do stycznia ale po pierwsze nie wiadomo czy wtedy będzie kasa, a po drugie czy dotrwasz w robocie.
ComeToMeBaby, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni,
Na stronie mz jest informacja o wolnych miejscach, wprawdzie nie aktualizowana od 25.05.2015:
http://www.mz.gov.pl/aktualnosci/ogloszenie-dotyczace-wolnych-miejsc-dla-par-chcacych-przystapic-do-programu-lub-zmieniajacych-realizatora
BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Dziękuję. Dziękuję. Wzruszyłam sięBozia3 wrote:Reni - a ja uważam, że do stycznia daleko jest i może jednak podzwoniłabyś do innych miast i popytała? Jest szansa załapać się na to samo rządowe w innym mieście? Bo jeśli tak - to może jednak Twój stary by się ogarnął i dwa razy w miesiącu znalazł czas, żeby gdzieś podjechać? He??? Komete się tu jedzie z góry na dół za terminy- ale panią to nikt nie ruszy?
Na tym świecie nie ma sprawiedliwości. Może i na innych też nie ma. Hmm...
Pani mówi, ze ponoć jej się nie chce i nie ma ochoty. I dodatkowo jej Pan nie da rady nigdzie jeździć. Takie tam wymówki
kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ależ nikt nie chce, żebyś się tłumaczyłaReni wrote:Nie chce mi się tego po raz enty tłumaczyć
Dojazdy poza Warszawę nie wchodzą w grę.
Wyjaśniam sytuację Bozi. Ja już pisałam, że rozumiem. Chociaż szkoda, bo tak ci się spieszyło.
Bozia3 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH