35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Kapta ???
Kiedy ???
Ona mowila ze juz wiecej nie chce . Ale nie wiem moze cos pomylilam .
w sumie dłużej Ją znacie, ja kojarzę, że chciała żeby Max był dziewczynkąpotem mnie nie było to pewnie się pozmieniało, tak jest jak się za dużo wagaruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:58
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Bry wiedzmy
Nie mam pomyslu na obiad
Co dzis gotujecie
Ja na obiad dzisiaj mam zupe tajska z mleczkiem kokosowym
A wedlug zalecen mojego Synka frytki wlasnej roboty i do tego nugetsy tez robione od poczatku do konca samemu lacznie z wymyslona panierka
Mam nadzieje ze mi wszystko wyjdzie tak jak zakladalam...
Kapta oby szybko i bezbolesnie poszlo (o ile można tak napisać bezbolesnie)
Zycze Ci tego z calego serducha!
Trzymam kciuki
Edit:Gratuluję, Gratuluję i jeszcze raz Gratuluję!
Mam jeszcze chwile to doczytam reszte i spadam do kuchni na ciag dalszy robienia obiadku
Milego poniedziałku reszcie zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:13
anna maria, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta, gratulejszyn!! Niech sie maly Kapciak dobrze chowa.
Jak piczkins i reszta?
Za sprawne urodzenie dostaniesz nagrode pocieszenia. Ale zeby nie trafic z data we wlasny porod...
Gratulacje jeszcze raz!Aasiula, Reni, Simba, kkisia, moremi, sandra80, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, Mala79, caffe, BISCA, efcia, iwcia77, Mimbla, paszczakin, kapturnica, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
może to, że zrobiło się zimno, a koty to piecuchy?
u nas zaczął się sezon spania na mnie pod kołdrą
a tak gdzie nie usiądę, to pies przychodzi i się wtula
Aasiula wrote:Morka mam pytanie
O co chodzi jak koty włażą na mnie tam gdzie usiądę ,cyk i juz lezą na mnie
Nie wiem o co chodzi ??
Miłe to ale hmmm ??? Szczególnie ten młodszymoremi, Aasiula, kkisia, efcia, iwcia77, Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
eh tak czy tak
wielce zazdroszczę Kaptencjuszowi
ja ni nie będę w ciąży
mam takie przeczucie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 września 2015, 21:39
Simba lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:eh tak czy tak
wielce zazdroszczę Kaptencjuszowi
ja ni chuja nie będę w ciąży
mam takie przeczucie
edit: jeszcze ci to niechcacy polubilamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:21
Bursztyn, Aasiula, Reni, moremi, caffe, BISCA, efcia, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Kapta, gratulejszyn!! Niech sie maly Kapciak dobrze chowa.
Jak piczkins i reszta?
Za sprawne urodzenie dostaniesz nagrode pocieszenia. Ale zeby nie trafic z data we wlasny porod...
Gratulacje jeszcze raz!Bursztyn, Aasiula, Mala79, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, efcia, iwcia77, Dziobak, macduska, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze chciałam powiedziec , ze dzisiaj ide do ginki sprawdzic jak tam po ovu?
Czy w ogole była
Trzymajcie kciuki proszeComeToMeBaby, Mala79, moremi, Sabina, caffe, BISCA, efcia, iwcia77, Mimbla, paszczakin, macduska, kkisia, Elfik, beates, kapturnica, gosia7122, gretka, dorbie, Mega, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość