35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dzisiaj jednak będzie łóżko. Dzwonił kurier, ale na wstępie mnie wkurzył. To taki koleś, że jak za pobraniem, to nigdy kasy nie ma, po czym wyciąga cały plik. Liczyć zwyczajnie nie umie. I nigdy mu podane godziny nie pasują. Powiedziałam, że nie mogę byc sama w domu przy tych przesyłkach, ale on ma to gdzieś.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Gód morning klas
najbliższe zajęcia wyrównawcze
Bisca 17.09
Kometa 22.09
Reni 22.09
Beates 23-24.09
Bry
To i ja melduje sie na te zajecia
24.09gretka, moremi, Reni, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Od razu do mojego
Albo do dr czarownicy
do niej nie chce- ja jakos niby nastawiona bo facetow- chociaz laparo kobitka robila i gdyby nie to ze zrezygnowala z kliniki to pewnie moje ivf byloby w Kraku.
To plan mam na pt dzwonicmoremi, kkisia, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyania.g wrote:Asiula, acard bierze się długoterminowo. Ja miałam odstawiony dopiero na 5 dni przed cc.
W ciązy kwietniowej, obecnej mialam zalecone tylko do owulki ale od poczatku cyklu.
Aasiula, nie wypowiem sięZalezy czym się kierowała ginka. A możesz do niej zadzwonić? Bo ona jutro to będzie za granica
-
ale ja też mam równe z opuszkiem co nie zmienia faktu, że na paznokciu w szczeliny pomiędzy wchodzi ta obrzydliwa maź fuj
Bliska 77 wrote:No ja mam paznokcie rowne z palcem, nidgy nie byly dluzsze zatem problem zpazurem mnie omijal ale gdybym miala dlugie pazury to pewnie na 100%bym uzywala, przepraszam raz uzylam aplikatora ale cos tam sobie rozgmeralam...Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Laski mam pytanie, do tych ktore braly lutke dopochwowo
W pudelku razem z tabletkami jest aplikator
Korzystalyscie z niego czy paluchem aplikowalyscie ??Aasiula, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGretka, miło Cię widzieć!
Pozdrawiam wszystkie wiedźmy słonecznie!
Reniek - nie mogę napisać konkretnej daty wizyty u gina bo mam się zgłosic 1dc. Tak mnuej więcej za dwa tygodnie. Chyba, ze będę mieć cykl jak Arwena.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 10:05
moremi, Sabina, kapturnica, gretka, ania.g, efcia, BISCA, Mala79, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Gretka, miło Cię widzieć!
Pozdrawiam wszystkie wiedźmy słonecznie!
Reniek - nie mogę napisać konkretnej daty wizyty u gina bo mam się zgłosic 1dc. Tak mnuej więcej za dwa tygodnie. Chyba, ze będę mieć cykl jak Arwena.
mialam tyle do napisania a tu pustka...
Macdus znowu szukasz dziury w calym?????
cykl giganta mam ja- wiec Ty nie mozesz!!! Jade na visanne- dzis 22 dc- a op. to 28 , a mam jeszcze 2 pelne...macduska lubi tę wiadomość
gretka -
moremi wrote:Dlatego nie jest zalecany w ciąży. Przy unaczynionych ściankach łatwo o skaleczenia i późniejszą panikę z powodu plamienia.
Dzieki dziewczyny , na was zawsze mozna liczyc.dorbie lubi tę wiadomość