35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Edit:
Mój jest Iwo, a Kapty Maks, nie tak jak te zagramaniczne chłopaki
no!. juz jest problem w urzedach z moim imieniem pisanym przez "V" a o nazwisku nie wspomne
moremi, Simba, Elfik, kkisia, caffe, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:gdyby wloski alfabet przewidzial litere "W" to moj bylby Iwo
. juz jest problem w urzedach z moim imieniem pisanym przez "V" a o nazwisku nie wspomne
Aasiula, moremi, Elfik, Sabina, efcia, BISCA, kkisia, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
oko mnie sie spociło i takie tamAasiula wrote:Reniek spwszyl for ju
odpowiedz :
"A nie! Bo mialam lewatywe.maly byl pepowina wokol szyi.mia?am cudowna polozna i wspania?ego lekarza"Simba, sandra80, Aasiula, moremi, efcia, BISCA, kkisia, caffe, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Przypominam, że Kapta to od Kaptura, a nie kapcia, więc dlaczego życzycie Jej Kapciuszka?
moremi, kkisia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Przypominam, że Kapta to od Kaptura, a nie kapcia, więc dlaczego życzycie Jej Kapciuszka?
Aasiula, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
dziewczyny apel:
koniec z , bierzemy się do roboty, trzeba w ciąże zachodzić!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 września 2015, 21:39
Elfik, efcia, Mimbla, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kapciuszki jak coś a to na pewno lepiej brzmi niż kapturki
Maks pantoflarzem miejmy nadzieje nie bedzie
Aasiula, Reni, moremi, efcia, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:gdyby wloski alfabet przewidzial litere "W" to moj bylby Iwo
. juz jest problem w urzedach z moim imieniem pisanym przez "V" a o nazwisku nie wspomne
Pamietam, juz Cię kiedyś pytałam
mnie w zasadzie byłoby wszystko jedno, małz wybrał W, jeszcze się burzył, że go w USC o to pytali, bo jak oświadczył, w końcu mieszkamy w Polsce))))))
na razie się przyzwyczajam.
Sam IWO jest ok
ale z długim nazwiskiem małża to mi nie pasi,jak gdzieś go rejestruje, bo to brzmi dość poważnie, a tu sobie leży 45 cm - dwie torbki cukru)))))
Sabina, moremi, efcia, kkisia, BISCA, anna maria, caffe, iwcia77, beates, gretka, Mega lubią tę wiadomość