35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty nawet nie wiesz, ile zakutanych było w naszej klinice. Taki fart, że ani moje, ani Simby dzieci ciemnawe się nie urodziły..Reni wrote:KISIA DO FACETA??? Będzie jej grzebał obcy typ?!
Pożegnałas się z lekarzem?
moremi, Reni, kkisia, Magdala, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Czytalam po lebkach te ostatnie pare dni przyznaje sie bez bicia...
Kometa najlepszego spelnienia marzen! Stowka!
Kapta fakt to koncowe czekanie wkurza na maksa ale za troszke bedziesz juz tulic dziecie:-)
Caffe mam newsa dla Ciebie tylko to jest pajac ale macalam go i material odpowiada takowemu jak szukasz (przynajmniej tak mis sie wydaje) sa w reserved. I nawet rozmiar 98.
Dziekuje za zyczenia w imieniu Synka:-)
A Efcia bede 17wrzesnia w Zielonej G. jakos tak kolo poludnia ale wieczorem wracam do Poznania i bede miala troche czasu dla siebie...
Co do urodzin Młodego byly super wyszla imprezka nastolatkow:-)
Mama z tata byla niepotrzebna znaczy okupowalismy inna czesc mieszkania z dala od Syna i Jego Przyjaciol
Milego popoludnia wszystkim zycze:-)
Bozia3, moremi, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Uchodzcy juz nawet w mojej klinice sa o. O
Zakutana wlasnie z mezem i tlumaczka wychodzi od mojego lekarza
Quźwa ja się zaczynam bać tych uchodźców, szkoda mi ich oczywiście, ale obawiam się, że to może być koń trojański żeby nas tu wszystkich rozjebutać, przecież ISIS na bank skorzysta z takiej okazji
megan8 lubi tę wiadomość
-
Siedzę w szpitalu. Patrzę na listę pani w rejestracji i tam moje nazwisko widnieje przy godzinie 40 minut później niż mi powiedzieli. No to się pytam: ki penis?
Ona mi na to, że miałam tu być o 14.30, ale badanie mam o 15.10.

Taka racjonalizacja. Czekanie dla każdego w gratisie. Ciekawe, ile czekania będzie w bonusie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:58
Bozia3, Reni, moremi, kkisia, macduska, Mala79, BISCA, ComeToMeBaby, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:44
Bozia3, kapturnica, Reni, kkisia, Bursztyn, macduska, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
U mnie to już nawet zakutani wynajmują obok mieszkanie...najpierw mieszkał z babą i małym ciapatkiem, teraz nagle ona z dzieckiem zniknęła, a on jest sam z innymi dwoma chłopami....ściany puste, bez firanek - codziennie okna na oścież pootwierane - wciąż coś się wietrzy. I dodatkowo dochodzą nas z tego mieszkanie dziwne rytmiczne odgłosy - jakby syczenia....Wa mać siedzą i coś tam normalnie knują...(wersja najbardziej optymistyczna, że to jakaś praca chałupnicza) . Jak raz mnie minął i popatrzyłam na niego podejrzliwie - to od tej chwili unika mnie jak ognia - jak ja wychodzę i on - to on się cofa do mieszkania wystraszony i dopiero wychodzi, jak mu zejdę z oczu...
Drogie bravo - czy ja już powinnam się zacząć bać???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:04
kapturnica, moremi, kkisia, Bursztyn, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, ania.g, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
u mnie na osiedlu za to ukraińców trochę było
widziałam przez chwilę 2 murzyńskie twarze, tak się patrzyli jakby byli głodni
a prącie wie z jakiego plemienia i kiedy jedli
bać się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:06
Bozia3, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:U mnie to już nawet zakutani wynajmują obok mieszkanie...najpierw mieszkał z babą i małym ciapatkiem, teraz nagle ona z dzieckiem zniknęła, a on jest sam z innymi dwoma chłopami....ściany puste, bez firanek - codziennie okna na oścież pootwierane - wciąż coś się wietrzy. I dodatkowo dochodzą nas z tego mieszkanie dziwne rytmiczne odgłosy - jakby syczenia....Wa mać siedzą i coś tam normalnie knują...9wersja najbardziej optymistyczna, że to jakaś praca chałupnicza) . Jak raz mnie minął i popatrzyłam na niego podejrzliwie - to od tej chwili unika mnie jak ognia - jak ja wychodzę i on - to on się cofa do mieszkania wystraszony i dopiero wychodzi, jak mu zejdę z oczu...
Drogie bravo - czy ja już powinnam się zacząć bać???
Kochana czytelniczko, na Twoim miejscu bez koca z otworem na oczy redakcja nie wyszłaby na ulicę.
Ewentualnie zawsze możesz rozważyć przeprowadzkę, co nie gwarantuje, że sytuacja się nie powtórzy.
Jaki charakter pracy chałupniczej bierzesz pod uwagę?
Twoje Bravo.
Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaję się dzisiaj i czaję
I chyba nie wiem co napisac.
Ale przywitać się przynajmniej powinnam.
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że większość miała udany dzien? Lub będzie miała resztę dnia?
Kometa na urodziny życzę Ci
Aniu- niestety okazałam się dobrym prorokiem- bierz antybiotyk. I zdrowiej.
Kkisia i co?
Paszcza i co?
Kapta ?
Pepa Kajtek cudny.
Simba- powodzenia w potyczkach z US. Dacie radę. Donosicielkom bezpodstawnym mówimy stanowcze NIE.
Bisca- wiersz przedni. Nawet z ortografem. Najlepszym się zdażają.
Gdzie Mega się pytam! Ani chybi nasza koleżanka trojga imion coś jej zadała!
Yyyyy.... Zdaje się, ze nie wiedziałam co napisać a tu proszę. Wyszła niezła epistoła!
I jeszcze jedno! Wiecie, że na innych wątkach na moderatora mówią BOZIU?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:14
Reni, Bursztyn, moremi, kapturnica, Mala79, Magdala, kkisia, Aasiula, BISCA, gosia7122, malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
to moze dla ocieplenia tych, no- stosunkowBozia3 wrote:U mnie to już nawet zakutani wynajmują obok mieszkanie...najpierw mieszkał z babą i małym ciapatkiem, teraz nagle ona z dzieckiem zniknęła, a on jest sam z innymi dwoma chłopami....ściany puste, bez firanek - codziennie okna na oścież pootwierane - wciąż coś się wietrzy. I dodatkowo dochodzą nas z tego mieszkanie dziwne rytmiczne odgłosy - jakby syczenia....Wa mać siedzą i coś tam normalnie knują...(wersja najbardziej optymistyczna, że to jakaś praca chałupnicza) . Jak raz mnie minął i popatrzyłam na niego podejrzliwie - to od tej chwili unika mnie jak ognia - jak ja wychodzę i on - to on się cofa do mieszkania wystraszony i dopiero wychodzi, jak mu zejdę z oczu...
- zapukaj do nich i zapytaj czy nie maja pozyczyc cukru?
Bozia3, Reni, kapturnica, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Wacia czy mi się wydajesz czy mnie pominęłaś/zignorowałaś/olałaś/wchujumniemiałaś*?
*niepotrzebne skreślić
Bursztyn, moremi, macduska, kapturnica, kkisia, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
zdażają ? Wacia....macduska wrote:Czaję się dzisiaj i czaję
I chyba nie wiem co napisac.
Ale przywitać się przynajmniej powinnam.
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że większość miała udany dzien? Lub będzie miała resztę dnia?
Kometa na urodziny życzę Ci
Aniu- niestety okazałam się dobrym prorokiem- bierz antybiotyk. I zdrowiej.
Kkisia i co?
Paszcza i co?
Kapta ?
Pepa Kajtek cudny.
Simba- powodzenia w potyczkach z US. Dacie radę. Donosicielkom bezpodstawnym mówimy stanowcze NIE.
Bisca- wiersz przedni. Nawet z ortografem. Najlepszym się zdażają.
Gdzie Mega się pytam! Ani chybi nasza koleżanka trojga imion coś jej zadała!
Yyyyy.... Zdaje się, ze nie wiedziałam co napisać a tu proszę. Wyszła niezła epistoła!
I jeszcze jedno! Wiecie, że na innych wątkach namoderatora mówią BOZIU?

moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
podobno oni jak się ryćkają, to on ją za włosy szarpie i może ona syczy z bólu
a jak dojeżdżają ją we trzech, to weź nie sycz
a zgłoś ich do emigracyjnego czy jak mu tam, może się ukrywają
Bozia3 wrote:I dodatkowo dochodzą nas z tego mieszkanie dziwne rytmiczne odgłosy - jakby syczenia....Wa mać siedzą i coś tam normalnie knują...
jak ja wychodzę i on - to on się cofa do mieszkania wystraszony i dopiero wychodzi, jak mu zejdę z oczu...
Bursztyn, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale jaja
przeglądam stare posty i normalnie mam jakieś zwidy
nick jest wykasowany, więc nie wiem kto to
to pytanie retoryczne? bikos Ju noł
BISCA, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość