35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kurwa mowcie mi pontoon!Moge zarabiac na przemycie uchodzcow do unii!!
I gitara!
Reni, BISCA, kapturnica, Sabina, kkisia, iwcia77, macduska, moremi, paszczakin, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
na 22 aż 17 bierze czynny udział w forum, więc nie jest źle
Dziobak Mandragora to chyba odeszła z forum, więc chyba możesz ją usunąć
beates wrote:Zajrzałam teraz na porodówkę. Całkiem pokaźna ta lista forumowych dzieci. Szkoda , ze niektóre dziewczyny juz tu nie zaglądają.
beates, Sabina, macduska, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:dzięki Gretka za wypowiedź. Fajnie że nie tylko ja jestem taki "dziwoląg"
.
Nie chcę tu za bardzo truć towarzystwu czterech liter swoimi symptomami. Kurka siwa, mnie wczoraj znów było niedobrze po kolacji. Jem co do zasady bezmięśnie i uważa na IG. Moja mama ma hiperglikemię, hashimoto i uważam na te sprawy bardzo..
Jak mi się zdaje, opcji ( u mnie) jest kilka:
1. wrzody żołądka
2. wrzody jelit
3. wrzody żołądka i jelit
4. dziwne zapalenie wyrostka
5. nerwica jakaś/ starczy atak hipochondrii?
Aby wykluczyć punkty 1-3 przydatna jest gastroskopia i kolonoskopia.
co do diety- ta z niskim Ig raczej nie idzie w parze z lekkostrawna- ja to musialam sobie walnac dyspense zeby bylo mniej do trawienia i dostalam krople- wlasnie widzialam reklame ze w pl jest Iberogast- moze sprobuj i jeszce 1 lek ale chyba juz nie na rynku pl na jelito drzliweMimbla lubi tę wiadomość
gretka -
sandra80 wrote:U mnie PMS w pełni.
Z braku jakiegoś konkretnego problemu zaczęłam czytać o endometriozie, no bo 2 ginów coś tam wspominało o tym. No i odkryłam, że ja to kufa mam!!!
@ przed ciążą bolesne jak skurczysyn, ból podczas sexiorów, często na usg płyn w zatoce d. w różnych dniach cyklu. Badanie ginekologiczne zawsze bolesne.
No to się teraz kufa zaczęłam bać!!!
Jak to się leczy, ma któraś z Was tą przyjaciółkę?
Osiwieję chyba do tej laparoskopii całkowiciegretka -
Simba wrote:Cala Kapta! Oznak depresji poporodowej brak! Ewentualne oznaki depresji, Kapta wciaga dziurka w nosie
I gitara!
Ps.chUop mnie kocha(tak niby twierdzi) , starszy tyz(mimo ,ze nie dalam mu juz dawno na lewo forsy , a maly pokocha na bank za cycka w gebie.
Życ nie umierac!!!
BISCA, Aasiula, beates, Natka_79, Reni, Sabina, kkisia, Mimbla, Mala79, ania.g, SolarPolar, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, paszczakin, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, mama78 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Hej !
Kapta , gratuluje serdecznie ! Synek piękny ! Opis porodu genialny. Czytając , czułam sie jak bym tam była. Normalnie jak w kinie i to w 3D. Łza wzruszenia tez oczywiście poleciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:18
beates, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziekuje , dziekuje . ale za bilet zaplacila ??? Tak na krzywy ryj w kinie i to 3D.Szejm on ju!!!
To chyba skusze się na roczny abonament . Bo zamierzam jeszcze załapać sie na poród Moremi, Dorbie, Natki i innch dziewczynkapturnica, BISCA, Natka_79, Sabina, iwcia77, macduska, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sie wzruszylam opisem Kapty. To tak to leci? Wow. Kapta Ju ar maj hirol!
Oba maluchy rozkoszne. Pepciatko i Kapciatko
Moj obiad dzis to zupa dyniowa z wczoraj oraz poledwiczki wieprzowe z ziemniaczkami osobiscie wykopanymi z osobistego pola z kapustka kiszona. Jablecznik z Okruszka (lokalna piekarnia).
Po ok dwoch godzinach moj test zwariowal i pojawily sie dwie grube kreski.Ale to nic nie znaczy chyba nie?
Aasiula, kapturnica, BISCA, gretka, beates, Sabina, ania.g, SolarPolar, kicia 123, Mala79, iwcia77, macduska, malgos741, moremi, paszczakin, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Sie wzruszylam opisem Kapty. To tak to leci? Wow. Kapta Ju ar maj hirol!
Oba maluchy rozkoszne. Pepciatko i Kapciatko
Moj obiad dzis to zupa dyniowa z wczoraj oraz poledwiczki wieprzowe z ziemniaczkami osobiscie wykopanymi z osobistego pola z kapustka kiszona. Jablecznik z Okruszka (lokalna piekarnia).
Po ok dwoch godzinach moj test zwariowal i pojawily sie dwie grube kreski.Ale to nic nie znaczy chyba nie?
się zachlysnelam:)
Szczaj na drugi tescior !!Magdala, iwcia77, malgos741, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:O kuwa
się zachlysnelam:)
Szczaj na drugi tescior !!
Bedzie trudno. Jade autobusem na Okecie, potem lece, potem metro...
Niech sie Morek tlumaczy. To testy od niej.Aasiula, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
plus tego taki, że w Naszym wieku ktoś się cieszy z naszych cyckówkapturnica wrote:Depresje mialam przed ciążową i wole tej poporodowej nie miec. Fakt ,ze zaniedbalam sie jak kaczynski w ostatnim czasie no ale cos za cos.
Ps.chUop mnie kocha(tak niby twierdzi) , starszy tyz(mimo ,ze nie dalam mu juz dawno na lewo forsy , a maly pokocha na bank za cycka w gebie.
Życ nie umierac!!!BISCA, beates, Magdala, kapturnica, iwcia77, macduska, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość