35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Bo bylam w pobliskiej przychodni bo doopy do Wawy nie chcialo mi sie ruszyc. W sobote pobrali a w poniedzialek wyslali te badania do jakiegos labu a dzisiaj dopiero wyniki:-) .
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj telefona albo siec to chuj nie siec lub telefon(wybrac co kto chce) wyslalam rano zdjecie do Asiuli i co ???I ma status nadal wysylanie ehhh
-
BISCA wrote:Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ...
BISCA lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Morek brzuch zacny! Juz wczoraj w nocy miałam wrażenie, że cos się zmieniło w Twoim avatarze ale myslałam, ze to może zwidy mam z przeprasowania!
bo już chciałam pisać, ze mnie to nowe zdjęcie ominęło i nie widziałam, ale jest! o! aaaale piękne. zdjęcie i brzuch. własciwie to brzuch. i zdjęcie
p.s. Morek- paczuszka idzie jutro.moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:A nic. Ciazy nie bylo. Dlugi wyjatkowo cykl bo trwal 37 dni a ja mam sreddnio 24-27. Moglo nie byc owulacji bo niski progesteron ale progesteron jesli nie wytworzylo sie cialko zolte ma prawo na dwa dni przed okresem byc niski. Teraz klinika i kompleksowe badania i stymulacja jesli sie da i jest sens.
Naprawde bardzo Ci kibicuje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:38
Mala79, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kto to jest Karen ?
)
anna maria, moremi, macduska, BISCA, Mala79, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, Reni, kkisia, paszczakin, caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki, ale tak w emocjach to i widzę że składnia momentami nie ta. Ale już nie będę poprawiać
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:oooooo teraz i ja dojrzałam!
bo już chciałam pisać, ze mnie to nowe zdjęcie ominęło i nie widziałam, ale jest! o! aaaale piękne. zdjęcie i brzuch. własciwie to brzuch. i zdjęcie
p.s. Morek- paczuszka idzie jutro.
Paczuszka ? DO Morka ?!?!?!?
NiedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:41
anna maria, Aasiula, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
n
no rzesz mnie zaskoczylas z odpowiedzia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 16 września 2015, 17:45
Mala79, ania.g, iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bardzo ładnie powiedziane
Krycha
czy już wiadomo co z Krychą? nadrabiam, może doczytamByś się odezwała do nas.
-
ComeToMeBaby wrote:Krycha! doczytałam. Co z tobą? Jeszcze masz nadgodziny w pracy? Czy wyjechałaś w delegację?
Byś się odezwała do nas.
No fakt. Po ostatnim mejdeju cisza.
Czekamy na wiesci
Polar, kciuki zeby byla stymulacja i owocnaMala79, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Pierwszy raz czuję czkawkę Toto
jaja
macduska, Mala79, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, kkisia, beates, Aasiula, iwcia77, paszczakin, Magdala, BISCA, malgos741, SolarPolar, anna maria, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Kometa ale sie nie scyykalas ,ze bedzie bolało ??
Jak widzisz potem jest nagroda zycia!!
ja tam wole wiedzieć co mnie czeka. ja tak mam.
srać żarem będę później.kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość