35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzy wasi faceci tez gapia się w tv ogladając po sześć kanałów jednocześnie?
Sledzimy:
Prometeusz. - film na Polsacie
Wołoszański - polsat Play
Ranczo - tvn seriale
Rekordy Ginnesa - tvp2
Mecz - sport Polsat
I cos tam na jedynce
Szlag mnie zaraz trafi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 22:01
Sabina, Bozia3, Mala79, krycha.stara, Mega, iwcia77, ania.g, kapturnica, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula jak tam po wizycie?
Wybacz ale Maks Kapci przeslonil mi wszystkie inne posty:-)
Jest slodki i to bystre spojrzenie, ciekawe czy charakterek bedzie mial po mamusce:-)ania.g, Mimbla, moremi, kkisia, kapturnica, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
a u mnie dziś wieczorem herbata rumiankowa i jabłuszko do jedzenia
z psem pobiegałam, bardzo ciepło jest, zziałałyśmy sie jak świnie
Bozia3, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ale nie rozpuszczać całkiem, tylko moczyc i jeść.
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krycha no i dobra
Jutro też jest dzień. Jutro robimy casting na mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 22:37
Dziobak, Sabina, Mega, Mimbla, macduska, Mala79, moremi, iwcia77, paszczakin, kapturnica, krycha.stara, Bliska 77, SolarPolar, BISCA, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Walne Wam niusa na dobranoc: koncze starania z tym mezem, zadnych dzieci z nim nie robie i do tego sie rozwodze. Wszystko to powiem mu rano, teraz milych snow
Sabina, Mega, Mala79, moremi, iwcia77, krycha.stara, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Walne Wam niusa na dobranoc: koncze starania z tym mezem, zadnych dzieci z nim nie robie i do tego sie rozwodze. Wszystko to powiem mu rano, teraz milych snow
Kapta ogromne gratulacje, ślicznego masz synka, nawet zdjecie widziałamnie dziwie sie, ze tańczyłas z radości
Wracam odczytywać.... Ja po zebraniu skonana i portfel odchudzony, wiec normaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 22:54
Mala79, moremi, iwcia77, kapturnica, krycha.stara, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czy wasi faceci tez gapia się w tv ogladając po sześć kanałów jednocześnie?
Sledzimy:
Prometeusz. - film na Polsacie
Wołoszański - polsat Play
Ranczo - tvn seriale
Rekordy Ginnesa - tvp2
Mecz - sport Polsat
I cos tam na jedynce
Szlag mnie zaraz trafi.Mala79, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to teraz czas na mnie na spowiedz znaczy sie.
Wiec wyglada to nastepujaco torbiel ktora pomieszkuje w moim prawym jajniku zmniejszyla sie teraz ma wym 1,5 na 2,5cm. Znaczy reaguje na leki i się wchłania(dobre i to)
Co do samego cyklu sa nareszcie regularne
Nawet mialam w nim owulacje(wcześniej przez leki i inne medykamenty mialam z tym problemy)
Jedyne czym mnie zaskoczyl na koncu wizyty to zadal pytanie: kiedy poznam meza?
W tym momencie lezki mi polecialy i z wizyty ginekologicznej zrobila sie terapia psychologiczna a ze bylam ostatnia pacjentka to do gabinetu zostala wezwana pani Krysia (recepcjonista)ktora dostarczyla dwie kawy na prosbe lekarza i co?
Smarkalam w podklady ginekologicze bo chusteczek zabralo... i takim sposobem gin kuzwa wie o mnie wszystko z detalami
Ech nie wiem czy dobrze zrobilam tak sie uzewnetrzniajac
Ale szczerze jest mi lzej
To by bylo na tyle
Mam nadzieje ze nie przynudzilam i w miare ze zrozumieniem napisalam postaMega, moremi, macduska, Mimbla, Reni, iwcia77, megan8, Magdala, ania.g, peppapig, kkisia, Bliska 77, SolarPolar, Dziobak, caffe, dorbie, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:32
Mega, Mala79, iwcia77, peppapig, kkisia, Bliska 77, Dziobak, BISCA, dorbie, efcia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Mała, czasami trzeba się wygadać
Sypialnia pomalowanaMam nadzieję, że jutro przyjdzie to nowe łóżko, bo jak nie, to ich rozniosę.
Czasami to dobre, nigdy wcześniej nie praktykowalam rozmowy z lekarzem az tak szczerej tak jakos wyszlo...
Hehe nie roznos bo Ci jeszcze nie bedzie mial kto dostarczyc tego lozka:-)
moremi, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość