X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilnuj tego cisnienia Ania a nie mozesz zadzwonic do gina bo taka roznica pomiędzy jednym a drugim gdzie zbijalas lekiem tez jest duza

• gretka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmmm.... ostatnie posty brzmia jak mityng as ( anonimowych staraczek)

Sabina, BISCA, Aasiula, Reni, kapturnica, iwcia77, macduska, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    hmmmmm.... ostatnie posty brzmia jak mityng as ( anonimowych staraczek)
    jestem Sabina, jestem.staraczka od 3 lat i jestem uzależniona od forum ;-)

Mimbla, anna maria, Mala79, Aasiula, gretka, BISCA, ania.g, kapturnica, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, kkisia, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja na owu od stycznia 2014, to 30-ty któryś cykl, za mną jedno poronienie.
    Bycie w naszej bandzie to prawdziwy kurwa zaszczyt <3

Ja z Wami od lipca 2014,
    I mega sie ciesze, ze trafilam tutaj!
    Dziekuje za wsparcie jakie otrzymalam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:45

Aasiula, ania.g, anna maria, kapturnica, malgos741, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie slyszalam w tv reklame wyborczej- ze w dodatku bedzie ranking klinik ivf i lekarzy i mnostwo innych wiadomosci

Aasiula, Mala79, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok jednak musze na jakiś czas zniknac z forum
    Trafila mi sie misja do wykonania...

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Pilnuj tego cisnienia Ania a nie mozesz zadzwonic do gina bo taka roznica pomiędzy jednym a drugim gdzie zbijalas lekiem tez jest duza
    Problem w tym że gin nie odbiera i nie odpowiada na sms

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca a Ty kiedy zaczynasz??
    Bo budyn już mam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Problem w tym że gin nie odbiera i nie odpowiada na sms
    Wrrr, az taki zajety
    Ech Ci lekarze

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko spoko jestem czujna. Dostaję do pracy wyborczą ;-)
    gretka wrote:
    wlasnie slyszalam w tv reklame wyborczej- ze w dodatku bedzie ranking klinik ivf i lekarzy i mnostwo innych wiadomosci

gretka, moremi, beates, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mambla, wierze że się uda.

Ja to na ovu krótko jestem, tzn. podczytywałam was od sierpnia 2014, gdy szukałam informacji na temat poronień. Wyszłam z półcienia chyba w styczniu a moze w grudniu? Jakoś tak. Dużo sie tu dowiedziałam, bardzo mi pomogły konsultacje z Kaptą i jak sie udało to zupełnie nie mogłam w to uwierzyć :) myśle ze te dwie krechy bez wiedzy i waszego wsparcia tak szybko by sie nie pojawiły :)

P.s. Kapta czy ty masz fotelik chicco z baza? Taką łapaną pasem? Bez isofixa?

kapturnica, ania.g, BISCA, iwcia77, Mimbla, Mala79, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bo budyn już mam :)
    Ja dzis rekord budyniowy popełniłam ;) wrzuciłam ogryzek do otwartej pralki :) dobrze ze w środku nic nie było ;)

kapturnica, gretka, ania.g, Sabina, BISCA, Aasiula, macduska, moremi, Mala79, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ovu od stycznia 2014r .Zaczęłam falstartem u Was a pozniej zbładziłam na inne strony i nawróciłam sie jakoś w lipcu 2014 roku.12cykli , 6ze staraniami i dzięki Waszemu wsparciu bąbel strzelający bąkami koło mnie lezy.
    Jestem dumna ,ze przyjęłyście mnie w Swoje elitarne służby staracze 8)

anna maria, ania.g, Sabina, Natka_79, Reni, Heretyczka, BISCA, Aasiula, iwcia77, macduska, Mimbla, malgos741, Mala79, moremi, dorbie, beates, kkisia, paszczakin, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja dzis rekord budyniowy popełniłam ;) wrzuciłam ogryzek do otwartej pralki :) dobrze ze w środku nic nie było ;)
    hłe hłe hłe Moja kiełbasa zakupiona na żur wyylądowała w koszu na śmieci XD

anna maria, Natka_79, BISCA, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mambla, wierze że się uda.

Ja to na ovu krótko jestem, tzn. podczytywałam was od sierpnia 2014, gdy szukałam informacji na temat poronień. Wyszłam z półcienia chyba w styczniu a moze w grudniu? Jakoś tak. Dużo sie tu dowiedziałam, bardzo mi pomogły konsultacje z Kaptą i jak sie udało to zupełnie nie mogłam w to uwierzyć :) myśle ze te dwie krechy bez wiedzy i waszego wsparcia tak szybko by sie nie pojawiły :)

P.s. Kapta czy ty masz fotelik chicco z baza? Taką łapaną pasem? Bez isofixa?
    Tak kochana taki wlasnie mam ale to nadal tzw baza isofix tyle ,ze na pas a nie na haki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:15

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak kochana taki wlasnie mam ale to nadal tzw baza isofix tyle ,ze na pas a nie na haki
    O właśnie mi o ten chodzi. Znalazłam przypadkiem, cena niezła. Ciekawe co na to G ;)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    O właśnie mi o ten chodzi. Znalazłam przypadkiem, cena niezła. Ciekawe co na to G ;)
    Ja jeszcze nie wyprobowalam tak an codzien ale zapieta baza jest w aucie nic sie nie rusza a fotelik jak sie wklada tylko trzeba ten pas przeciagnac na tyl Sekunda roboty .Jutro bym chciala juz do domu isc wiec moze wyprobujemy.Cukier malego gitara , moje tez .Ale jak go biora na kolejne badania , szczepienia i inne cuda wianki to zawsze sie boje ze cos nie tak.FAtum matczyne

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ... ;)

kapturnica, ania.g, Aasiula, macduska, Mimbla, Karen_1980, iwcia77, malgos741, Mala79, anna maria, moremi, beates, Sabina, paszczakin, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ... ;)
    Bedzie nowe dziecie forumowe. Maks i reszta ferajny potrzebuje nowych do wspolnej zabawy 8)

ania.g, iwcia77, malgos741, BISCA, moremi, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jesteśmy z Tobą <3

Mimbla, malgos741, BISCA, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 11285 11286 11287 11288 11289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ