35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:To skąd ochłodzenie waszych relacji? Bo nie będą mieć dzieci?
Kometa, A to ona. -
A ja od rana dostałam adrenaliny, pozałatwiałam wszystko na jutrzejszy plener foto. A kilka rzeczy trzeba było ze sobą zgrać i zaplanować. No- może coś z tego będzie
Jeszcze mnie trzyma.
Zasłużyłam na śniadanie. Potem pójdę po kapustę na gołąbki. I nie będę jej robić na stronieA potem będę czekać na m, odbiera dziś wyniki.
Kapta-no na coś się przydał ordynatorek
iwcia77, moremi, Simba, beates, efcia, BISCA, kkisia, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Jeeeeeest !!!!!
11.45urodzi? sie. Maly ma 3240i jest cudowny.potem po2godzinach go dostane.skacze ze szczescia
ComeToMeBaby, iwcia77, Bursztyn, moremi, Reni, Simba, sandra80, SolarPolar, anna maria, paszczakin, mama78, Mimbla, caffe, Dziobak, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, Mala79, ania.g, macduska, peppapig, krycha.stara, gretka, kapturnica, gosia7122, Bozia3, Mega, megan8, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
po stwierdzeniu rozwarcia na 3 cm podano mi epidural..od godziny 17 do 20 dzialal-po prostu cud sie zadzial , nic nie czulam ale akcja rozwierania sie szyjki sie zablokowala w zwiazku z czym nie chcieli mi dac 2 dawki
tzn o 24 chcieli ale najpierw mnie pomacali i stwierdzili ze jest juz 9 cm i nie ma sensu , bo za chwile urodze
.....od 20 do 1 w nocy - 7 cm..i chodzenie po scianach
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jeeeeeest !!!!!
11.45urodzi? sie. Maly ma 3240i jest cudowny.potem po2godzinach go dostane.skacze ze szczescia
Kapta gratulacje!
(Aasiula dzięki za dostarczenie wiadomości)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:01
Aasiula, iwcia77, efcia, kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
To od Kapty :
"Ja p?acze ca?y czas ma czarne wlosy jak moj Maz.dziewczyny kocham was! "Bursztyn, Reni, moremi, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, SolarPolar, mama78, Mimbla, caffe, efcia, BISCA, kkisia, Dziobak, Mala79, macduska, paszczakin, peppapig, krycha.stara, beates, gretka, kapturnica, gosia7122, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jeeeeeest !!!!!
ja pierdziu no poryczałam się gratulacje KaptaSimba, Aasiula, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Asiula zapytaj się Kapty proszę czy była kupa
tak, żeby wiedziała, że o niej myślęBursztyn, Aasiula, iwcia77, Simba, Natka_79, moremi, caffe, efcia, BISCA, kkisia, ania.g, macduska, paszczakin, gretka, kapturnica, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Wzruchlam sie!
Max ma wreszcie forumowego brata imiennego a nie tylko Adasie i AdasieReni, Aasiula, Natka_79, Bursztyn, moremi, Mimbla, caffe, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, anna maria, Dziobak, macduska, kapturnica, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
KAPTA
Za to, że tak szybko podzieliłaś się z nami swoim szczęściem, dostajesz oczywiście słoneczko, takie tego no zmęczone, ale one rodziło razem z Tobą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df2ffce215e7.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 12:07
Aasiula, Simba, sandra80, moremi, Mimbla, efcia, Sabina, BISCA, kkisia, anna maria, Dziobak, macduska, paszczakin, gretka, kapturnica, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość