35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ha, klasa sie zapelnia i w koncu nie siedze sama w ławce..
Simba, chlopaki cudne i zadnej innej reakcji na plaze bym sie po nich nie spodziewala
Ja wlasnie surfuje po necie w wyszukiwaniu potrzeb. Mam potrzebe wykreowania potrzeby.
szkoda, ze ciuchow do pracy online nie kupie, jak se pmysle, ze mam lazic po ciuchosklepach to mnie skreca..
W domu spokoj.Mlody wczoraj jadl brokula, cholernie mu nie smakowal, bo mu wracal (normalnie mial odruch zwrotny
), ale paszcze dalej otwieral dzielnie i w koncu porcje pochlonal. Jak to dziecko kocha jesc
Nie bede swinia, nie dam mu juz samego brokula z ziemniakiem..
Te, co nie lubiom Buki sie nie znajom!
Simba, ania.g, Reni, Magdala, Sabina, moremi, malgos741, Dziobak, kkisia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam potrzebe - krzeselko do karmienia. Ciocia poszuka?paszczakin wrote:ha, klasa sie zapelnia i w koncu nie siedze sama w ławce..
Simba, chlopaki cudne i zadnej innej reakcji na plaze bym sie po nich nie spodziewala
Ja wlasnie surfuje po necie w wyszukiwaniu potrzeb. Mam potrzebe wykreowania potrzeby.
szkoda, ze ciuchow do pracy online nie kupie, jak se pmysle, ze mam lazic po ciuchosklepach to mnie skreca..
W domu spokoj.Mlody wczoraj jadl brokula, cholernie mu nie smakowal, bo mu wracal (normalnie mial odruch zwrotny
), ale paszcze dalej otwieral dzielnie i w koncu porcje pochlonal. Jak to dziecko kocha jesc
Nie bede swinia, nie dam mu juz samego brokula z ziemniakiem..
Te, co nie lubiom Buki sie nie znajom!
moremi, paszczakin, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
-ka krzeseł-ka
przypominam, że masz 2 bezzębne skrzaty do nakarmienia
Simba wrote:Ja mam potrzebe - krzeselko do karmienia. Ciocia poszuka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:08
Simba, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie nadal rusza, choć twardą trza byćSimba wrote:Lo bozenciu! Na to nie jestem jeszcze gotowa

Stosuje też skutecZne zmiany tematu, jak jej o coś robię wyrzuty to zaczyna płakać i mówi, że ona tylko chciała się do mnie przytulić
artystka
moja kochana
BISCA, macduska, ComeToMeBaby, Simba, moremi, malgos741, kkisia, SolarPolar, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
Skubaniutka!Sabina wrote:Mnie nadal rusza, choć twardą trza być

Stosuje też skutecZne zmiany tematu, jak jej o coś robię wyrzuty to zaczyna płakać i mówi, że ona tylko chciała się do mnie przytulić
artystka
moja kochana 
Zapisze sobie to gdziesWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:19
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Biscuitek, jak Twoje sprawy? Bo jestem w plecy.
Chcialam Ci zadac zadanie domowe - chyba nie pojedziemy do PL na swieta, za to myslelismy pojechac w Alpy, wiesz piosenka Wham, snieg, te sprawy
Mozesz cos polecic?
Reni, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Wtorek dobry.
Kapta, polecam Cie opatrznosci
Peppa no ja nic nie doradze, ale bedzie dobrze.
Ja dzis na druga zmiane przyszlam. Wszy nie mam to higienistka nie musi sie klopotac.
Milego popoludnia.
moremi, Sabina, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Ja mam potrzebe - krzeselko do karmienia. Ciocia poszuka?

Mowiom, ze ikeowe za 15 jurkow sie bardzo dobrze sprawia
My znowu- dostaniemy krzeselko od szwagra. Takie co prawie samo dziecko nakarmi, zaspiewa, zatanczy i matce masaz plecow zrobi
Jakby nie to, to bym Ikeowe wziela. Jest na czym tylek posadzic i stolik ma- czego chciec wiecej?
edit:
Ale jak masz jaki model upatrzony to zalinkuj, sie poszuka taniej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:34
Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ktore to? To biale z plastiku? A idz pan w pracie! Mielismy takie w apartamencie nad morzem - o malo sie o nie nie zabilismy. Ja musze miec jakis ergonomiczny cud. Najlepiej takie, co po uzyciu bedzie sie wciagalo pod sufit. A jak gowniarz niegrzeczny to z nim w srodku.paszczakin wrote:Mowiom, ze ikeowe za 15 jurkow sie bardzo dobrze sprawia

My znowu- dostaniemy krzeselko od szwagra. Takie co prawie samo dziecko nakarmi, zaspiewa, zatanczy i matce masaz plecow zrobi
Jakby nie to, to bym Ikeowe wziela. Jest na czym tylek posadzic i stolik ma- czego chciec wiecej?
moremi, kkisia, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Wtorek dobry.
Kapta, polecam Cie opatrznosci
Peppa no ja nic nie doradze, ale bedzie dobrze.
Ja dzis na druga zmiane przyszlam. Wszy nie mam to higienistka nie musi sie klopotac.
Milego popoludnia.
tia, specjalnie na druga zmiane przyszla, a potem "to nie moje zwierzatka"!
Simba, Sabina, moremi, Magdala, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Tripp Trapppaszczakin wrote:Mowiom, ze ikeowe za 15 jurkow sie bardzo dobrze sprawia

edit:
Ale jak masz jaki model upatrzony to zalinkuj, sie poszuka taniej..
Dziobak, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Czyli jednak pączki? Niedobrze.moremi wrote:Musisz sobie szukać innej wymówki na dodatkowe kilogramy, bo tutaj wszystko jest super. Nic, tylko w ciążę zachodzić. aaaaaa! Przecież Ty masz wkładkę! Nie, to nie.
A ja chciałam powiedzieć, że nie mam nic w sowy i nie szykuje się na to. Chyba że ciotka Simba coś z sową zapakowała, ale jakoś nie obiło mi się o oczy.
U nas z ewentualnym dogrzewaniem nie ma problemu - dwie farelki, jeden grzejnik elektryczny, a w łazience na stałe zamontowany drugi. Kapta, jak coś to wyślę kurierem
I chyba też zainwestuję w korek, bo mój mąż też przez sen paćka ścianę. Tylko jakim cudem, jeżeli się myje?
Ale nie, nie. To chyba nie jest dobry pomysł. On packa wszystkie ściany i to nawet wtedy gdy nie śpi. Całego mieszkania w korku nie zniosę.
W sowy nic nie ma. Jest ino bodziak z Renkiem i na nastepny transport spodnie w lisy. Ale letnie Ignas bedzie mial tez wypasione - koszule Ralph Lauren, Burberry (twixy dostaly - nie nie upadlam na glowe zeby sama kupowac
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:43
Sabina, dorbie, macduska, moremi, Dziobak, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Krycha! Stopo Ty moja!krycha.stara wrote:Dzien dobry? Nadrobic od weekendu w piec minut nie idzie, wiec tak tylko sie melduje, liste podbijam. Urlop mi sie skonczyl, musialam wracac do roboty i znowu nie mam sie kiedy wysikac nawet, taki tam niemiecki porzadek zastalam. Wiec bede wagarowac czesciej, wybaczcie, ale musze utrzymac uchodzcow.

krycha.stara, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH