35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a co lekarz na to?
miałam katar ponad 2 tyg i okazało się, że krople rozpieprzyły śluzówkę (podobno można je tylko kilka dni stosować) i wdało się jakieś zapalenie zatok
u dzieci jest chyba jeszcze poważniejszy temat
Bliska 77 wrote:trwa to juz drugi tydzien, ile mozna krople wpuszczac, inhalacja odpada bomsie dziecko rzuca razem z inhalatorem....musze w czwartek isc do pracy....Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Gód morning klas
najbliższe zajęcia wyrównawcze
Bisca 17.09
Kometa 22.09
Reni 22.09
Beates 23-24.09Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:55
Sabina, kapturnica, Dziobak, gretka, kkisia, macduska, malgos741, paszczakin, Bursztyn, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Simba, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:A w ogole zwaram sie do Was z ogromna prosba
Znacie jakies sposoby na cholerny katar u rocznego dziecka????nie moge dac sobie rady, trwa to juz drugi tydzien, ile mozna krople wpuszczac, inhalacja odpada bomsie dziecko rzuca razem z inhalatorem....musze w czwartek isc do pracy....
Kup maść Mustela Bebe, Baume Reconfortant, kojący balsam Spokojny Sen
można już noworodka smarować, pięknie odtyka - wypróbowałam na sobie
Poza tym do nawilżacza powietrza olejek eteryczny tylko musisz poczytać, albo zapytać w zielarskim jaki można dla takiego malucha.
U nas jeszcze pomaga sól bocheńska rozpuszczona w gorącej wodzie, stawiana obok łóżeczka.Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć,gretka wrote:aaa co do dat- ja obstawialam dzisiejsza (mam sentyment
)
ciekawe jak bedzie dalej z datami- chlopaki zebrali daty urodzin z mojej rodzinki (4 i 14), ciekawe czy w listopadzie ktorys trafi( do wyboru- 2,9,10,13,1616 listopada bardzo dawno temu umówiłam sie z moim na pierwsza randkę
w okolice 1 listopada kojarzą mi sie grobowo, 9ty to urodziny Jaska, 10 i 13- nic do tych dat nie mam
Kapta, ja myślałam ze ty zwiałas ze szpitalazmieniony awatar, nowy suwak
no no
A, świeżo upieczone matki- napiszcie co wam sie sprawdziło z rzeczy pielęgnacyjnych. Bo dumam nad pieluchami ( ile kupić tych jedynek?) które chustki sa ok a które totalnie do baniza duzo tego w sklepach
Po wczorajszym kiepskim dni od razu marne cukrydiabetolog w czwartek, ciekawe co mi powie.
Za potrzebujące nieustająco trzymam kciuki.
Miłego dnia!
kapturnica, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Kapta szalona kobieto
Ania uważaj na siebie
Asiula kciuki za owocne
Morka brzuch pierwsza klasa, wspaniały
Mega już niedługo i mąż wróci do domu a Ty na forum
Wszystkim dobrego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:58
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, ania.g, efcia, Mala79, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a co lekarz na to?
miałam katar ponad 2 tyg i okazało się, że krople rozpieprzyły śluzówkę (podobno można je tylko kilka dni stosować) i wdało się jakieś zapalenie zatok
u dzieci jest chyba jeszcze poważniejszy temat
Dzieki za odzewWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:58
-
sandra80 wrote:Kup maść Mustela Bebe, Baume Reconfortant, kojący balsam Spokojny Sen
można już noworodka smarować, pięknie odtyka - wypróbowałam na sobie
Poza tym do nawilżacza powietrza olejek eteryczny tylko musisz poczytać, albo zapytać w zielarskim jaki można dla takiego malucha.
U nas jeszcze pomaga sól bocheńska rozpuszczona w gorącej wodzie, stawiana obok łóżeczka.
Mi juz skonczyly sie pomysly, nawilzenia itp byly, w ogole mam wrazenie ze wczoraj bylo lepiej bo juz tylko woda byla a dzis znow zielonkawy gil... -
Natka_79 wrote:Cześć,
Hehe, ja z zestawu listopadowego to chyba bym chciała 1616 listopada bardzo dawno temu umówiłam sie z moim na pierwsza randkę
w okolice 1 listopada kojarzą mi sie grobowo, 9ty to urodziny Jaska, 10 i 13- nic do tych dat nie mam
Kapta, ja myślałam ze ty zwiałas ze szpitalazmieniony awatar, nowy suwak
no no
A, świeżo upieczone matki- napiszcie co wam sie sprawdziło z rzeczy pielęgnacyjnych. Bo dumam nad pieluchami ( ile kupić tych jedynek?) które chustki sa ok a które totalnie do baniza duzo tego w sklepach
Po wczorajszym kiepskim dni od razu marne cukrydiabetolog w czwartek, ciekawe co mi powie.
Za potrzebujące nieustająco trzymam kciuki.
Miłego dnia!I mam dada te z promołszyn plus krem z linomagu na pupsko
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Znacie jakies sposoby na cholerny katar u rocznego dziecka????nie moge dac sobie rady, trwa to juz drugi tydzien, ile mozna krople wpuszczac, inhalacja odpada bomsie dziecko rzuca razem z inhalatorem....musze w czwartek isc do pracy....
Sa jeszcze te nasiviny itp ale nie polecam, bo na chwile tylko ulgę przyniesie a katar i tak swoje musi potrwać. A u was to on taki przezroczysty czy juz brzydki? Pediatra nie ma jakiegoś pomysłu?Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Kapta szalona kobieto
Ania uważaj na siebie
Asiula kciuki za owocne
Morka brzuch pierwsza klasa, wspaniały
Mega już niedługo i mąż wróci do domu a Ty na forum
Wszystkim dobrego dniaAasiula, moremi, Reni, gretka, dorbie, Sabina, kkisia, macduska, malgos741, ania.g, paszczakin, efcia, BISCA, Simba, Mala79, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tzn co konkretnie obstawiasz? że co się zdarzy???
w ogole to zdalby sie jakis arkusz bo juz gine....
albo Pani by chociaz z rana zapowiadala program dnia.....moremi, kkisia, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
gretka -
Bliska 77 wrote:Rowniez dzieki za pomoc
Mi juz skonczyly sie pomysly, nawilzenia itp byly, w ogole mam wrazenie ze wczoraj bylo lepiej bo juz tylko woda byla a dzis znow zielonkawy gil...Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Znacie jakies sposoby na cholerny katar u rocznego dziecka????nie moge dac sobie rady, trwa to juz drugi tydzien, ile mozna krople wpuszczac, inhalacja odpada bomsie dziecko rzuca razem z inhalatorem....musze w czwartek isc do pracy....moremi, Bliska 77, kkisia, paszczakin, efcia, BISCA, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Rowniez dzieki za pomoc
Mi juz skonczyly sie pomysly, nawilzenia itp byly, w ogole mam wrazenie ze wczoraj bylo lepiej bo juz tylko woda byla a dzis znow zielonkawy gil...
Osłuchowo czysto jest? Bo zielony to bakteria jakaś może być.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wszystko zalezy od oddzialu .Ja dla malego ze swoich rzeczy mam tylko chusteczki do dupska i krem .Reszta na oddziale
I mam dada te z promołszyn plus krem z linomagu na pupsko
u nas 5 lat temu tez chcieli tylko chustki i pieluchy, musze sie dowiedzieć jak jest teraz.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Że Maks jeszcze raz się urodzi
Gretka, ja wolę końcówkę października. Masz tam coś?
no tak troche niebezpiecznie kolo 1.11- moj chrzesniak wlasnie z 2moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
gretka