35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Dobry (o ile poniedzialek moze takim byc
)
Kapta, wspieram myslami
Sandra, coraz ciekawszy wykres
Misiek, kiedy wyniki ?
Bisca takie wykresy mam prawie co miesiąc
Misiek ma mieć jutro wyniki tego co pamiętam. -
sandra80 wrote:Bisca takie wykresy mam prawie co miesiąc
Misiek ma mieć jutro wyniki tego co pamiętam.
Ok, dzieki.
A kiedy spodziewasz sie @ ? ( oby nie przylazla jednak)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:31
efcia, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Bardzo udany weekend, w tym spotkanie trzech blizniakow
Patrze czasem na dzieci i mysle sobie: a gdyby sie teraz okazalo, ze embriolog pomylil zarodki i jeden z twixow jest "cudzesem"? I wiecie co? Wali mnie to! Kocham jak swoje.
Milego dnia, Kochane
Kapta! Juuuuuz?efcia, ania.g, moremi, Sabina, Magdala, iwcia77, Bursztyn, paszczakin, Reni, Aasiula, BISCA, caffe, Dziobak, anna maria, kkisia, Mala79, macduska, krycha.stara, gretka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEee kurde jak ten czas wolno leci...wtedy kiedy chciałoby się podgonič
(dotyczy: Kapty)
Młody daje mi sprzątnąć ,,conieco,, zjeść śniadanie i nawet wskoczyć pod prysznic między cyckiem a kupą. Na dodatek jestem na macierzyńskim,hmm wspaniale
Dziewczyny pora zajmować miejsca bo teraz to poleci,
Morek, Natka,Dorbie...kto tam jesio? do rozpakowaniano przecież ania g jeszcze i magda!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:48
sandra80, Magdala, iwcia77, Natka_79, moremi, ania.g, Bursztyn, Mimbla, efcia, Aasiula, BISCA, caffe, kkisia, SolarPolar, Mala79, macduska, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Eee kurde jak ten czas wolno leci...wtedy kiedy chcę się pogonič
Młody daje mi sprzątnąć ,,conieco,, zjeść śniadanie i nawet wskoczyć pod prysznic między cyckiem a kupą. Na dodatek jestem na macierzyńskim,hmm wspaniale
Dziewczyny pora zajmować miejsca bo teraz to poleci,
Morek, Natka,Dorbie...kto tam jesio? do rozpakowaniano przecież ania g jeszcze i magda!
peppapig, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Cześć
Biedna Kapta, oby się to rozkręciło i żeby to znieczulenie jej dali...
Co do rodzeństwa, to mam brata ale od jakiegoś czasu nasze relacje trochę ostygły. On jest teraz z kobieta o 10 lat starszą i nie powiem, trochę mi to nie pasuje, ale milcząco akceptuje jego wybór. W każdym razie w temacie rodzeńśtwa i opieki nad niepełnosprawnym mam zdanie jak Bozia.
Hmm, no kolejka się skróciła, ale spoko, jeszcze 2 przede mnągorzej mi będzie jak Moremi wyląduje na porodówce
Wczoraj była prawie awantura, no poryczałam się mega...ale chyba napięcie ze mnie zeszło. G w końcu zajarzył, że trzeba się szykować, że jest problem do rozwiązania. pomierzyliśy, podumaliśmy, jest jakaś tam wizja, choć nie ta o której myślałam
Miłgo dnia!ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Na razie cisza. Pewnie za bardzo boli, żeby pisać. Rano pisała
, że nie ma znieczulenia bo jeszcze za wcześnie.
zeby jej jak najszybciej poszlo
mozesz jej napisac, prosze ze modly odprawiam zeby szybko, sprawnie i bezbolesnie poszlo?
bo pamietam ze miala paskudne doswiadczenia z ppierwszego poroduefcia, kapturnica lubią tę wiadomość