35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bisca, u mnie dają w dzień transferu na godzinę przed zabiegiem.
Ja brałam 1-2/ dobę jak się bałam że idą jakieś dziwne skurcze/ bóle nie daj panie boże macicy...raz nawet w nocy wzięłam 3 sztuki bo coś tam zakłuło. Ale wiadoma rzecz, guzik to dało bo u mnie jądro problemu to genetyka zarodka... Możesz podpytać lekarza co on o tym sądzi.
Wiem że są kliniki gdzie jakieś zastrzyki rozkurczowe typu pepedryna (mam nadzieję że nie przekręcam nazwy) można dostać w pupę. No, u mnie w klinice króluje no-spa.
Sabina, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie dlaczego nawialam bo ostatnio duzo czasu spedzam tez w kuchni..
Musialam do sklepu isc po salate lodowa bo na kolacje robilam tortille z kurczakiem, warzywami i sosem jogurtowo-czosnkowym
Teraz razem z Malym zaleglam na lozku ale jestesmy objedzeni:-)moremi, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki dziewczyny za wsparcie. Juz sie mniej boje
Mimbla, ta nospe to profilaktycznie w dniu transferu czy jak ?
Nie boj sie slonce, toz to tylko Twoj dzieciak. Kaz mu grzecznie siedziec na tylku przez 7 miesiecy. Potem moze siedziec na glowieNiech slucha matki od poczatku!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 20:41
Mala79, moremi, beates, anna maria, Sabina, Mimbla, BISCA, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:35
Mala79, macduska, anna maria, beates, Sabina, ania.g, kapturnica, Aasiula, SolarPolar, gretka, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, kkisia, caffe, Magdala, mama78 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ja na OF siedzialam dlugo gdzie indziej, tu przylazlam dopiero, jak mi rocznikowo 35 wybilo.. Zeby bylo na legalu.
Pierwszy cykl OF mam z maja 2013, czyli dokladnie 2 lata pozniej urodzilam. Dziecia robilam chyba ta na powaznie, z wyliczaniem cykli od grudnia 2012, czasu "jak bedzie to bedzie", bez antykow nawet nie licze.
Po drodze 5 inseminacji, 1 IVF, 1 dzieciak chrapiacy obok, 0 rodzenstwa w postaci mrozakow, w planach jeszcze jedno.
nazywam sie Paszczak i jestem uzalezniona.. nadawalam nawet z porodowki
macduska, Mala79, anna maria, beates, Sabina, ania.g, kapturnica, Mimbla, BISCA, Aasiula, SolarPolar, moremi, gretka, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, megan8, kkisia, caffe, Magdala, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A, dzis na obiad mialam jagniecine z rozmarynem w sosie balsamico-musztarda-agava.. cudo, mowie Wam.. a przygotowania 5 minut..
malgos741, ania.g, Sabina, BISCA, Aasiula, anna maria, Mala79, gretka, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, megan8, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:...
nazywam sie Paszczak i jestem uzalezniona.. nadawalam nawet z porodowki
Ja z sali pooperacyjnej.
Co to forum w sobie ma?
anna maria, malgos741, Sabina, Mimbla, BISCA, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Licze ze na swieta (te swieta )moje oczy napelnia sie radoscia po zobaczeniu kartki od Ciebiemacduska wrote:Pamiętam cały czas! Nawet dzisiaj o tum myslałam.
Czekam na natchnienie. Cierpliwosci!ania.g, macduska, Sabina, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jak Quixx to jest wef cionzy ,te testy sa wiarygodne .moremi wrote:Dobra, tlumaczę. Testy, które przekazałam Magdali to Quixx. Chciałam przypomnieć, że pierwszy pozytyw Kapty został odczytany po czasie, bo też go zostawiła samemu sobie
ania.g, Sabina, BISCA, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega, kkisia, caffe lubią tę wiadomość