35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo teraz zapowiedziana relacja:
Stawiłam się w klinicznej rejestracji punkt 8, co wiazało się z wyjazdem z domu około 6 z minutami.
Czekałam karnie ze trzy godziny w tłumie kobiet również czekajacych na przyjęcie. Co raz kogos wzywano ale ja i taka jedna babka siedziałtsmy twardo. Obydwie na jednodniowre badanie.
Około 11 zdałam sobie sprawę, ze jesze trochę i wcale badania nie będzie bo czasu zabraknie. Wstałam i podeszłam do okienka pytajac co ze mną? Babka w oknie zaczęla się pultać i w tym momencie wszedł mój gin. I pyta: to pani jest?
Się okazało ze babkom w rejestracji zapodziało się w papierach moje skierowanie i wcale by mbie nie wywolały. A kolejka na badanie w RTG zblizała się w zastraszajacym tempie.
Potem to już błyskawicznie mnie przyjeli, papiery w iegu podpisywałam. Jak doszłam do gabinetu zabiegowaego to juz przez drzwi slychać było grzmiacą awanturę- to mój gin opieprzał lekarkę z IP.
Komedia.
Gin poszedł z robic hsg drugiej pacjentce a ja zostakam na szybkie usg- myslałam ze mnie doktorek przewierci głowica w pospiechu. Wydębilam jeszcze zastrzyk przeciwbólowy w ostatniej chwili i pogoniłysmy na badanie (radiologia jest na drugim, dalekim końcu szpitala). Spodnie po zastrzyku zapinałam juz w biegu. Ze strachu i zdenerwowania szczękały mi zęby.
Dotarłysmy na czas.
Akurat wychodziła poprzednia pacjentka.
W trakcie badania zabrakło kontrastu więc zanim nabrali nowego to trochę pocierpiałam. Ale nie, nie bolało aż tak jak poprzednio.
Zresztą juz nie pamiętam.
To tyle. Już więcej nie przynudzam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 21:09
gosia7122, Heretyczka, beates, Bozia3, dorbie, Sabina, ania.g, sandra80, ComeToMeBaby, kapturnica, Bursztyn, Aasiula, anna maria, malgos741, Mala79, moremi, kkisia, efcia, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dopiero przyjechał i juz?
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 21:26 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 września 2015, 16:52
Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:zwolnij tempo dorbie bo się wykończysz a nie może ktoś Cię wyręczyć z zakupami chociaż.
Macdu cieszę się z Twoich dobrych wieści.
Zakupy staram sie robic ze starszym synem, nic nie dzwigam. A to wożenie zostawiam w wiekszości mężowi, dzis w piatek wyjatkowo
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Melduje się i ja z redsem i skarpetami złuszczającymi

Makduśka dzielna byłaś
Kapta biedaczko Ty nawet poprasować nie możesz to nie dziwne, że Cię już wszystko wku..denerwuje, ale nic to niedługo przytulisz swój skarb
Mój toast jest za Twój poród, żeby szybko poszło i nie bolało.
macduska, Mimbla, kapturnica, ania.g, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nieHeretyczka wrote:wszyskie już leżo upojone?
wypilismy z mezem butelczyne Chianti na pol do kolacji
wyglada na to ze chyba tylko mnie Hsg nie bolalo i dobrze wspominam
Wacia, najwazniejsze ze wszystko drozne
dorbie, macduska, Heretyczka, Bliska 77, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja nie
wypilismy z mezem butelczyne Chianti na pol do kolacji
wyglada na to ze chyba tylko mnie Hsg nie bolalo i dobrze wspominam
Wacia, najwazniejsze ze wszystko drozne
Macica i prawy jajowód. Lewy w zrostach po tej nieudanej histeroskopii. To nic, jeden wystarczy*.
*patrz- Kapta.
Bursztyn, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Mala79, Heretyczka, moremi, kkisia, Bliska 77, BISCA, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo na co nam lewy jak mamy dobry prawy ???macduska wrote:Macica i prawy jajowód. Lewy w zrostach po tej nieudanej histeroskopii. To nic, jeden wystarczy*.
*patrz- Kapta.

Waciulek ciesze sie bardzo. To co stymulejszyn ???
Bursztyn, Aasiula, macduska, moremi, kkisia, Sabina, efcia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
pewnie, ze wystarczy, raz a dobrze!macduska wrote:Macica i prawy jajowód. Lewy w zrostach po tej nieudanej histeroskopii. To nic, jeden wystarczy*.
*patrz- Kapta.

Twoje zdrowie!
i Kaptura- przed tym waznym wydarzeniem!
kapturnica, Aasiula, macduska, efcia lubią tę wiadomość