35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry...
Kopnijcie mnie w zadek, coby mi sie chciało tak, jak mi sie nie chce.... Dziec zostaje w domu sam, bo chora, a ja musze do pracy....nie ma zmiłuj...
Kapta powodzenia, niech sie Max szybko na świecie zjawikciukam
Miłego dnia wszystkim, choć bedzie cieżko, bo to poniedziałekefcia, kkisia, Mala79, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bry.
Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce
A jaki sen miałam !
Cafe, Bozia, Dziobak i ja byłyśmy na jakimś szkoleniu.
Miałyśmy wspólny pokój. Ba,apartament!
Dziobak tak się naprasował, że szok.
A Bozia była chudziutka jak patyczek.
Ja spałam w największym łóżko i zbierałam pieniądze ze schodów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:20
Aasiula, macduska, moremi, efcia, SolarPolar, kkisia, Bozia3, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, BISCA, megan8, iwcia77, caffe, Dziobak, gretka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Widzicie czego było Jej trzeba-ciężkiego tematu na forum
Taka była dyskusja, że się biedaczce ciężko włączyć było że rodzić zaczyna
moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta na oxytocyne od 6, ale powoli idZie. Ma dopiero 3 cm rozwarcia. Mówi że jak urodzi do wieczora, to będzie dobrze....
Aasiula, efcia, moremi, SolarPolar, macduska, kkisia, Heretyczka, ComeToMeBaby, ania.g, anna maria, Mimbla, malgos741, BISCA, megan8, Simba, mama78, Bursztyn, iwcia77, caffe, Dziobak, Mala79, kapturnica, gosia7122, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry, Kapta rodzi?
ale nius!
Gdzie mój popcorn? Uwaga! Ładuję się do drugiego rzędu. Tablice edukacyjne są? Przystojni pielęgniarze są? No, to proszę zaczynaćefcia, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość