35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mialam sie odniesc do kilku rzeczy, ale zapomnialam. Asiula, ja tez zawsze progesteron bez aplikatora.. Balabym sie cos tam uszkodzic..
Na szczescie katar Adamowi sie jeszcze nie trafil, ale nos zatyka m sie od czasu do czasu. Taki typ. No to wtedy tylko sol fizjologiczna i katarek (aspirator). Katarek blogoslawie, wyciaga gluty nawet te dalej zalegajace.
Kaptur, ja tam rozumiem, ze do nas zagladasz. Adam tez duzo spal, ja mniej, bo siedzialam i patrzylam, czy oddycha. Ciesze sie bardzo, ze wszytko ok. A bejbi blues Cie nie ruszyl?efcia, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ciao
Kaptur, rozlozylas mnie swoim opisem porodu, przeczytalam jednym tchem i sie bylam niestety wzruszylamszczescie od Ciebie bije
Moremi, sliczny brzuchacz
Wiecej nie pamietam ale jakny co kciuki trzymam za potrzebujaceReni, efcia, moremi, Sabina, kapturnica, Bozia3, BISCA, kkisia, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie PMS w pełni.
Z braku jakiegoś konkretnego problemu zaczęłam czytać o endometriozie, no bo 2 ginów coś tam wspominało o tym. No i odkryłam, że ja to kufa mam!!!
@ przed ciążą bolesne jak skurczysyn, ból podczas sexiorów, często na usg płyn w zatoce d. w różnych dniach cyklu. Badanie ginekologiczne zawsze bolesne.
No to się teraz kufa zaczęłam bać!!!
Jak to się leczy, ma któraś z Was tą przyjaciółkę?
Osiwieję chyba do tej laparoskopii całkowicie
-
Rili? rozdajesz słoneczka? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2ca82f0d410.jpg
efcia, Bursztyn, Bozia3, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn co słychać?
w piatek mam w poradni szkolenie anty-terrorystyczne, jak rozpoznac terroryste i takie tam, w zwiazku z narastajacym zagrozeniem (okazalo sie ze klientka kolezanki miala brata w isis)Reni, efcia, Sabina, Bozia3, dorbie, iwcia77, macduska, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:moje notatki w treści swojego postu zauważyła?
Ale ae pani sie porzadnie wzruchnie jak swoje male , gole i sliskie szopiatko przytuliReni, paszczakin, Bozia3, dorbie, BISCA, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ty mnie nie mydlij oczu okiej
bo tam coś o wagarach było
kapturnica wrote:Oczywista oczywistosc ze tak.A to oznacza ,ze pani sie wzruchła.
Ale ae pani sie porzadnie wzruchnie jak swoje male , gole i sliskie szopiatko przytuliBISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziu, czlowieki mi sie za plecami kreca, zagladaja, co ja mam za dziwne strony. Nawet sobie nie mozna spokojnie sie nad porodem Kapty wzruchnac. Co za swiat!
Kapta zuch! Nawet darcie sie pod koniec powinno pojsc w zapomnienie.
Ja dzis niemozliwie niewyspana, Adasiowi przypomnialo sie, ze jest zajebiscie fajnie budzic sie po kilka razy w nocy i leciec do okna, zeby sie pogapic. Musze wtedy sie budzic i ciagnac go za noge z powrotem.
Jeszcze jedna lekcja i ide sie wyspac, toz to sie nie da tak zyc, no!Sabina, Bozia3, dorbie, BISCA, kapturnica, gretka, kkisia, Mala79, SolarPolar, iwcia77, macduska, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość