35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Znowu mam problem z ciśnieniem. W nocy 150/97 o mało głowy z bólu mi nie urwało. Musiałam wziąć dwie tabletki dopegytu żeby w ogóle zaczęło schodzić. Teraz mam 100/60 i jestem nieprzytomna. Mąż został w domu bo nie jestem w stanie nic robić.Matka fantastycznej 4
-
Heheeh , no ona jest zadowolona pytala czy czulam w ogole owulacjemacduska wrote:Bry. Asiula co tak cichaczysz? Gadaj jak po wizycie! Raz dwa!
Cieszyla się jak jej mowilam że koszmarnie bolalo po tych zastrzykach , ale tak podobno ma być tak mowila
Od jutra lutka 2x1
Po 10 dniach test
Tylko cholera nie zapytalam co z tym acardem , jak dlugo brac.
No to tyle
nick nieaktualny, ania.g, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, paszczakin, efcia, BISCA, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:33
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ania.g, efcia, Magdala, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wyluzuj, zyje sie raz, chociaz ja z moim od poprzedniego poniedzialku tez mam "nir po drodze" i to delkatnie mowiac....krycha.stara wrote:No i dzien dobry. Nie gadalam jeszcze z chlopem, na razie tylko warcze. Oczywiscie, ze przez mamusie! On jest IDENTYCZNY! Te geny sie ze mna nie beda rozmnazac! Uciekam z tego cyrku! Na razie do pracy, dzis na bardzo dlugo!

Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Uwazaj na siebie, moze skontaktuj sie ze swoim lekarzemania.g wrote:Dzień dobry
Znowu mam problem z ciśnieniem. W nocy 150/97 o mało głowy z bólu mi nie urwało. Musiałam wziąć dwie tabletki dopegytu żeby w ogóle zaczęło schodzić. Teraz mam 100/60 i jestem nieprzytomna. Mąż został w domu bo nie jestem w stanie nic robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:05
ania.g lubi tę wiadomość
-
Asiula no to tylko się cieszyć że owulacja była

Krycha no toż Ci chyba nie zakomunikował, że mamusia zostaje na wieki???
Ania musisz koniecznie zgłosić lekarzowi to ciśnienie i to jak najszybciej.
Szczała która na testa dziś? Ja zgodnie ze złożoną sobie obietnicą nie robiłam.
Aasiula, ania.g, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc kobiety! zyje, choc wczoraj sie nad tym zastanawialam czy aby napewno...
ale nie o tym....
Kapta gratulacje!!!! wedle zyczenia ( nie w niedziele) i nie przenoszony ( wbrew czarnym scenariuszom twoim)
Nich zdrowo rosnie!
nick nieaktualny, Bliska 77, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, efcia, BISCA, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyBry spali my aż do 8! Wow
Krycha normalnie mnie rozwaliłaš
(choć pewnie Tobie nie do śmiechu
)
Kapta ja mam tableta,jest zgrabny to jeśli się da to lukam tu do Was. No i szacun kobieto masz parugodzinnego dziecia i wszystkim tu odpisujesz
ja szybko czytam i wracam do kup
i cyckow. ( na szczęście młody pięknie je na siedząc na leżąco) aaa co do wagi mi wszystko spadło co przybrała w ciąży ok 7kg.
Wiecie jednak że byłam na wstępie za duża i cza coś z tym robić(cieszę się że mi żadna klapa na brzuchu nie została
ani rozstepy)
Pozdrawiam-y z Kajtkiem
nick nieaktualny, Aasiula, gretka, Bliska 77, moremi, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, Bursztyn, efcia, Bozia3, BISCA, beates, nick nieaktualny, iwcia77, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia ratuj sięania.g wrote:Dzień dobry
Znowu mam problem z ciśnieniem. W nocy 150/97 o mało głowy z bólu mi nie urwało. Musiałam wziąć dwie tabletki dopegytu żeby w ogóle zaczęło schodzić. Teraz mam 100/60 i jestem nieprzytomna. Mąż został w domu bo nie jestem w stanie nic robić.
ania.g lubi tę wiadomość
-
aaa co do dat- ja obstawialam dzisiejsza (mam sentyment
)
ciekawe jak bedzie dalej z datami- chlopaki zebrali daty urodzin z mojej rodzinki (4 i 14), ciekawe czy w listopadzie ktorys trafi( do wyboru- 2,9,10,13,16
moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A w ogole zwaram sie do Was z ogromna prosba
Znacie jakies sposoby na cholerny katar u rocznego dziecka????nie moge dac sobie rady, trwa to juz drugi tydzien, ile mozna krople wpuszczac, inhalacja odpada bomsie dziecko rzuca razem z inhalatorem....musze w czwartek isc do pracy.... -
wiesz ze ja tezpeppapig wrote:Cześć gretka lubię te Twoją sowe

wogole ostatnia sa chyba wszedzie- Kapta cos mial do lozeczka, ale potem tez w tut. sklepach widzialam komplety posciel, naczynka platik czy inne tworzywo, a ostatnio nawet firanke- tak na marginesie- zna ktoras sklep firankowy z nietypowymi wym?(wiem ze moga skracaca, wydziwiac, ale za duzo zachodu)- potrzebuje na 2,15m dl ew. 2,1m - niby znalazlam na 2,1 ale raczej nie dla mnie
kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
gretka