WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera kiedy pedzisz do PL ?

201407014965.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czemu cholera wie kogo? człowieka jak my....nie lepszego i nie gorszego
    cholera wie kogo- bo dla mnie nieznanego
    a ja- osobiscie- chce miec dziecko z kims kogo kocham- czyli aktualnie z moim mezem
    jesli ktos chce inaczej- to absolutnie nie potepiam

iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Hera kiedy pedzisz do PL ?
    jutro, już spakowana

iwcia77, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    cholera wie kogo- bo dla mnie nieznanego
    a ja- osobiscie- chce miec dziecko z kims kogo kocham- czyli aktualnie z moim mezem
    jesli ktos chce inaczej- to absolutnie nie potepiam
    wiadomo że każda chce.......i co z tego?
    punkt widzenia zawsze zalezy od punktu siedzenia

krycha.stara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytam jutro, czas na sen

Spokojnej nocy wszystkim zycze

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    nie mialam na mysli twojego przypadku
    mam na mysli sytuacje kiedy kobieta starajaca sie o rodzenstwo dla dziecka odrzuci taka mozliwosc w przypadku obcych jajek tym samym skazuje jedynaka na samotnosc kiedy ona kaputnie...chociaz wiekszosc matek mysli że sa niesmiertelne ;) rodzenstwo wychowywane razem zawsze jakas wiez łączy, chodzi mi o duchową , biologiczna tutaj nie ma znaczenia..
    fajnie jest miec rodzine wokół siebie, ludzi których sie kocha za którymi sie teskni, zwłaszcza kiedy rodzice odejdą na zawsze....
    Dlaczego tak bardzo demonizujesz bycie jedynakiem? Pełno na świecie szczęśliwych jedynaków, którzy wcale nie są samotni po śmierci matki. Zakładają własne rodziny, albo lubią być same...Mam wrażenie, że bardzo pragniesz siostry dla Tupka, tylko dlatego, żeby mu zapewnić opiekę....Zastanów się, czy na zapas nie obciążasz już na starcie jego ewentualnej siostry? A może ona (jeśli się urodzi) będzie miała własny pomysł na życie...z dala od Tupka - np. w innym państwie i nie będzie chciała się nim opiekować - ale będzie musiała - żeby CIebie nie zawieść - czyż to nie jest egoistyczne z Twojej strony?....Mam wrażenie, że nie tyle pragniesz drugiego dziecka, co potrzebna Ci ewentualna opieka dla Tomka - bo Ty też wiecznie żyć nie będziesz...

Bursztyn, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę gdybać o adopcji zarodka - będąc spełnioną matką własnych dzieci...ale na dzień dzisiejszy podziwiam taką decyzję i ja raczej bym się na takie coś nie porwała- zawsze paliłaby się jakaś lampka z tyłu - że to nie moje....

Bursztyn, SolarPolar, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby któraś była zainteresowana....to mój dzieć starszy dorabia sobie w bardzo ambitnym!!! ;) serialu "Szkoła". Jutro o 15.00 - TVN odcinek 151. On gra kolegę chłopaka, który nieszczęśliwie się zakochał...:) W prawdziwym życiu - są to kumple z jednej klasy podstawówki...:) Można po emisji znaleść potem ten odcinek na tvn Playerze.. :)

Bursztyn, megan8, Mimbla, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, anna maria, BISCA, Simba, Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dlaczego tak bardzo demonizujesz bycie jedynakiem? Pełno na świecie szczęśliwych jedynaków, którzy wcale nie są samotni po śmierci matki. Zakładają własne rodziny, albo lubią być same...Mam wrażenie, że bardzo pragniesz siostry dla Tupka, tylko dlatego, żeby mu zapewnić opiekę....Zastanów się, czy na zapas nie obciążasz już na starcie jego ewentualnej siostry? A może ona (jeśli się urodzi) będzie miała własny pomysł na życie...z dala od Tupka - np. w innym państwie i nie będzie chciała się nim opiekować - ale będzie musiała - żeby CIebie nie zawieść - czyż to nie jest egoistyczne z Twojej strony?....Mam wrażenie, że nie tyle pragniesz drugiego dziecka, co potrzebna Ci ewentualna opieka dla Tomka - bo Ty też wiecznie żyć nie będziesz...
    pełno szczęśliwych ale jeszcze wiecej nieszcześliwych, moze warto zapytac jedynaków?

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    pełno szczęśliwych ale jeszcze wiecej nieszcześliwych, moze warto zapytac jedynaków?
    no znam przecież różnych....a jak często rodzeństwa żyją skłócone, albo oddalone - naprawdę miarą szczęścia dorosłego człowieka nie jest rodzeństwo....oczywiście miło jest mieć - ale nie jest to recepta na spełnienie i szczęscie...

Bursztyn, ComeToMeBaby, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    wiadomo że każda chce.......i co z tego?
    punkt widzenia zawsze zalezy od punktu siedzenia
    dokladnie
    mam taki a nie inny
    i narazie sie nie zmienil, jesli nagle poczuje chcec zaadoptowania zaroodka na pewno dam niezzwlocznie znac forum ;)

iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tyle, zaczęło się.... Max pcha się na świat :-)
    Kapcie odchodzą wody

Bozia3, caffe, Mimbla, iwcia77, kkisia, moremi, Aasiula, Mega, macduska, beates, SolarPolar, ComeToMeBaby, ania.g, anna maria, malgos741, BISCA, Mala79, gretka, krycha.stara, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapcie odchodzą wody
    cholera...przegrałam ołówek....:) no nic...no to trzymamy kciuki - przynajmniej nie będzie niedzielny i z 13....:)

Bursztyn, caffe, iwcia77, moremi, Mega, beates, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta dajesz.. masz 36 minut

Bozia3, Sabina, caffe, Mimbla, iwcia77, kkisia, moremi, Mega, SolarPolar, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapcie odchodzą wody
    tak po cichu???
    przed chwila tu byla przeciez, jedyna moja- poza Bozia teraz- sojuszniczka ;)
    Kaptur!!!!

Sabina, Bozia3, Heretyczka, iwcia77, kkisia, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kapta dajesz.. masz 36 minut
    nie ma szans...:)ona chyba do szpitala pojedzie z 20 minut?

iwcia77, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo to przez Wasze niedzielne tematy. Się napiela i wody pooooszly! XD

Bozia3, Bursztyn, caffe, Mimbla, iwcia77, kkisia, moremi, Mega, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jaja :)

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarła któraś do listy? Pierwsze 3 , które obstawiały na 14.09...nie mam pojęcia kto...:)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    cholera...przegrałam ołówek....:) no nic...no to trzymamy kciuki - przynajmniej nie będzie niedzielny i z 13....:)
    ja tez, obstawialysmy te same daty
    niewazne, byle jej szybko i bezbolesnie poszlo

Bozia3, iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 11250 11251 11252 11253 11254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ