35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZawitalam do domu zjadlam kolacje i leze jak zwierze...
Pojechalam do miasta razem z mama wymienilam spodnie Mlodego i wrocilismy do domu z buta znaczy pieszo.
Caffe w reserved juz sa nowe kolekcje wiec tylko w tym wyprzedazowym jest ten pajacyk.anna maria, caffe, moremi, kkisia, Bliska 77, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sorki ale wqurwiają mnie takie babsztyle, jak można małe dziecko nazwać leniem, niewychowanym albo inne takie. Nóż mi się w kieszeni otwiera, miałam parę takich sytuacji, nie nie ale powiedziałam babsztylowi co myślę o takich uwagach i gdzie może je sobie wsadzić
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 września 2015, 16:52
anna maria, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie ja tez nie rozumiem ,dlaczego tak gadaja ,sama ma dzieci ,wnuki .Powiem Ci ze mnie ,nie bede sie do nie odzywac choc to moja sasiadka .Swiat jest pelen
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 września 2015, 16:51
kapturnica, sandra80, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyznaje sie jestem morda nie dopita,wypilam 2 ostatnie lampki wina i malo mi bylo wiec sobie likieru zapodalam od ktorego robia mi sie gorace powieki .Czy powinnam sie zglosic do AA ? Anna Maria lat 43 (pije bo lubie ,nie bo musze )
ComeToMeBaby, Mala79, Mimbla, ania.g, kkisia, kapturnica, beates, BISCA, macduska, Bozia3, Mega, megan8, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Poznan to dobre miasto ,zreszta sama wiesz,jak bede to sie spotkamy,mam nadzieje ze w przyszlym roku tam dotre .
anna maria lubi tę wiadomość
-
Wiecie co.. tak sobie ładowałam te słoiki i sobie uświadomiłam, że dzisiaj piątek wieczór. Zamiast na jakiejś imprezie na mieście szaleć to ja siedzę w domu i robię przetwory... Chyba nic więcej dodawać nie muszę. Ja pierdziu.
Dla równowagi idziemy jutro na imprezę urodzinową do koleżanki. Chociaż coś...anna maria, Mala79, ania.g, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boze ,kometa dotykasz swojej twarzy i jest ok ,dotykasz powiek a one plona ,ale to tylko po likierze :-)moze to efekt naprawionego ogrzewania
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 września 2015, 16:51
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:sorki ale wqurwiają mnie takie babsztyle, jak można małe dziecko nazwać leniem, niewychowanym albo inne takie. Nóż mi się w kieszeni otwiera, miałam parę takich sytuacji, nie nie przypierdoliłam ale powiedziałam babsztylowi co myślę o takich uwagach i gdzie może je sobie wsadzić
Helka będzie chodzić, jak będzie jej czas, jak uzna, że musi po coś pójść.I nikomu nic do tego..
anna maria, Mala79, Mimbla, moremi, kkisia, Bliska 77, kapturnica, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość