35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:ja też, pierwszy raz odkąd sie staram nie nasikałam na test, hm... czy to znaczy ze wyluzowałam i będe w cionży
kiedy masz dostać?
mam nadzieję, że to "wyluzowanie" nam pomożeefcia, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:normalnie scena jak z seksmisji
swoja droga fajne takie testy by byly
uwaga tlumaczenie snu:
Nie mozesz doczekac sie Bozego Narodzenia i ubierania choinki
Zapamietam, ze masz zdolnosci i zwroce sie w odpowiednim momencie po proroctwa.moremi, iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Bede sikac, co se mam zalowac,ale martwie sie, ze cycki mnie nie bola wcale. A jak bylam w ciazy przedtem to bolaly bardzo. Troche mi to odbiera nadzieje. Temka tez taka sobie.
W pierwszych dwóch ciążach, cycki mało mi nie odpadły z bólu. Rok temu z Marcelem zero bolących i większych, normalnie eric clapton na maxa. Teraz coś tam troszkę od czasu do czasu. Nie chodzi mi też o nakręcanie ale o eliminację cycków jako objawu ewentualnej ciąży
moremi, Bursztyn, iwcia77, ComeToMeBaby, caffe, efcia, kkisia, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
beates wrote:Dzień dobry
!
Ja się nie chwale , ale pierwsza obstwiałam 14. Mowiłam Kapcie : Tobie wyciągną a mi włoźą
Tak ze ten dziewczyny ,tez proszę o kciuki. Za godzinę jadę po Krzysia i Amelkę. Trzymajcie proszę, aby po miesiącach spędzonych na zimowisku udało im się zaklimatyzować w nieco cieplejszym środowiskumoremi, iwcia77, Reni, beates, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Hmmm...
Cieszę się, że rodzina męża nie robi problemów z tego, że jestem od niego starsza. Wprost przeciwnie - z jego siostrą dobrze się dogaduję, a matka ponoć się modliła o nasz ślub.
Też mam brata i mam z nim bardzo dobre relacje. Na tyle dobre, że jak raz się poklocilismy, to jego była żona (wtedy jeszcze nią byla) mało nie posikała się z radości.
Nie wyobrażam sobie, by jego wybory mogły wpłynąć na nasze stosunki. Jest dorosły i ja mogę go tylko wspierać. -
!
Ja się nie chwale , ale pierwsza obstwiałam 14. Mowiłam Kapcie : Tobie wyciągną a mi włoźą
Tak ze ten dziewczyny ,tez proszę o kciuki. Za godzinę jadę po Krzysia i Amelkę. Trzymajcie proszę, aby po miesiącach spędzonych na zimowisku udało im się zaklimatyzować w nieco cieplejszym środowiskubeates lubi tę wiadomość
-
!
Tak ze ten dziewczyny ,tez proszę o kciuki. Za godzinę jadę po Krzysia i Amelkę. Trzymajcie proszę, aby po miesiącach spędzonych na zimowisku udało im się zaklimatyzować w nieco cieplejszym środowisku
trzymam!beates lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Dziewczyny a jak to jest z tym znieczuleniem przy porodzie, naprawdę dużo mniej boli? Czuje się wtedy te skurcze parte?
sandra80, iwcia77, Reni, ania.g, anna maria, caffe, efcia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zamiast przejmować się niedolą dzieci - zaczęłam przykładem Reni oglądać buty mamuś. Z dedykacją dla Reni i krychy... http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7f105f1d13.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:53
ComeToMeBaby, Bursztyn, Reni, iwcia77, moremi, caffe, Mimbla, efcia, BISCA, kkisia, ania.g, macduska, paszczakin, krycha.stara, gretka, Mega, megan8, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a widzisz Bozia jakie ciekawe zajęcie
czy ona jest przykuta do podłogi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:57
iwcia77, moremi, Mimbla, BISCA, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość