35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa

a nie możesz podrobić papierów, żeby dostać ivf w gratisie?
Bursztyn wrote:Reniek, ginko biloba na poprawe pamieci by sie przydalo
No przeciez zrobili mi wzystkie badania z hsg wlacznie, powiedzieli ze wszystko jest swietnie, ale sprzedadza mi ivf bo wiek....
No!
moremi, kkisia, Bursztyn, Simba, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
hahah!
Renislawo, wez moze troche amfy na przebudzenie bo cos Ci sie Twoj ostry jak brzytwa umysl przytepil
to ze stresu tak sie dzieje, mi tez zreszta
to nie problem kasy, tylko mojego podejscia, nie chce ivf, nie mam az takiego parcia, wszyscy wiedza o tym przeciez, no!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 14:46
Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reniek, ginko biloba na poprawe pamieci by sie przydalo

No przeciez zrobili mi wzystkie badania z hsg wlacznie, powiedzieli ze wszystko jest swietnie, ale sprzedadza mi ivf bo wiek....
No!
To widze, ze leca schematem. Mi tez juz wszystko zrobili w szpitalu na nhs oprocz hsg, do ktorego wlasnie bede sie ustawiac w kolejce. I tez jak na razie wsio ok. Czyli jak hsg bedzie ok to bedzie handel?
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ale ja chcę, żebyśmy miały dziecko, a w takim tempie to my garba możemy się dorobić
kiedy będziesz znowu wekowała?
może chociaz z iui skorzystaj
Bursztyn wrote:hahah!
Renislawo, wez moze troche amfy na przebudzenie bo cos Ci sie Twoj bystry jak brzytwa umysl przytepil
to ze stresu tak sie dzieje, mi tez zreszta
to nie problem kasy, tylko mojego podejscia, nie chce ivf, nie mam az takiego parcia, wszyscy wiedza o tym przeciez, no!
Simba, Bursztyn, kkisia, moremi, Bozia3, kapturnica, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
hahahah!Reni wrote:ale ja chcę, żebyśmy miały dziecko, a w takim tempie to my garba możemy się dorobić
kiedy będziesz znowu wekowała?
może chociaz z iui skorzystaj
ale to znowu do PL musialabym organizowac wyprawe cala sobie i mezowi, narazie niewykonalne.
Moj maz w rozjazdach- jak zawsze- ale mamy umowe ze bedziemy sie bzykac kiedy trzeba, spotkamy sie w pol drogi w jakims motelu
Nic sie nie martw, bedziemy jak B. Sienkiewicz, do 60 damy rade, ona ma nawet blizniaki
mozna? mozna
kkisia, Simba, moremi, Reni, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:44
Bursztyn, Simba, macduska, Bozia3, kapturnica, kkisia, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Nie pamiętam ale możliwe. W każdym razie po każdym antybiotyku mam rewolucje żołądkoweNatka_79 wrote:Ania.g brałaś juz kiedyś ten antybiotyk? Mnie wyszło uczulenie, wysypało mnie okrutnie po ostatniej tabletce.
To tyle
Na razie
wrócę pózniej 
Matka fantastycznej 4
-
może ma sponsora
a może odkładała przez 40 lat pracy, zamiast na emeryturę
Bursztyn wrote:a mowia, ze naturalnie
ze niby pieniedzy nie ma, o zapomoge poprosila, to skad na takie drogie zakupy fundusze?
Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak jest ciepło i nie wieje to możesz.peppapig wrote:Noooo....
Dobra pojadł,odbiło się,to ja lecę starszakom obiad zrobić bo wracają ze szkoły koło 15.
Aa dziewczyny kiedy ja mogę z Kajtkiem wyjść i na ile na świeże powietrze no i ze sobą
bo ma być ciepło podobno.
kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
moremi wrote:Nie o pierdzioszkowanie. O "troszku".
Troszku występuje tylko w połączeniu z " po", czyli jak napiszesz dodawał mąki po troszku, to jest ok. Ale - zabrakło (trochę) troszkĘ, wystawiać na dwór na troszkĘ itp. Samo "troszku" nie występuje!
acha ale my tu używamy dużo słów po usłyszeniu których Miodek złapałby się za głowę
BISCA lubi tę wiadomość