35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pff gadałam z Dziobakiem..w nagrodę wszystkie dostaną po egzemplarzu Koranu, więc nie ma co się cieszyć
sandra80, Bursztyn, Aasiula, efcia, caffe, moremi, Dziobak, iwcia77, Mimbla, Simba, paszczakin, macduska, BISCA, Sabina, Niuta, kkisia, kapturnica, gosia7122, Mega, Mala79, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pff gadałam z Dziobakiem..w nagrodę wszystkie dostaną po egzemplarzu Koranu, więc nie ma co się cieszyć
Aasiula, Reni, efcia, caffe, moremi, Dziobak, iwcia77, BISCA, Simba, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dziobak tera na obiecane nagrody czas
Przykro mi, że Tobie się nie udało wytypować. Najwyżej sama se coś kupisz
A na powaznie, gdzie jest lista? Bo nie chce mi sie grzebac.
3 pierwsze + Kapta dostaja nagrody.
Kopie listy poswiadczona notarialnie prosze przeslac na moj adres.iwcia77, BISCA, caffe, Reni, ania.g, moremi, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Mój marker Ca-125 wynik 20,2 U/ml
rak się zaczyna od 35,0 więc na pewno go nie mam.
stanu zapalnego narządów rodnych chyba też nie, ale to potwierdzę u gina.
W każdym razie, pożyję jeszcze trochęSimba, sandra80, paszczakin, macduska, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Reni, ania.g, moremi, anna maria, kkisia, Elfik, beates, gosia7122, efcia, Bozia3, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
kciukam za wszystkie potrzebujace
ogarniam chate...dzis o 16 przychodzi facet aby obejrzec mieszkanie ...juz mi mozg paruje. jedyna dobra strona to taka, ze w chacie mam teraz ciagle posprzatanesandra80, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, caffe, Dziobak, moremi, kkisia, Elfik, beates, gosia7122, efcia, Mega, Mala79, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Mój marker Ca-125 wynik 20,2 U/ml
W każdym razie, pożyję jeszcze trochę
Ale ten wyrostek pilnuj, bo ja prawdopodobnie mialam ostre zapalenie wyrostka - zdiagnozowane jako zapalenie przydatkow. Od niego porobily mi sie zrosty i marna droznosc jajowodow, bo stan zapalny poszedl po calosci. Nie ma zartow. -
Mimbla wrote:Mój marker Ca-125 wynik 20,2 U/ml
W każdym razie, pożyję jeszcze trochę
super wiadomości
fajnie się ten tydzień rozpocząłiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Kapturu to i jeszcze ja tu na pamiątke, bo fajnie sie do tego dnia wraca- gratulacje! dzielna babka jestes, ze sobie znieczula wywalczylas!
poka nam swojego cudnego synka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 14:38
Aasiula, BISCA, Mimbla, ania.g, moremi, kkisia, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość