35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Kapta ???
Kiedy ???
Ona mowila ze juz wiecej nie chce . Ale nie wiem moze cos pomylilam .
w sumie dłużej Ją znacie, ja kojarzę, że chciała żeby Max był dziewczynką
potem mnie nie było to pewnie się pozmieniało, tak jest jak się za dużo wagaruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:58
-
nick nieaktualnyDzień dobrykkisia wrote:Bry wiedzmy

Nie mam pomyslu na obiad
Co dzis gotujecie
Ja na obiad dzisiaj mam zupe tajska z mleczkiem kokosowym
A wedlug zalecen mojego Synka frytki wlasnej roboty i do tego nugetsy tez robione od poczatku do konca samemu lacznie z wymyslona panierka
Mam nadzieje ze mi wszystko wyjdzie tak jak zakladalam...
Kapta oby szybko i bezbolesnie poszlo (o ile można tak napisać bezbolesnie)
Zycze Ci tego z calego serducha!
Trzymam kciuki
Edit:Gratuluję, Gratuluję i jeszcze raz Gratuluję!
Mam jeszcze chwile to doczytam reszte i spadam do kuchni na ciag dalszy robienia obiadku
Milego poniedziałku reszcie zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:13
anna maria, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta, gratulejszyn!! Niech sie maly Kapciak dobrze chowa.
Jak piczkins i reszta?
Za sprawne urodzenie dostaniesz nagrode pocieszenia. Ale zeby nie trafic z data we wlasny porod...

Gratulacje jeszcze raz!
Aasiula, Reni, Simba, kkisia, moremi, sandra80, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, Mala79, caffe, BISCA, efcia, iwcia77, Mimbla, paszczakin, kapturnica, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
może to, że zrobiło się zimno, a koty to piecuchy?

u nas zaczął się sezon spania na mnie pod kołdrą
a tak gdzie nie usiądę, to pies przychodzi i się wtula
Aasiula wrote:Morka mam pytanie
O co chodzi jak koty włażą na mnie tam gdzie usiądę ,cyk i juz lezą na mnie
Nie wiem o co chodzi ??
Miłe to ale hmmm ??? Szczególnie ten młodszy
moremi, Aasiula, kkisia, efcia, iwcia77, Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
eh tak czy tak
wielce zazdroszczę Kaptencjuszowi
ja ni nie będę w ciąży
mam takie przeczucie
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 września 2015, 21:39
Simba lubi tę wiadomość
-
Chodz, chodz...TO cie wytrzaskam po pysku za ta gadkeReni wrote:eh tak czy tak
wielce zazdroszczę Kaptencjuszowi
ja ni chuja nie będę w ciąży
mam takie przeczucie
edit: jeszcze ci to niechcacy polubilamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:21
Bursztyn, Aasiula, Reni, moremi, caffe, BISCA, efcia, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRodziła bez nacięcia, ma tylko 2 szwy założoneDziobak wrote:Kapta, gratulejszyn!! Niech sie maly Kapciak dobrze chowa.
Jak piczkins i reszta?
Za sprawne urodzenie dostaniesz nagrode pocieszenia. Ale zeby nie trafic z data we wlasny porod...

Gratulacje jeszcze raz!
Bursztyn, Aasiula, Mala79, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, efcia, iwcia77, Dziobak, macduska, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze chciałam powiedziec , ze dzisiaj ide do ginki sprawdzic jak tam po ovu?
Czy w ogole była
Trzymajcie kciuki prosze
ComeToMeBaby, Mala79, moremi, Sabina, caffe, BISCA, efcia, iwcia77, Mimbla, paszczakin, macduska, kkisia, Elfik, beates, kapturnica, gosia7122, gretka, dorbie, Mega, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość