X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia priv

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    O mamuniu, to on toczka w toczkę jak mój Pierworodny! Był dokładnie 7 cm dłuższy, reszta się zgadza! :-) ;-) :-D
    Moja droga, 7 cm to 2 rozmiary ciuszkow wyzej... Gdzie tu o toczkach rozprawiac...

Reni, macduska, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturku, bardzo sie ciesze ze mialas znieczulenie i obylo sie bez powtorki z pierwszego porodu, musisz byc teraz przeszczesliwa :) Maks wyglada na powaznego, przystojnego goscia, charakter mamuski ;)
    Chlop czekal za drzwiami? ;)

Reni, kapturnica, Mimbla, iwcia77, Sabina, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, juhuuuu!!!!!
    Gratulacje !!!
    Dopiero teraz się wzięłam za forum, taki zapiernicz miałam, ale jaka przyjemność :-)
    Gratulacje jeszcze raz, buziaczki dla małego w pietki i niech się chowa dobrze, a dla Ciebie dużo siły i wytrwałości
    :-) :-) :-)

Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki śliczny! I oczy nawet otworzył!

kapturnica lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałbym oficjalnie podziękować Iwone za magnes i to z delfiiiinami. Piękny, cudny.

Dzisiaj rano jak jechałam do pracy myślałam sobie "to będzie dobry dzień" i proszę... mamy Maksa i ja magnes

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:05

Bursztyn, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, BISCA, Dziobak, Sabina, Simba, kkisia, SolarPolar, Mala79, Mega, megan8, anna maria lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moja droga, 7 cm to 2 rozmiary ciuszkow wyzej... Gdzie tu o toczkach rozprawiac...

To był żart. Moja droga.

BISCA, moremi, Dziobak, Sabina, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Kapturku, bardzo sie ciesze ze mialas znieczulenie i obylo sie bez powtorki z pierwszego porodu, musisz byc teraz przeszczesliwa :) Maks wyglada na powaznego, przystojnego goscia, charakter mamuski ;)
    Chlop czekal za drzwiami? ;)

Nie nie czekal bo by sie bidok kilkanascie godzin osiedzial =D .A w domu mial co robic. Kurde owiem Wam ,ze marzylam o chwili kiedy mlody wezmie na rece Maksa, I dzis to zrobil lepiej niz jego ojciec XD Moj chłopina sie caly spocił jak go wzial na rece tak sie zdenerwowal ,ze moze mu cos zrobic.
    A Dawid reka pod glowe , druga pod ciałko i zaraz mały jak usłyszał jego głos to oczy wybałuszyl A zezol niemilosierny heheheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:32

ania.g, Mimbla, Natka_79, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, dorbie, moremi, Dziobak, Reni, caffe, beates, Simba, kkisia, Bursztyn, SolarPolar, Mala79, Mega, mama78, megan8, peppapig, anna maria lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, cieszę się że to właśnie Ty byłaś tą jedną na siedem kobiet która dostała znieczulenie. Myślę że ordynator spojrzał na Ciebie i już wiedział że nie należy z Kaptą zadzierać; )

iwcia77, BISCA, dorbie, kapturnica, moremi, Simba, kkisia, Mala79, Mega, anna maria, Mimbla lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co?
    zagęszczone kakaowe mleko w tubce to samo zuo.
    a hu już tam że prawie połowa to cukier. sacharoza.

ale żem sobie całe spodnie upaprała bo mi się ścisnęło tubkę w nieodpowiednim momencie... łaaaa... i co? teraz muszę konkurs przeprowadzać w co się ubrać.

iwcia77, macduska, moremi, Mimbla, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kapta, cieszę się że to właśnie Ty byłaś tą jedną na siedem kobiet która dostała znieczulenie. Myślę że ordynator spojrzał na Ciebie i już wiedział że nie należy z Kaptą zadzierać; )
    raczej ja dzis bylam tylko jedyna pacjentka leczaca sie prywatnie u ordynatora .Heh . Reszta pan nie walac mu kasy do kieszeni nie dostapila zaszczytu.Troche to nie fair ale prawo rynku .

moremi, iwcia77, Mimbla, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:39

Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To był żart. Moja droga.
    Moja slodziutka, pojelam to przeciez. Dlatego odpisalam.

macduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    raczej ja dzis bylam tylko jedyna pacjentka leczaca sie prywatnie u ordynatora .Heh . Reszta pan nie walac mu kasy do kieszeni nie dostapila zaszczytu.Troche to nie fair ale prawo rynku .
    I za to mnie ten kraj wkoorwia. 14 lat temu nie stac mnie bylo na zastrzyk do kieszeni lekarza i porod byl jedna wielka masakra. Teraz rozumiem, ze nie byloby lepiej.

BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moja slodziutka, pojelam to przeciez. Dlatego odpisalam.
    Moja ty słodziutka. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Wy ale my z Waciakiem prasujemy sobie leciutko.
    Toast za małego Kapturka! :-)

moremi, BISCA, Mimbla, Sabina, sandra80, Dziobak, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, kkisia, dorbie, Mala79, Mega, iwcia77, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturu! Piękny młody! Ma rację Iwcia, jest do Adasia mojego podobny z czasów urodzenia..
    Tylko jakiś 15 toczkow mniejszy ;)

Cudo!

moremi, macduska, Reni, Sabina, sandra80, Dziobak, ania.g, kkisia, dorbie, Bliska 77, Mala79, Mega, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie wiem jak Wy ale my z Waciakiem prasujemy sobie leciutko.
    Toast za małego Kapturka! :-)

A ja glupia szukam pretekstu, zeby sieknac lampke czerwonego.
    Maksiu, za Twoje piekne, dlugie i szczesliwe zycie <3

moremi, macduska, Sabina, sandra80, Dziobak, Simba, kkisia, Mimbla, Mala79, krycha.stara, caffe, Mega, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też otworzyłam nalewkę co ją wczoraj od taty przywiozłam i wypiłam mały kieliszek za zdrowie Maksymiliana :)

Czy już mówiłam, że świetne to imię mój drugi syn tak się będzie nazywał, a jak córka to Zuza, albo Magda. Fajnie pomarzyć :)

A Wy dziewczyny jak nazwiecie dzieci?

moremi, Sabina, BISCA, Simba, kkisia, Bliska 77, caffe, megan8, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze Wam powiem, że z obrączki mi dziś koleżanka wywróżyła trójkę, dwóch chłopaków i dziewczynka, także może mi się przydadzą te imiona jednak :)

moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, dorbie, SolarPolar, Bliska 77, caffe, iwcia77, malgos741, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 11270 11271 11272 11273 11274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ