35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Kapta, ani mnie ten brzusio nie pzerazil, ani nawet "warzenie"
. Po prostu wyruszyłam się, czy też wzruchłam
moremi, dorbie, Sabina, efcia, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No to mam nadzieje ,ze teraz za tak szczegolowy opis porodu dostane to prawdziwe kurwa zólte sloneczko!!!
Z reguły nie czytam tak długich wywodów, ale teraz, wiesz, popłakałam się, a w pracy jestem
Cudnie! Nie mogę się już doczekac mojego
Stawiam na to, że tez zacznę wodami
A juz wiesz jak wygląda przyczep błoniasty pępowiny, jak u mnie podejrzewają
A moja gin, ta wspolna co z Aasiula, mówi, ze mam się nie stresowac, po prostu za duzo wiemy, za dużo widzimy w usg. Kiedyś nie było tak dokładnego i nikt nie panikowałWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 10:52
Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, Reni, efcia, Bozia3, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
tak i szykuje się do kolejnej operacji a potem szybko ciążagretka wrote:no mnie wlasnie zastanawia jak to przed ivf wyglada
tez wlasnie sie nasluchalam- i mialam stracha zaczac, ale co zrobic
a siostra na endomende?moremi lubi tę wiadomość
-
gretka wrote:A 1 sie przypomnialo- zdaje sie wielbicielka Muminkow miala problemy z wyrostkiem- szerze mowiac myslalam ze mam nawrot- juz mialal wizje ze beda mnie kroic- 2 zwolnienie w czasie mojej 4 miesiecznej umowy( a podobno sa dalsze widoki) no i ivf- tu z 2 strony lepiej bylo by wyciac- wiec w pt, po 3 dniach pobolewania i klucia poszlam do lekarza- okazalo sie ze wyniki ok- to jakies zawiroowania po( nie e pamietam uzyla jakiegos zwrotu po niem ale nie pamietam- bo bylam cala happy- 1bo nie trzeba bylo sie pakowac na krojenie,2- powiadamiac m- bo w delegacji- a ja oczywiscie sie nie przyznalam, 3- trzeba by bylo odwolywac parapetowe- a lodowka pelna (zarcia na 10 osob)
wiec moze trzeba zweryfikowac diete ( ja chyba za szybko wrocilam z lekkostrawnej na z niskim IG)
W kazdym razie jestem w stanie uwierzyc ze moze bardzo bolec- a wyniki super.
dzięki Gretka za wypowiedź. Fajnie że nie tylko ja jestem taki "dziwoląg".
Nie chcę tu za bardzo truć towarzystwu czterech liter swoimi symptomami. Kurka siwa, mnie wczoraj znów było niedobrze po kolacji. Jem co do zasady bezmięśnie i uważa na IG. Moja mama ma hiperglikemię, hashimoto i uważam na te sprawy bardzo..
Jak mi się zdaje, opcji ( u mnie) jest kilka:
1. wrzody żołądka
2. wrzody jelit
3. wrzody żołądka i jelit
4. dziwne zapalenie wyrostka
5. nerwica jakaś/ starczy atak hipochondrii?
Aby wykluczyć punkty 1-3 przydatna jest gastroskopia i kolonoskopia.
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta ale byłaś dzielna
Masz już to za sobą. Ja miałam cesarkę, więc nie znam bóli partych, ale miałam skurcze 60% z krzyża to myślałam, że zejdę z tego świata z bólu. Też ryczałam po cc ze szczęścia jak zobaczyłam swoje słoneczko. Tak naprawdę to najwspanialsze uczucie na świecie, bo miłość miesza się z radością i wielką ulgą. Bo stres towarzyszy najpierw staraniom, a później ciąży i jak się zobaczy to małe cudo już na tym świecie to pohamować łez nie można
moremi, Aasiula, Bliska 77, kapturnica, efcia, ania.g, Bozia3, BISCA, beates, kkisia, gosia7122, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to mam nadzieje ,ze teraz za tak szczegolowy opis porodu dostane to prawdziwe kurwa zólte sloneczko!!!
u mnie tez oczy sie spocily, a to sie nieczesto zdarza..
moremi, Aasiula, Reni, kapturnica, efcia, Sabina, Bozia3, BISCA, kkisia, Mimbla, SolarPolar, gosia7122, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to tak....jestem wrażliwiec, ale przeczytałam
swoje notatki zamieszczam w poście Kapty
kapturnica wrote:.....................
A ja jak to zobaczylam roztrzeslam sie jak osika , rozryczalam bo to byl moment ,ze wiedzalam ,ze niedlugo zobacze Maksiora(i tu pojawiaja sie łzy w moich oczach -hurmony panie , hurmony). ....... TU, W TYM MOMENCIE MNIE SIE OKO SPOCIŁO!
......................
.............A na moim falujacym bebnie polozone male, wrzeszczace ,cieple i sliskie cialko z okrecona pepowina wokol dloni ............................. I TUU!!
I jak wylam (a wierzcie ryczalam jak bobr z radosci ,ze jest juz na swiecie ta kropeczka z usg )to dziekwoalam wszystkim na sali ,ze sa aniolami i takie tam(kurwa radosc moglam ich wszystkich wycalowac ,ze maly na swiecie) ...I TUUUUU!!!
....................................
...
A potem juz sama sielanka synu przyjeechal i nic no przeszlam bolesnego nie mialo juz znaczenia bo jest on .Moj drugi SKARB na ziemi ....I TUUUUUUUUU!!!
Sory za tak dlugi monolog.Ale jako ,ze bede wagarowac . - NIE WYDAJE MNIE SIE!
AAAAAA dla Was muah za to ,ze bylyscie ze mna przed zajsciem gdy przezywalam niepowodzenia , wtedy gdy sie udalo a ja schizowalam ,ze cos sie stanie i teraz gdy doping czulam na plecach ,ze wiedzmy z ovu friend sa ze mna w tych najwazniejszych chwilach mojego iMaksa zycia.
No i znow rycze.................OKO MNIE NIEBEZPIECZNIE ZADRGAŁO! NO JUŻ, JUŻ WYSTARCZY TYCH CZUŁOŚCI I ROZTKLIWIANIA SIĘ. JUTRO WIDZĘ CIĘ NA ZAJĘCIACH
A za tak obszerny opis oczywiście słoneczko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90efb2e3004f.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 12:03
moremi, kapturnica, efcia, ania.g, Sabina, Bozia3, BISCA, gretka, kkisia, iwcia77, macduska, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ciekawe jaką pogodę Kometa trafiła na swoją sesję. I czy zalatwiła ten dziwny plener, co to nie można tam zdjęć robić.
I gdzie Magdala? A Simba? Co one jedzom?
Magdala to chyba sikać miała na testa, może siknęła i z radości ręce się Jej trzensom i napisać nic nie jest w stanie.
Magdala hop hop!Sabina, BISCA, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale ja też mam równe z opuszkiem co nie zmienia faktu, że na paznokciu w szczeliny pomiędzy wchodzi ta obrzydliwa maź fuj
(na szczescie jak zyje jeszcze nigdy nie mialam zadnego zapalenia itp)
moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
i zien dobry!
za nami dziwna noc- mielismy gosci (nie halasowalismy), a mlody nam sie pierwszy raz obudzil w nocy i zechcial towarzyszyc- kompletnie wyspany, nowka sztuka..
na szczescie po porannym karmieniu o 7 machnelismy jeszcze 2h snu. Bede zyc..
Moremi, brzuch pierwsza klasa. Czy ja jestem jedyna osoba, ktora ma rozstepy po ciazy?? A tak przy okazji- kiedy rozstepy robia sie jasne? Bo ja nie wiem, czy moje po prostu jasnieją, czy magiczna kuracja Gretki dziala- smaruje sie dzielnie i zaczynaja znikac.
Ania, z tym cisnieniem lecialabym do lekarza. Mi gin kazal w takich sytuacjach relaksa 15 min, mierzyc jeszcze raz i jak nie spada to szpital bez gadania..
Mimbla, miala wczoraj gosci z Finlandii! Dostalam zestaw muminkowy dla Adama.. Od razu o tobie pomyslalam.
I jeszcze takie smieszne finskie futrzane bambosze dostal..moremi, efcia, ania.g, Sabina, Bozia3, Dziobak, BISCA, gretka, kkisia, Mimbla, Mala79, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to tak....jestem wrażliwiec, ale przeczytałam
A za tak obszerny opis oczywiście słoneczko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90efb2e3004f.gif
paszczakin, efcia, moremi, Sabina, Bozia3, BISCA, kkisia, Mala79, SolarPolar, iwcia77, macduska, malgos741, mama78 lubią tę wiadomość