35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Aaaa. Snilo mi sie.
Ze robilam test. Jak nasikalam zapalily sie dwie pomaranczowe lampki na tescie. Migotaly jak na strazy porannej i wydobywal sie z testu glos: Uwaga ciaza, uwaga ciaza.
może proroczy ten sen? przydałaby się ciąża nowa na wątkuSimba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Magdala będziesz sikać na test? Ja w tym cyklu postanowiłam czekać cierpliwie na @.
ja też, pierwszy raz odkąd sie staram nie nasikałam na test, hm... czy to znaczy ze wyluzowałam i będe w cionżysandra80, Simba, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Magdala będziesz sikać na test? Ja w tym cyklu postanowiłam czekać cierpliwie na @.
Bede sikac, co se mam zalowac,ale martwie sie, ze cycki mnie nie bola wcale. A jak bylam w ciazy przedtem to bolaly bardzo. Troche mi to odbiera nadzieje. Temka tez taka sobie.sandra80 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Aaaa. Snilo mi sie.
Ze robilam test. Jak nasikalam zapalily sie dwie pomaranczowe lampki na tescie. Migotaly jak na strazy porannej i wydobywal sie z testu glos: Uwaga ciaza, uwaga ciaza.swoja droga fajne takie testy by byly
uwaga tlumaczenie snu:
Nie mozesz doczekac sie Bozego Narodzenia i ubierania choinkiefcia, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
!
Ja się nie chwale , ale pierwsza obstwiałam 14. Mowiłam Kapcie : Tobie wyciągną a mi włoźą
Tak ze ten dziewczyny ,tez proszę o kciuki. Za godzinę jadę po Krzysia i Amelkę. Trzymajcie proszę, aby po miesiącach spędzonych na zimowisku udało im się zaklimatyzować w nieco cieplejszym środowiskuefcia, iwcia77, sandra80, moremi, Mimbla, Magdala, Bursztyn, BISCA, Simba, peppapig, paszczakin, caffe, Natka_79, ComeToMeBaby, anna maria, mama78, kkisia, macduska, krycha.stara, gretka, kapturnica, gosia7122, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dzień dobry
!
Ja się nie chwale , ale pierwsza obstwiałam 14. Mowiłam Kapcie : Tobie wyciągną a mi włoźą
Tak ze ten dziewczyny ,tez proszę o kciuki. Za godzinę jadę po Krzysia i Amelkę. Trzymajcie proszę, aby po miesiącach spędzonych na zimowisku udało im się zaklimatyzować w nieco cieplejszym środowiskubeates, peppapig lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dzień dobry
!
Tak ze ten dziewczyny ,tez proszę o kciuki. Za godzinę jadę po Krzysia i Amelkę. Trzymajcie proszę, aby po miesiącach spędzonych na zimowisku udało im się zaklimatyzować w nieco cieplejszym środowisku
trzymam kciuki, pierwsza część się już prawie sprawdziła druga też musiefcia, beates lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dlaczego biedna? chyba wiedziała jakie są konsekwencje zajścia w ciąże?
glany nosiła, to twarda babka i nie da się jakiemuś 4 kilogramowemu noworodkowi
Peppa, no dziwnie mi sie zrobiło, jakby mi ktoś przełączył guziczek i z luzu p.t. "mam czas" jest mini panika "chyba nie zdąrzę". Ulgę poczuje jak wszystko będzie na swoim miejsu.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Bede sikac, co se mam zalowac,ale martwie sie, ze cycki mnie nie bola wcale. A jak bylam w ciazy przedtem to bolaly bardzo. Troche mi to odbiera nadzieje. Temka tez taka sobie.
Magdala jeszcze Bisca ma podobny cykl. Daj znać koniecznie jaki wynik. Mnie cycki bolą, mam krosty jeszcze tylko rozwolnienie i kufa cały wachlarz objawów małpowych. Ja się w tym miesiącu mało starałam bo czekałam na hsg, potem mąż wyjechał, po drugie już chyba straciłam nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:33
Magdala lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Informacja o Kapty
Mam7cm rozwarcie.moj ordynator za?atwi? mi znieczulenie.jednak do czegos sie przydal Od razu zyje a nie chodze po ?cianie. W ci?gu godziny3cm na znieczuleniu
No to jeszcze kwilka
to moze teraz szybko pojdzieefcia, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość