35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:A nic. Ciazy nie bylo. Dlugi wyjatkowo cykl bo trwal 37 dni a ja mam sreddnio 24-27. Moglo nie byc owulacji bo niski progesteron ale progesteron jesli nie wytworzylo sie cialko zolte ma prawo na dwa dni przed okresem byc niski. Teraz klinika i kompleksowe badania i stymulacja jesli sie da i jest sens.
Będziesz mojom parą?moremi, kkisia, Aasiula, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, uprzejmie donoszę, że dzisiaj również lekko przeprasowałam parę rzeczy za zdrowie Maksia! I tak będę codziennie dopóki mi się wino nie skonczy.
moremi, kapturnica, Mala79, Heretyczka, kkisia, Aasiula, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:plemie w polnocnej tajlandii (okolice chiang rai)charakteryzujaca sie wydluzonymi szyjami poprzez zakladanie na nie metalowych obreczy ( bylam, widzialam i foty sa
)
nie byłam, nie widziałam, foty oglądałam.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:No mamo corcia tez chce byc juz modna;-)
Mój Pierworodny zamówił sobie czapkę w internetach. Jaka okrrropna! A jemu się podoba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:50
iwcia77, Mega, Mala79, Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Mój Pierworodny zamówił sobie czapkę w internetach. Jaka okrrropna! A jemu się podoba.
Dopiero teraz dolukalam, ze sa markowe brawo ja!moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta, uprzejmie donoszę, że dzisiaj również lekko przeprasowałam parę rzeczy za zdrowie Maksia! I tak będę codziennie dopóki mi się wino nie skonczy.
I nie tak lekko jak Ty
Heheeh zdrowie MaksiaComeToMeBaby, Mala79, moremi, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Przecież zdjęcie soczewki to ułamek sekundy. Nawet lusterko nie jest potrzebne
ale całkiem nieźle mi poszło. od razu zrobiłam dekonstrukcję makijażu i zakropliłam oczyska, bo podrażnione już były. raz, ze długo już miałam na sobie soczewki, a nie jestem przyzwyczajona, a dwa, że pewnie też trochę od rzęs, bo byłam rano założyć. te ślubne to mi już w większości powypadały, wstyd było z trzema rzęsami na krzyż robić zdjęcia. Dobrze, ze już po- nie lubię uczucia towarzyszącego noszeniu sztucznych rzęs. Raz w życiu je założyłam na ślub brata i teraz, drugi- na swój. I dziękuję bardzo. Nie widzę na razie kolejnej okazji, która by mnie zachęciła do założenia rzęs. Teraz będę czekać aż te wypadną. A pod koniec pewnie im pomogęiwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Tak mnie jajnik że mam dosc , burbon leci już drugi drin
, bo nospa nie pomogla
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:32 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 września 2015, 17:45
iwcia77 lubi tę wiadomość