35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Byla poważna rozmowa i dziewczyny trochę o sobie i swoich rodzinach napisały.
To ja się sprężam, bo ta kolejka coś szybko się do przodu przesuwa.
Ty sie tam za bardzo jeszcze nie sprężaj..Cobyś Ignasia za wcześnie nie wypchnęłaefcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka ja też wymeczyłam do pokoju nową szafę,bo tak bardzo chciałam zmienić moją starą ala kiepscy meblościanke. A to kasy ciągle nie ma... Ale udało mi się mam piękną dużą szafę
łózeczko dla młodego,jestem szczęśliwa..tak poprostu. Czekałam na tego szkraba,mój żółwik,byle zdrowo się chował
Musiałam lecieć pocałować...
Wszystkim wam życzę tego szczęścia
Się rozczuliłam... buuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:01
Bursztyn, paszczakin, efcia, iwcia77, moremi, Simba, Magdala, beates, Bozia3, BISCA, caffe, anna maria, kkisia, Sabina, macduska, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Natka ja też wymeczyłam do pokoju nową szafę,bo tak bardzo chciałam zmienić moją starą ala kiepscy meblościanke. A to kasy ciągle nie ma... Ale udało mi się mam piękną dużą szafę
łózeczko dla młodego,jestem szczęśliwa..tak poprostu. Czekałam na tego szkraba,mój żółwik,byle zdrowo się chował
Się rozczuliłam... buuuReni, moremi, Simba, Bozia3, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
dlaczego biedna? chyba wiedziała jakie są konsekwencje zajścia w ciąże?
glany nosiła, to twarda babka i nie da się jakiemuś 4 kilogramowemu noworodkowi
Natka_79 wrote:Cześć
Biedna Kapta, oby się to rozkręciło i żeby to znieczulenie jej dali...Bursztyn, paszczakin, iwcia77, efcia, moremi, Simba, BISCA, peppapig, kkisia, macduska, krycha.stara, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Moze kapta czeka jednak na ten 15-ty
A tekstu o "na znieczulenie za wczesnie" nie zrozumiem.. Ja mialam znieczulenie zalozone przed oksytycyna.. To juz wczesniej sie nie da, chyba, ze znieczulonym w ciazy chodzic..
Potem powiedza: "na znieczulenie to juz za pozno"..efcia, Simba, Mimbla, BISCA, caffe, peppapig, kkisia, Dziobak, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Poniedzialek, dobry
Kapta przyj.
Sandra, mam z Toba wiele wspolnego. Taki sam cykl (Hera tez idzie razem) i rodzenstwo do opieki na pozniej.
Moim zdaniem, nie ma roznicy kto kim ma sie opiekowac. Czy siostra, czy brat bedzie sie opiekowal siostra zony czy siostra meza. Zalezy to od stosunkow panujacych w rodzinie oraz od charakteru danej osoby. Jak jest sie wrazliwym na los innego czlowieka, powinowacje to drugorzedna sprawa. Mnostwo ludzi opiekuje sie bezinteresownie obcymi w wolontariatach itp.
My dzis gotujemy zupe dyniowa z imbirem oraz kasze gryczana z sosem warzywnym i kapusta kiszona na stronie.
Jade na inspekcje. Pan montuje dzis u mnie na wsi kuchnie. Nie moge sie doczekac.
Milego wszystkim
sandra80, efcia, moremi, paszczakin, kkisia, macduska, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
dziendobry
widze, ze akcja porodowa w tokumi rano dali oxy a o 14 mialam ...kufa 1 cm
wiec jak kapta teraz ma 3 to do wieczora juz Maksa powitamy
snilyscie mi sie dzisiaj - wszystkie! bylo spotkanie w jakiejs wiejskiej starej chacie ze strzechado chaty prowadzily zapalone pochodnie- spotkanie zorganizowala Dzobakowa i mialaysmy oprocz prasowania bawic sie w podchody noca
ale bylo super! pamietam Simbe z winkiem w reku i szukajaca strzalek na drzewach
...ale pojechany ten sen normalnie
Bursztyn, efcia, Simba, moremi, Mimbla, Magdala, Bozia3, BISCA, caffe, paszczakin, ComeToMeBaby, Dziobak, anna maria, kkisia, Mala79, macduska, Mega, megan8, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dziendobry
widze, ze akcja porodowa w tokumi rano dali oxy a o 14 mialam ...kufa 1 cm
wiec jak kapta teraz ma 3 to do wieczora juz Maksa powitamy
snilyscie mi sie dzisiaj - wszystkie! bylo spotkanie w jakiejs wiejskiej starej chacie ze strzechado chaty prowadzily zapalone pochodnie- spotkanie zorganizowala Dzobakowa i mialaysmy oprocz prasowania bawic sie w podchody noca
ale bylo super! pamietam Simbe z winkiem w reku i szukajaca strzalek na drzewach
...ale pojechany ten sen normalnie
Iwcia , padłam - wyobraziłam to sobie
swoja droga chcetnie bym w takiej zabawie pouczestniczyłaiwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
Informacja o Kapty
Mam7cm rozwarcie.moj ordynator za?atwi? mi znieczulenie.jednak do czegos sie przydal Od razu zyje a nie chodze po ?cianie. W ci?gu godziny3cm na znieczuleniu
No to jeszcze kwilka
efcia, moremi, beates, mama78, sandra80, iwcia77, Magdala, Bursztyn, Natka_79, BISCA, caffe, peppapig, paszczakin, Dziobak, ComeToMeBaby, anna maria, kkisia, SolarPolar, Mala79, macduska, gretka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Aaaa. Snilo mi sie.
Ze robilam test. Jak nasikalam zapalily sie dwie pomaranczowe lampki na tescie. Migotaly jak na strazy pozarnej i wydobywal sie z testu glos: Uwaga ciaza, uwaga ciaza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:24
efcia, iwcia77, Simba, sandra80, beates, Bursztyn, BISCA, caffe, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
efcia wrote:Iwcia , padłam - wyobraziłam to sobie
swoja droga chcetnie bym w takiej zabawie pouczestniczyła
pamietam tez, ze sie spoznilam, szlam ta droga z pochodniami ( kufa na szpilkach), potem jak weszlam do chaty i zobaczylam was wszystkie to dostalam takiej euforii , ze az sie spklakalam
..nadaje sie na kozetke..emocje mi buzujaefcia, moremi, Simba, Bursztyn, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Natka ja też wymeczyłam do pokoju nową szafę,bo tak bardzo chciałam zmienić moją starą ala kiepscy meblościanke. A to kasy ciągle nie ma... Ale udało mi się mam piękną dużą szafę
Musiałam lecieć pocałować...
Się rozczuliłam... buuu
Peppa
Magdala wrote:Aaaa. Snilo mi sie.
Ze robilam test. Jak nasikalam zapalily sie dwie pomaranczowe lampki na tescie. Migotaly jak na strazy porannej i wydobywal sie z testu glos: Uwaga ciaza, uwaga ciaza.
i takie powinni produkować, a nie człowiek wytęża wzrok w poszukiwaniu cienia cieniamoremi, Simba, Magdala, Mimbla, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, gretka, Mega lubią tę wiadomość