35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha. A ja nie wiem który to cykl, ale jakoś na ovu zawitałam w listopadzie czy grudniu 2013, tuż po pierwszym poronieniu.
Przyznaję, że na początku błądziłam i jak zaszłam w kolejną ciążę w styczniu 2014, to jakoś na belly poszłam, ale tutaj podczytywałam. Po łyżeczkowaniu wróciłam na dobre.
Jestem uzależniona.Aasiula, anna maria, gretka, Mala79, Dziobak, kapturnica, BISCA, Simba, ania.g, SolarPolar, malgos741, macduska, beates, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, kkisia, paszczakin, caffe, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta- zdążyłam rano poczytać forum po łebkach, ale Twój opis porodu przeczytałam od deski do deski. Oto prawdziwa tablica edukacyjna, jakiej tu jeszcze nie czytałam. Dziękuję ci za to i stwierdzam, że słoneczko w pełni zasłużone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 12:20
Mala79, anna maria, Aasiula, BISCA, ania.g, kapturnica, malgos741, moremi, iwcia77, Mega, kkisia, caffe, Magdala, Sabina, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Bo prawdziwy przyjaciel to taki, ktory na zdanie :
"zamordowalem kogos"
odpowiada :
"gdzie zakopujemy cialo?"
Krycha
czy już wiadomo co z Krychą? nadrabiam, może doczytam
anna maria, BISCA, kapturnica, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bosze jakie mam durne dziecko! Przyszykowałam jej leki na noc, syrop i kupiłam jej spray do gardła. Pytam teraz czy wypiła syrop i psikła, mówi, ze tak i pyta: ten spray to do nosa??? Padłam z wrażenia....
Da rade:-)Mega lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:I znowu przez Was jestem glodna! A na stole mam tylko śliwki, a po nich mega wzdecia, aż wstyd.
a golabkiem bym nie pogardzilazapraszam.
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:kiedy do domu wracasz ?
Ladnie sie dzis cyckujemy od popoludnia wrecz co chwile wisi jak nie na jednym to na drugim , bekamy i pierdzimy tez bez zarzutu wiec odpukac w niemalowane mysle ,ze wszystkoz nim oki.Dzis mial szczepienia , usg glowki a jutro w ramach jakiegos tak profilaktycznego badanie namukowiscydoze , fenyloketonurie i przesiewowy test sluchu gdzies to wysylaja do krakowa az.. No i jesli wszystko bedzie git(nie wiem jakz waga ani ile spadl ani co ale nic na obchodzie pediatrzy nie mowili ,ze cos nie tak ) to po co nas trzymac. Juz marze o wlasnym lozkuMala79, ania.g, Mimbla, Heretyczka, Aasiula, malgos741, BISCA, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, kkisia, paszczakin, caffe, Magdala, beates, Magda*, mama78 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jak tam mamuśka
. ??
SolarPolar, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Uczciwie przyznaję, ciąża z plemnikiem mojego męża to nie jest dla mnie cel sam w sobie. Pewnie to się nie uda, większość z Was nie wie, popsuty kariotyp męża (tzn "ze zrównoważoną translokacją między dwoma chromosomami") oznacza że ryzyko poronienia / wady płody jest do 40%. Mojej wiary w sukces w rządowym jest bardzo mało.. Chcę mieć zdrowe dziecko, a nie dla zasady - dziecko z materiałem męża. Plemnik może być dawcy. Ciekawe tylko ile to jeszcze potrwa nim się doczekam.
Też bym chciała zdrowe dziecko.
-
ania.g wrote:Kometa, mam nadzieję że jakieś zdjęcie z tej sesji nam pokażesz.
ania.g, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Tu nie o konkurencje chodzilo tylko o relacje dnia a tematy zupelnie inne
Ale trza przyznac, ze masz talentaMala79, Aasiula lubią tę wiadomość