WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Byla poważna rozmowa i dziewczyny trochę o sobie i swoich rodzinach napisały.

To ja się sprężam, bo ta kolejka coś szybko się do przodu przesuwa.

Ty sie tam za bardzo jeszcze nie sprężaj..Cobyś Ignasia za wcześnie nie wypchnęła ;)

efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka ja też wymeczyłam do pokoju nową szafę,bo tak bardzo chciałam zmienić moją starą ala kiepscy meblościanke. A to kasy ciągle nie ma... Ale udało mi się mam piękną dużą szafę :-) łózeczko dla młodego,jestem szczęśliwa..tak poprostu. Czekałam na tego szkraba,mój żółwik,byle zdrowo się chował :D
    Musiałam lecieć pocałować...
    Wszystkim wam życzę tego szczęścia <3
    Się rozczuliłam... buuu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:01

Bursztyn, paszczakin, efcia, iwcia77, moremi, Simba, Magdala, beates, Bozia3, BISCA, caffe, anna maria, kkisia, Sabina, macduska, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Natka ja też wymeczyłam do pokoju nową szafę,bo tak bardzo chciałam zmienić moją starą ala kiepscy meblościanke. A to kasy ciągle nie ma... Ale udało mi się mam piękną dużą szafę :-) łózeczko dla młodego,jestem szczęśliwa..tak poprostu. Czekałam na tego szkraba,mój żółwik,byle zdrowo się chował :D
    sama bym sie rozczulila, jak narazie znam dwa Kajtki- Boziowy i Twoj - sa sliczne :)

Reni, moremi, Simba, Bozia3, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego biedna? chyba wiedziała jakie są konsekwencje zajścia w ciąże? ;-)
    glany nosiła, to twarda babka i nie da się jakiemuś 4 kilogramowemu noworodkowi
    Natka_79 wrote:
    Cześć
    Biedna Kapta, oby się to rozkręciło i żeby to znieczulenie jej dali...

Bursztyn, paszczakin, iwcia77, efcia, moremi, Simba, BISCA, peppapig, kkisia, macduska, krycha.stara, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze kapta czeka jednak na ten 15-ty ;)

A tekstu o "na znieczulenie za wczesnie" nie zrozumiem.. Ja mialam znieczulenie zalozone przed oksytycyna.. To juz wczesniej sie nie da, chyba, ze znieczulonym w ciazy chodzic.. ;)

Potem powiedza: "na znieczulenie to juz za pozno"..

efcia, Simba, Mimbla, BISCA, caffe, peppapig, kkisia, Dziobak, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:43

efcia, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniedzialek, dobry :-)

Kapta przyj. ;-)

Sandra, mam z Toba wiele wspolnego. Taki sam cykl (Hera tez idzie razem) i rodzenstwo do opieki na pozniej.
    Moim zdaniem, nie ma roznicy kto kim ma sie opiekowac. Czy siostra, czy brat bedzie sie opiekowal siostra zony czy siostra meza. Zalezy to od stosunkow panujacych w rodzinie oraz od charakteru danej osoby. Jak jest sie wrazliwym na los innego czlowieka, powinowacje to drugorzedna sprawa. Mnostwo ludzi opiekuje sie bezinteresownie obcymi w wolontariatach itp.

My dzis gotujemy zupe dyniowa z imbirem oraz kasze gryczana z sosem warzywnym i kapusta kiszona na stronie.

Jade na inspekcje. Pan montuje dzis u mnie na wsi kuchnie. Nie moge sie doczekac.

Milego wszystkim

sandra80, efcia, moremi, paszczakin, kkisia, macduska, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziendobry :)

widze, ze akcja porodowa w toku :) mi rano dali oxy a o 14 mialam ...kufa 1 cm :-O wiec jak kapta teraz ma 3 to do wieczora juz Maksa powitamy :)

snilyscie mi sie dzisiaj - wszystkie! bylo spotkanie w jakiejs wiejskiej starej chacie ze strzecha :) do chaty prowadzily zapalone pochodnie- spotkanie zorganizowala Dzobakowa i mialaysmy oprocz prasowania bawic sie w podchody noca :-O ale bylo super! pamietam Simbe z winkiem w reku i szukajaca strzalek na drzewach :)...ale pojechany ten sen normalnie :-)

Bursztyn, efcia, Simba, moremi, Mimbla, Magdala, Bozia3, BISCA, caffe, paszczakin, ComeToMeBaby, Dziobak, anna maria, kkisia, Mala79, macduska, Mega, megan8, kapturnica lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam bardzo dluuugi obrazek inspirujacy na dzis.. Wkleje jako link, bo strone rozjedzie

wybory

moremi, Reni, BISCA, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dziendobry :)

widze, ze akcja porodowa w toku :) mi rano dali oxy a o 14 mialam ...kufa 1 cm :-O wiec jak kapta teraz ma 3 to do wieczora juz Maksa powitamy :)

snilyscie mi sie dzisiaj - wszystkie! bylo spotkanie w jakiejs wiejskiej starej chacie ze strzecha :) do chaty prowadzily zapalone pochodnie- spotkanie zorganizowala Dzobakowa i mialaysmy oprocz prasowania bawic sie w podchody noca :-O ale bylo super! pamietam Simbe z winkiem w reku i szukajaca strzalek na drzewach :)...ale pojechany ten sen normalnie :-)

Iwcia , padłam - wyobraziłam to sobie :D
    swoja droga chcetnie bym w takiej zabawie pouczestniczyła :D

iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informacja o Kapty :) :)

Mam7cm rozwarcie.moj ordynator za?atwi? mi znieczulenie.jednak do czegos sie przydal Od razu zyje a nie chodze po ?cianie. W ci?gu godziny3cm na znieczuleniu

No to jeszcze kwilka :)

efcia, moremi, beates, mama78, sandra80, iwcia77, Magdala, Bursztyn, Natka_79, BISCA, caffe, peppapig, paszczakin, Dziobak, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, SolarPolar, Mala79, macduska, gretka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:43

Magdala, efcia, Mimbla, Bursztyn, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa. Snilo mi sie.
    Ze robilam test. Jak nasikalam zapalily sie dwie pomaranczowe lampki na tescie. Migotaly jak na strazy pozarnej i wydobywal sie z testu glos: Uwaga ciaza, uwaga ciaza. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:24

efcia, iwcia77, Simba, sandra80, beates, Bursztyn, BISCA, caffe, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala będziesz sikać na test? Ja w tym cyklu postanowiłam czekać cierpliwie na @.

Magdala lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Biscuit? Ty kiedy? Kurna nie zanotowalam

W czwartek :)

Simba, efcia, sandra80, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Iwcia , padłam - wyobraziłam to sobie :D
    swoja droga chcetnie bym w takiej zabawie pouczestniczyła :D
    ja tez - tak sie smialam przez sen , ze dzis oprocz brzucha to i plecy mnie bola :-)
    pamietam tez, ze sie spoznilam, szlam ta droga z pochodniami ( kufa na szpilkach :-O), potem jak weszlam do chaty i zobaczylam was wszystkie to dostalam takiej euforii , ze az sie spklakalam :)

..nadaje sie na kozetke..emocje mi buzuja :)

efcia, moremi, Simba, Bursztyn, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Musiałam lecieć pocałować...

Peppa <3

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Bisca jutro lub pojutrze spadnie mi temperatura a szanowna koleżanka @ w środę lub czwartek, laparoskopia mnie na bank nie ominie.

Oby sie okazalo, ze nie jestes nieomylna ;)

moremi, sandra80, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Aaaa. Snilo mi sie.
    Ze robilam test. Jak nasikalam zapalily sie dwie pomaranczowe lampki na tescie. Migotaly jak na strazy porannej i wydobywal sie z testu glos: Uwaga ciaza, uwaga ciaza. :-)

i takie powinni produkować, a nie człowiek wytęża wzrok w poszukiwaniu cienia cienia ;-)

moremi, Simba, Magdala, Mimbla, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, gretka, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:36

efcia, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 11255 11256 11257 11258 11259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ