35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyevus wrote:witam, 34 lata, szczesliwa mezatka od 5 lat, na luzaka zaczynamy od tego miesiaca, mam nadzieje niedlugo przerzucic sie na fioletowa stronke
Nie zawsze tak to sie udajeanna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To teraz moje podsumowanie. Na ovu od dwóch lat a ujawniłam się dokładnie 16 listopada 2013 rozgoryczona kolejnym testem z jedną kreską. Czekam na czwarte dziecko ale to moja ósma ciąża. Wiedźmy z ovu pomogły mi przetrwać nie jeden dół i za to Was
anna maria, Mala79, gretka, Mimbla, Sabina, kkisia, BISCA, kicia 123, Aasiula, kapturnica, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, paszczakin, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, megan8, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Na ovu od Luty (chyba)2013 ,jedno poronienie i Helenka
i ciesze sie ze jestem w naszej bandzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:31
ania.g, Mala79, Sabina, kkisia, BISCA, Aasiula, kapturnica, iwcia77, macduska, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Ania te cholerne cisnienie ,martwie sie o Ciebie .
anna maria, Mala79, kkisia, Mimbla, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHmm i mam znowu dylemat
czy dalej isc dzialac?
czy dzisiaj dac sobie juz spokoj i siedziec z Wami..
Jak jestem tutaj to dziela do mnie gadaja a jak odchodze od tableta to mysle jakie posty powstaja
Czy to juz uzaleznienie?
Hehe chyba tak ale mi ono wcale nie przeszkadza:-)Aasiula, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na owu od stycznia 2014, to 30-ty któryś cykl, za mną jedno poronienie.
Bycie w naszej bandzie to prawdziwy kurwa zaszczytWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:36
Mala79, anna maria, BISCA, beates, Aasiula, ania.g, Natka_79, kapturnica, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, kkisia, caffe, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość