35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:hmmmmm.... ostatnie posty brzmia jak mityng as ( anonimowych staraczek)
Mimbla, anna maria, Mala79, Aasiula, gretka, BISCA, ania.g, kapturnica, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, kkisia, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja na owu od stycznia 2014, to 30-ty któryś cykl, za mną jedno poronienie.
Bycie w naszej bandzie to prawdziwy kurwa zaszczyt
Ja z Wami od lipca 2014,
I mega sie ciesze, ze trafilam tutaj!
Dziekuje za wsparcie jakie otrzymalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:45
Aasiula, ania.g, anna maria, kapturnica, malgos741, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spoko spoko jestem czujna. Dostaję do pracy wyborczągretka wrote:wlasnie slyszalam w tv reklame wyborczej- ze w dodatku bedzie ranking klinik ivf i lekarzy i mnostwo innych wiadomosci
gretka, moremi, beates, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mambla, wierze że się uda.
Ja to na ovu krótko jestem, tzn. podczytywałam was od sierpnia 2014, gdy szukałam informacji na temat poronień. Wyszłam z półcienia chyba w styczniu a moze w grudniu? Jakoś tak. Dużo sie tu dowiedziałam, bardzo mi pomogły konsultacje z Kaptą i jak sie udało to zupełnie nie mogłam w to uwierzyćmyśle ze te dwie krechy bez wiedzy i waszego wsparcia tak szybko by sie nie pojawiły
P.s. Kapta czy ty masz fotelik chicco z baza? Taką łapaną pasem? Bez isofixa?kapturnica, ania.g, BISCA, iwcia77, Mimbla, Mala79, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bo budyn już mam
wrzuciłam ogryzek do otwartej pralki
dobrze ze w środku nic nie było
kapturnica, gretka, ania.g, Sabina, BISCA, Aasiula, macduska, moremi, Mala79, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Na ovu od stycznia 2014r .Zaczęłam falstartem u Was a pozniej zbładziłam na inne strony i nawróciłam sie jakoś w lipcu 2014 roku.12cykli , 6ze staraniami i dzięki Waszemu wsparciu bąbel strzelający bąkami koło mnie lezy.
Jestem dumna ,ze przyjęłyście mnie w Swoje elitarne służby staraczeanna maria, ania.g, Sabina, Natka_79, Reni, Heretyczka, BISCA, Aasiula, iwcia77, macduska, Mimbla, malgos741, Mala79, moremi, dorbie, beates, kkisia, paszczakin, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja dzis rekord budyniowy popełniłam
wrzuciłam ogryzek do otwartej pralki
dobrze ze w środku nic nie było
anna maria, Natka_79, BISCA, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Mambla, wierze że się uda.
Ja to na ovu krótko jestem, tzn. podczytywałam was od sierpnia 2014, gdy szukałam informacji na temat poronień. Wyszłam z półcienia chyba w styczniu a moze w grudniu? Jakoś tak. Dużo sie tu dowiedziałam, bardzo mi pomogły konsultacje z Kaptą i jak sie udało to zupełnie nie mogłam w to uwierzyćmyśle ze te dwie krechy bez wiedzy i waszego wsparcia tak szybko by sie nie pojawiły
P.s. Kapta czy ty masz fotelik chicco z baza? Taką łapaną pasem? Bez isofixa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 18:15
-
Natka_79 wrote:O właśnie mi o ten chodzi. Znalazłam przypadkiem, cena niezła. Ciekawe co na to G
-
Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ...
kapturnica, ania.g, Aasiula, macduska, Mimbla, Karen_1980, iwcia77, malgos741, Mala79, anna maria, moremi, beates, Sabina, paszczakin, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Asiula, ja w czwatrek mam transfer. Zaczynam jue trzesc gaciami. Stres mnie kurwa dopada. A bylo tak przyjemnie ...
ania.g, iwcia77, malgos741, BISCA, moremi, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość