35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Znowu mam problem z ciśnieniem. W nocy 150/97 o mało głowy z bólu mi nie urwało. Musiałam wziąć dwie tabletki dopegytu żeby w ogóle zaczęło schodzić. Teraz mam 100/60 i jestem nieprzytomna. Mąż został w domu bo nie jestem w stanie nic robić.Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Bry. Asiula co tak cichaczysz? Gadaj jak po wizycie! Raz dwa!
Cieszyla się jak jej mowilam że koszmarnie bolalo po tych zastrzykach , ale tak podobno ma być tak mowila
Od jutra lutka 2x1
Po 10 dniach test
Tylko cholera nie zapytalam co z tym acardem , jak dlugo brac.
No to tylemacduska, ania.g, moremi, Sabina, kkisia, malgos741, paszczakin, efcia, BISCA, Simba, Mala79, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:33
Aasiula, Sabina, macduska, kapturnica, ania.g, efcia, Magdala, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:No i dzien dobry. Nie gadalam jeszcze z chlopem, na razie tylko warcze. Oczywiscie, ze przez mamusie! On jest IDENTYCZNY! Te geny sie ze mna nie beda rozmnazac! Uciekam z tego cyrku! Na razie do pracy, dzis na bardzo dlugo!
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Znowu mam problem z ciśnieniem. W nocy 150/97 o mało głowy z bólu mi nie urwało. Musiałam wziąć dwie tabletki dopegytu żeby w ogóle zaczęło schodzić. Teraz mam 100/60 i jestem nieprzytomna. Mąż został w domu bo nie jestem w stanie nic robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 08:05
ania.g lubi tę wiadomość
-
Asiula no to tylko się cieszyć że owulacja była
Krycha no toż Ci chyba nie zakomunikował, że mamusia zostaje na wieki???
Ania musisz koniecznie zgłosić lekarzowi to ciśnienie i to jak najszybciej.
Szczała która na testa dziś? Ja zgodnie ze złożoną sobie obietnicą nie robiłam.Aasiula, ania.g, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc kobiety! zyje, choc wczoraj sie nad tym zastanawialam czy aby napewno...
ale nie o tym....
Kapta gratulacje!!!! wedle zyczenia ( nie w niedziele) i nie przenoszony ( wbrew czarnym scenariuszom twoim)
Nich zdrowo rosnie!Sabina, Bliska 77, moremi, kapturnica, kkisia, macduska, malgos741, ania.g, efcia, BISCA, Simba, Mala79, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyBry spali my aż do 8! Wow
Krycha normalnie mnie rozwaliłaš(choć pewnie Tobie nie do śmiechu
)
Kapta ja mam tableta,jest zgrabny to jeśli się da to lukam tu do Was. No i szacun kobieto masz parugodzinnego dziecia i wszystkim tu odpisujeszja szybko czytam i wracam do kup
i cyckow. ( na szczęście młody pięknie je na siedząc na leżąco) aaa co do wagi mi wszystko spadło co przybrała w ciąży ok 7kg.
Wiecie jednak że byłam na wstępie za duża i cza coś z tym robić(cieszę się że mi żadna klapa na brzuchu nie zostałaani rozstepy)
Pozdrawiam-y z KajtkiemSabina, Aasiula, gretka, Bliska 77, moremi, kapturnica, caffe, dorbie, kkisia, macduska, malgos741, ania.g, Bursztyn, efcia, Bozia3, BISCA, beates, Mala79, iwcia77, gosia7122, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Znowu mam problem z ciśnieniem. W nocy 150/97 o mało głowy z bólu mi nie urwało. Musiałam wziąć dwie tabletki dopegytu żeby w ogóle zaczęło schodzić. Teraz mam 100/60 i jestem nieprzytomna. Mąż został w domu bo nie jestem w stanie nic robić.ania.g lubi tę wiadomość
-
aaa co do dat- ja obstawialam dzisiejsza (mam sentyment
)
ciekawe jak bedzie dalej z datami- chlopaki zebrali daty urodzin z mojej rodzinki (4 i 14), ciekawe czy w listopadzie ktorys trafi( do wyboru- 2,9,10,13,16moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A w ogole zwaram sie do Was z ogromna prosba
Znacie jakies sposoby na cholerny katar u rocznego dziecka????nie moge dac sobie rady, trwa to juz drugi tydzien, ile mozna krople wpuszczac, inhalacja odpada bomsie dziecko rzuca razem z inhalatorem....musze w czwartek isc do pracy.... -
peppapig wrote:Cześć gretka lubię te Twoją sowe
wogole ostatnia sa chyba wszedzie- Kapta cos mial do lozeczka, ale potem tez w tut. sklepach widzialam komplety posciel, naczynka platik czy inne tworzywo, a ostatnio nawet firanke- tak na marginesie- zna ktoras sklep firankowy z nietypowymi wym?(wiem ze moga skracaca, wydziwiac, ale za duzo zachodu)- potrzebuje na 2,15m dl ew. 2,1m - niby znalazlam na 2,1 ale raczej nie dla mnie
kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
gretka