35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm i myslisz ze to takie proste w dzisiejszych czasach tak od razu zaciazyc bys chciala?evus wrote:witam, 34 lata, szczesliwa mezatka od 5 lat, na luzaka zaczynamy od tego miesiaca, mam nadzieje niedlugo przerzucic sie na fioletowa stronke
Nie zawsze tak to sie udaje
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To teraz moje podsumowanie. Na ovu od dwóch lat a ujawniłam się dokładnie 16 listopada 2013 rozgoryczona kolejnym testem z jedną kreską. Czekam na czwarte dziecko ale to moja ósma ciąża. Wiedźmy z ovu pomogły mi przetrwać nie jeden dół i za to Was

anna maria, nick nieaktualny, gretka, Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, kicia 123, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, moremi, paszczakin, SolarPolar, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Na ovu od Luty (chyba)2013 ,jedno poronienie i Helenka
i ciesze sie ze jestem w naszej bandzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:31
ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Aasiula, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Też się martwię. Na razie wróciło do normy i sprawdzam je co godzinę. W ciąży z młodszą i takimi jazdami dotrwałam do 35 tyg ale wtedy problemy zaczęły się dopiero od 30 tyg. Mam nadzieję że to jednorazowy wyskok spowodowany duża dawką nerwów w weekend.anna maria wrote:Ania te cholerne cisnienie ,martwie sie o Ciebie .
anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyHmm i mam znowu dylemat
czy dalej isc dzialac?
czy dzisiaj dac sobie juz spokoj i siedziec z Wami..
Jak jestem tutaj to dziela do mnie gadaja a jak odchodze od tableta to mysle jakie posty powstaja
Czy to juz uzaleznienie?
Hehe chyba tak ale mi ono wcale nie przeszkadza:-)
Aasiula, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na owu od stycznia 2014, to 30-ty któryś cykl, za mną jedno poronienie.
Bycie w naszej bandzie to prawdziwy kurwa zaszczyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 17:36
nick nieaktualny, anna maria, BISCA, beates, Aasiula, ania.g, Natka_79, kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, caffe, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość