X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilnuj tego cisnienia Ania a nie mozesz zadzwonic do gina bo taka roznica pomiędzy jednym a drugim gdzie zbijalas lekiem tez jest duza

• gretka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmmm.... ostatnie posty brzmia jak mityng as ( anonimowych staraczek)

Sabina, BISCA, Aasiula, Reni, kapturnica, iwcia77, macduska, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    hmmmmm.... ostatnie posty brzmia jak mityng as ( anonimowych staraczek)
    jestem Sabina, jestem.staraczka od 3 lat i jestem uzależniona od forum ;-)

Mimbla, anna maria, Mala79, Aasiula, gretka, BISCA, ania.g, kapturnica, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, kkisia, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja na owu od stycznia 2014, to 30-ty któryś cykl, za mną jedno poronienie.
    Bycie w naszej bandzie to prawdziwy kurwa zaszczyt <3

Ja z Wami od lipca 2014,
    I mega sie ciesze, ze trafilam tutaj!
    Dziekuje za wsparcie jakie otrzymalam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:45

Aasiula, ania.g, anna maria, kapturnica, malgos741, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie slyszalam w tv reklame wyborczej- ze w dodatku bedzie ranking klinik ivf i lekarzy i mnostwo innych wiadomosci

Aasiula, Mala79, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok jednak musze na jakiś czas zniknac z forum
    Trafila mi sie misja do wykonania...

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Pilnuj tego cisnienia Ania a nie mozesz zadzwonic do gina bo taka roznica pomiędzy jednym a drugim gdzie zbijalas lekiem tez jest duza
    Problem w tym że gin nie odbiera i nie odpowiada na sms

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca a Ty kiedy zaczynasz??
    Bo budyn już mam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Problem w tym że gin nie odbiera i nie odpowiada na sms
    Wrrr, az taki zajety
    Ech Ci lekarze

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko spoko jestem czujna. Dostaję do pracy wyborczą ;-)
    gretka wrote:
    wlasnie slyszalam w tv reklame wyborczej- ze w dodatku bedzie ranking klinik ivf i lekarzy i mnostwo innych wiadomosci

gretka, moremi, beates, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mambla, wierze że się uda.

Ja to na ovu krótko jestem, tzn. podczytywałam was od sierpnia 2014, gdy szukałam informacji na temat poronień. Wyszłam z półcienia chyba w styczniu a moze w grudniu? Jakoś tak. Dużo sie tu dowiedziałam, bardzo mi pomogły konsultacje z Kaptą i jak sie udało to zupełnie nie mogłam w to uwierzyć :) myśle ze te dwie krechy bez wiedzy i waszego wsparcia tak szybko by sie nie pojawiły :)

P.s. Kapta czy ty masz fotelik chicco z baza? Taką łapaną pasem? Bez isofixa?

kapturnica, ania.g, BISCA, iwcia77, Mimbla, Mala79, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bo budyn już mam :)
    Ja dzis rekord budyniowy popełniłam ;) wrzuciłam ogryzek do otwartej pralki :) dobrze ze w środku nic nie było ;)

kapturnica, gretka, ania.g, Sabina, BISCA, Aasiula, macduska, moremi, Mala79, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ovu od stycznia 2014r .Zaczęłam falstartem u Was a pozniej zbładziłam na inne strony i nawróciłam sie jakoś w lipcu 2014 roku.12cykli , 6ze staraniami i dzięki Waszemu wsparciu bąbel strzelający bąkami koło mnie lezy.
    Jestem dumna ,ze przyjęłyście mnie w Swoje elitarne służby staracze 8)

anna maria, ania.g, Sabina, Natka_79, Reni, Heretyczka, BISCA, Aasiula, iwcia77, macduska, Mimbla, malgos741, Mala79, moremi, dorbie, beates, kkisia, paszczakin, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja dzis rekord budyniowy popełniłam ;) wrzuciłam ogryzek do otwartej pralki :) dobrze ze w środku nic nie było ;)
    hłe hłe hłe Moja kiełbasa zakupiona na żur wyylądowała w koszu na śmieci XD

anna maria, Natka_79, BISCA, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mambla, wierze że się uda.

Ja to na ovu krótko jestem, tzn. podczytywałam was od sierpnia 2014, gdy szukałam informacji na temat poronień. Wyszłam z półcienia chyba w styczniu a moze w grudniu? Jakoś tak. Dużo sie tu dowiedziałam, bardzo mi pomogły konsultacje z Kaptą i jak sie udało to zupełnie nie mogłam w to uwierzyć :) myśle ze te dwie krechy bez wiedzy i waszego wsparcia tak szybko by sie nie pojawiły :)

P.s. Kapta czy ty masz fotelik chicco z baza? Taką łapaną pasem? Bez isofixa?
    Tak kochana taki wlasnie mam ale to nadal tzw baza isofix tyle ,ze na pas a nie na haki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:15

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak kochana taki wlasnie mam ale to nadal tzw baza isofix tyle ,ze na pas a nie na haki
    O właśnie mi o ten chodzi. Znalazłam przypadkiem, cena niezła. Ciekawe co na to G ;)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    O właśnie mi o ten chodzi. Znalazłam przypadkiem, cena niezła. Ciekawe co na to G ;)
    Ja jeszcze nie wyprobowalam tak an codzien ale zapieta baza jest w aucie nic sie nie rusza a fotelik jak sie wklada tylko trzeba ten pas przeciagnac na tyl Sekunda roboty .Jutro bym chciala juz do domu isc wiec moze wyprobujemy.Cukier malego gitara , moje tez .Ale jak go biora na kolejne badania , szczepienia i inne cuda wianki to zawsze sie boje ze cos nie tak.FAtum matczyne

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ... ;)

kapturnica, ania.g, Aasiula, macduska, Mimbla, Karen_1980, iwcia77, malgos741, Mala79, anna maria, moremi, beates, Sabina, paszczakin, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ... ;)
    Bedzie nowe dziecie forumowe. Maks i reszta ferajny potrzebuje nowych do wspolnej zabawy 8)

ania.g, iwcia77, malgos741, BISCA, moremi, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Jesteśmy z Tobą <3

Mimbla, malgos741, BISCA, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 11285 11286 11287 11288 11289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ