35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To taniutkoMagdala wrote:Dzien dobry.
Co za dzien!
Monit ovulacji u mnie u polskiego gina kosztuje, zeby nie sklamac 30 funciakow jedno podgladanie.
Tutaj chca 200 za 3 podgladniecia, 4rte w promocji za 50- taki obowiazkowy pakiet, albo inna opcja 100 za pierwsze, potem 70.
-
U nas wolno od razu, tylko na słońce nie wystawiać. Jak Adek się urodził to było kolo 20 stopni, wiec pewnie tak samo teraz będziesz miec. Ja daleko nie wyłazilam, bo mialam tryb panika, że zacznie ryczec i nie będę wiedziała, co zrobićpeppapig wrote:Noooo....
Dobra pojadł,odbiło się,to ja lecę starszakom obiad zrobić bo wracają ze szkoły koło 15.
Aa dziewczyny kiedy ja mogę z Kajtkiem wyjść i na ile na świeże powietrze no i ze sobą
bo ma być ciepło podobno.
za to drzwi do ogrodu mialam non stop otwarte..
moremi, kkisia, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Noooo....
Dobra pojadł,odbiło się,to ja lecę starszakom obiad zrobić bo wracają ze szkoły koło 15.
Aa dziewczyny kiedy ja mogę z Kajtkiem wyjść i na ile na świeże powietrze no i ze sobą
bo ma być ciepło podobno.
poweranduj Go troszku i możesz spokojnie wychodzić jak nie będzie wiatru, taki jest słodki, że też bym bez przerwy dziumdziała -
przykra sprawa, najwazniejsze zeby dla Ciebie sie pozytywnie zakonczyla, ale pewnie wnioski na przyszlosc wyciagniesz, a corka sobie wlasnie strzelila w stopeSimba wrote:Mam kontrole z Ministerstwa Finansow. Nasza domowa kontrole podatkowa. A to dlatego, ze od 4 lat placimy zawyzone alimenty corce M, a tutaj 80 proc wyplaconych alimentow mozna odliczyc od podatku. Poprosilismy ksiezniczke, oraz krolowa matke o pomoc w skompletowaniu dokumentow, to nie dosc ze wypiely sie na nas, to jeszcze napisaly na nas donosy do belgijskich urzedow oraz do Ambasady, oskarzajac nas o probe wyludzenia kasy od tutejszego urzedu skarbowego (przeciez obie swietnie znaja tutejsze przepisy!). Gdybym miala fiuta to by mi opadl, bo wszystko inne juz mi opadlo.
Wlasnie napisalam odpowiedz do ministerstwa - zaledwie 5 stron udowadniajacych ze nie jestem wielbladem...
Tak. Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. A moglam jej placic tyle ile sad zasadzil...
Jedno wielkie kurewskie ech...
Simba, Reni, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ale o czym Ty gadasz?dorbie wrote:To nadzieja jest

Wiesz, ja ogólnie mała jestem, ale to Morka chudzina, ja swoje miałam ciałka i mięsni z ciałkiem
szczególnie na dole 

Nigdy chuda nie byłam. Jak rzuciłam palenie, to moja waga oscylowala w okolicach 52-53. Tuz przed ciążą przytyłam do 56 (zgroza!). Ratowało mnie jedynie to, że własnie miałam mięśnie. Ale miałam się własnie odchudzać i dupa.
Na chwilę obecna nie wiem ile mam na plusie. Zobacze za dwa tygodnie u lekarza. W 27 tygodniu miałam 9 na plusie. I nadal przybieram. I mam to gdzieś. Odzywiam się racjonalnie, więc niby w czym ma mi to zaszkodzić. A Toto niech rośnie (byle nie przekroczył 3,5 kg).Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:24
Bursztyn, Magdala, kkisia, paszczakin, Bozia3, BISCA, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ano.Bursztyn wrote:przykra sprawa, najwazniejsze zeby dla Ciebie sie pozytywnie zakonczyla, ale pewnie wnioski na przyszlosc wyciagniesz, a corka sobie wlasnie strzelila w stope
Tak z rozpedu Wam to napisalam. Dam se rade
Chyba
Bursztyn, moremi, Magdala, kkisia, Sabina, peppapig, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:To taniutko
Tutaj chca 200 za 3 podgladniecia, 4rte w promocji za 50- taki obowiazkowy pakiet, albo inna opcja 100 za pierwsze, potem 70.
O kurka. Drogo.
To zalezy od kliniki u nas, bo jest ich sporo. Ta moja nie jest specjalnie wypasiona ani nie miesci sie w eleganckiej dzielnicy, wrecz w slabszej, ale lekarzy ma ok. (bylam tez z angina u internisty i bylam baaardzo zadowolona)Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Z tego co pamiętam to Arwena...Reni wrote:ale jaja
przeglądam stare posty i normalnie mam jakieś zwidy
nick jest wykasowany, więc nie wiem kto to01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ja chodze do angielskiego lekarza w publicznej, mam dobrego GP, daje skierowania, dal tez do kliniki leczenia nieplodnosci, mialam tam wszystkie badania na fundusz, lacznie z hsg, wiec nie moge narzekac. Ale monitu nie robia- jedynie przy ivf, wiec musialabym prywatnie. A ceny sa wszedzie mniej wiecej takie jak napisalam.Magdala wrote:O kurka. Drogo.
To zalezy od kliniki u nas, bo jest ich sporo. Ta moja nie jest specjalnie wypasiona ani nie miesci sie w eleganckiej dzielnicy, wrecz w slabszej, ale lekarzy ma ok. (bylam tez z angina u internisty i bylam baaardzo zadowolona)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:19
Magdala lubi tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:53
Bursztyn, Magdala, paszczakin, kkisia, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć,
Do wszystkiego sie nie odniosę no na szybko przeleciałem wątek
Kometa, najlepszego!
Kapta, trzymam kciuki
niech sie ruszy 
Dorbie, u mnie jest tak ze w każdej ciazy tracę na wadze przez diete cukrzycowa. W pierwszej na 3 tyg przed porodem byłam poniżej wagi startowej. Teraz na mojej wadze pokazuje startową ale jej nie ufam, zobaczymy co sie pokaże na wizycie u cukrzyka i gina
Simba..uppss, mam nadzieje ze sprawa skończy sie dla was pomyślnie.
Ania.g brałaś juz kiedyś ten antybiotyk? Mnie wyszło uczulenie, wysypało mnie okrutnie po ostatniej tabletce.
To tyle
Na razie
wrócę pózniej
Magdala, ania.g, kkisia, Simba, kapturnica, BISCA, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reniek, ginko biloba na poprawe pamieci by sie przydaloReni wrote:a własnie Bursztyn
dostałaś wtedy skierowanie do kliniki niepłodności i co dalej?
ja czy stanęło?
No przeciez zrobili mi wzystkie badania z hsg wlacznie, powiedzieli ze wszystko jest swietnie, ale sprzedadza mi ivf bo wiek....
No!
Reni, moremi, Simba, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość