35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No slodkie to jest , Ty zapraszam do mnie na degustacje
Jak pilas kiedys łyche ?? To podobne tylko Red Stag jest na czeresniach to jest typowo damski trunekI nie ma tego mydlanego smaku
A degustowac to ja moge tylko jedzenie albo bezalkoholowe trunki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, muszę, bo się udusze. Czy mogę wystąpić z petycja o pozostawanie po porodzie dwoma oddzielnymi bytami (jeśli chodzi o język pisany), jako mama i dziecko? Ja rozumiem, że niektóre czynności wykonuje się razem, ale chyba kupę robi dziecko same? Pierdzenie tez nie jest synchroniczne?
Bardziej mnie to razi niż pierdzioszkowanie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 23:59
moremi, Magdala, Mega, gretka, dorbie, ania.g, malgos741, Mala79, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, Mimbla, efcia, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dobra, muszę, bo się udusze. Czy mogę wystąpić z petycja o pozostawanie po porodzie dwoma oddzielnymi bytami (jeśli chodzi o język pisany), jako mama i dziecko? Ja rozumiem, że niektóre czynności wykonuje się razem, ale chyba kupę robi dziecko same? Pierdzenie tez nie jest synchroniczne?
Bardziej mnie to razi niż pierdzioszkowanie..
Paszcza ajlowjuMega, dorbie, paszczakin, Simba, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:ale o co chodzi bo nie kumaju?
kto? co? jak? dlaczego? ktora to przestala byc osobnym bytem?
Chociaż jeżeli o Kaptę chodzi, to nie dam sobie ręki uciąć. U Peppy za to w każdym poście jest jeden byt.
Przepraszam Peppa jeżeli Cię to urazi, ale Paszcza ma duuuuuuzo racji.
Edit: jednak Kapta też... "Ladnie sie dzis cyckujemy od popoludnia wrecz co chwile wisi jak nie na jednym to na drugim , bekamy i pierdzimy tez bez zarzutu wiec odpukac w niemalowane mysle ,ze wszystkoz nim oki."Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 01:23
iwcia77, dorbie, paszczakin, ania.g, malgos741, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia, Bozia3, kkisia, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nasze wrześniówki
Chociaż jeżeli o Kaptę chodzi, to nie dam sobie ręki uciąć. U Peppy za to w każdym poście jest jeden byt.
Przepraszam Peppa jeżeli Cię to urazi, ale Paszcza ma duuuuuuzo racji.azz wrazenia przejrzalam moje posty , bo juz myslalm , ze przestalam istniec i moje jestestwo sie skonczylo wraz z porodem
moremi, ComeToMeBaby, Simba, efcia, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Magdala! doleciałaś? dosikałaś???
Dolecialam.
Czy dosikam to nie wiem. W naszej sypialni spia tesciowie, bo przebywaja obecnie z wizyta, a testy znajduja sie przy lozku w szafce.No. To tak to wyglada. Plamien nie mam.
Dobranocdorbie, SolarPolar, Mala79, ComeToMeBaby, anna maria, moremi, Mimbla, efcia, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Acha. Jestem w grupie paszczy i moremi co do bytow. Sory.
Acha2. Jestem na forum od chyba marca 2015. Z kalendarzem ilekami staram sie wlasnie od wtedy. A intensywnie, ale bez pomocy medycznej od wrzesnia 2014 (poronienie 10 tydz). Jestem ovufrendka. Jestem uzalezniona jak czlonek.Sabina, macduska, Aasiula, gretka, paszczakin, ania.g, malgos741, SolarPolar, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, moremi, Mimbla, efcia, Bozia3, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bry!! Sekcja nocna kaj żeś jest ???Młody -anioł dał mi pospac prawie całe 2godziny ciurkiem.
A w nawiazaniu....
A slyszaly o odpieluszkowym zapaleniu mózgu ???Slyszały ????
To u mnie moze sie ujawniac co jakis czas do konca połogu i bedzie to czasem byt dwuczłonowo-jednojestestwowy..Trudno bedzieTa musiały czasem to zniesc....!!
Ps.Poza tym ,ze tak powiem nie skromnie moje jelita tez ruszaja po porodzie to i ja pierdze w ukryciuno to w sumie 2w1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 03:50
Mega, Aasiula, macduska, dorbie, paszczakin, ania.g, malgos741, SolarPolar, Mala79, Reni, ComeToMeBaby, anna maria, Bursztyn, Magdala, moremi, Mimbla, efcia, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Jestem Niuta. Na ovu od stycznia 2013.
Od wczoraj nie pijęMega, Aasiula, gretka, paszczakin, kapturnica, ania.g, malgos741, Sabina, SolarPolar, Mala79, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, Magdala, moremi, Mimbla, efcia, Bozia3, kkisia, BISCA, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards