35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to teraz trza czatować cały dzień na foty bo pewnie krótko będą
ps. koleżanka z pracy na mój wzruszenie do kompa pyta: co ktoś z fejsa zmarł?
to jej mówię: nie - urodził sięSimba, anna maria, moremi, Mimbla, caffe, iwcia77, efcia, BISCA, kkisia, macduska, gretka, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Reniek spwszyl for ju
odpowiedz :
"A nie! Bo mialam lewatywe.maly byl pepowina wokol szyi.mia?am cudowna polozna i wspania?ego lekarza"moremi, Simba, Natka_79, mama78, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, Reni, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, anna maria, Dziobak, Mala79, macduska, paszczakin, gretka, kapturnica, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nadjeszła wzruszająca chwila i mamy kolejne dziecko
która następna?
teraz troche luzu aż do połowy pażdziernikaMagda, potem Moremi i ja. Na tym kończymy rok no chyba że Dorbie młody zechce być urodzony w tym roku.
Teraz trzeba trzymać kciuki żeby kolejka się wydłużyłasandra80, iwcia77, Aasiula, Reni, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:37
Simba, sandra80, Mimbla, Aasiula, efcia, BISCA, kkisia, macduska, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Reniek spwszyl for ju
odpowiedz :
"A nie! Bo mialam lewatywe.maly byl pepowina wokol szyi.mia?am cudowna polozna i wspania?ego lekarza"Natka_79, sandra80, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale ona nie jest zmęczona. Skacze ze szczęścia. Czy to znieczulenie jeszcze działa?
fajnie że zadowolona z porodu, że nie było jak dawniej.
sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czyli jest szansa na kolejne Kapciątko?
powinna iść za ciosem jak tak super poszło i jakąś Kapciuszkę zmajstrowaćmoremi, iwcia77, Aasiula, efcia, Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja przejelam bole porodowe Kapty. Chyba rodze @ , boli jak 20 lat temu. Nie mam srodkow znieczulajacych, nogi mi sie trzesa! Potrzebuje na juz nospy forte!
biednaweź coś szybko, ale nadeszła ta @?
-
Helloooooł!
no to robimy dalej pary
mamy dwóch Maxów, dwóch Ivo, dwóch Adasi, ....
Beates, tzrymam kciuki, tylko żeby się udało, to musisz wybrać imię z puli wątku
Helenka?
Brawo Kapta!Simba, iwcia77, Aasiula, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, anna maria, caffe, macduska, beates, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość