35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja droga, 7 cm to 2 rozmiary ciuszkow wyzej... Gdzie tu o toczkach rozprawiac...macduska wrote:O mamuniu, to on toczka w toczkę jak mój Pierworodny! Był dokładnie 7 cm dłuższy, reszta się zgadza!

Reni, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapturku, bardzo sie ciesze ze mialas znieczulenie i obylo sie bez powtorki z pierwszego porodu, musisz byc teraz przeszczesliwa
Maks wyglada na powaznego, przystojnego goscia, charakter mamuski 
Chlop czekal za drzwiami?
Reni, kapturnica, Mimbla, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, juhuuuu!!!!!
Gratulacje !!!
Dopiero teraz się wzięłam za forum, taki zapiernicz miałam, ale jaka przyjemność
Gratulacje jeszcze raz, buziaczki dla małego w pietki i niech się chowa dobrze, a dla Ciebie dużo siły i wytrwałości
Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałbym oficjalnie podziękować Iwone za magnes i to z delfiiiinami. Piękny, cudny.
Dzisiaj rano jak jechałam do pracy myślałam sobie "to będzie dobry dzień" i proszę... mamy Maksa i ja magnesWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:05
Bursztyn, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, BISCA, Dziobak, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Kapturku, bardzo sie ciesze ze mialas znieczulenie i obylo sie bez powtorki z pierwszego porodu, musisz byc teraz przeszczesliwa
Maks wyglada na powaznego, przystojnego goscia, charakter mamuski 
Chlop czekal za drzwiami?
Nie nie czekal bo by sie bidok kilkanascie godzin osiedzial
.A w domu mial co robic. Kurde owiem Wam ,ze marzylam o chwili kiedy mlody wezmie na rece Maksa, I dzis to zrobil lepiej niz jego ojciec
Moj chłopina sie caly spocił jak go wzial na rece tak sie zdenerwowal ,ze moze mu cos zrobic.
A Dawid reka pod glowe , druga pod ciałko i zaraz mały jak usłyszał jego głos to oczy wybałuszyl A zezol niemilosierny hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:32
ania.g, Mimbla, Natka_79, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, Reni, caffe, beates, Simba, nick nieaktualny, Bursztyn, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość

-
Kapta, cieszę się że to właśnie Ty byłaś tą jedną na siedem kobiet która dostała znieczulenie. Myślę że ordynator spojrzał na Ciebie i już wiedział że nie należy z Kaptą zadzierać; )
iwcia77, BISCA, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, anna maria, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
wiecie co?
zagęszczone kakaowe mleko w tubce to samo zuo.
a hu już tam że prawie połowa to cukier. sacharoza.
ale żem sobie całe spodnie upaprała bo mi się ścisnęło tubkę w nieodpowiednim momencie... łaaaa... i co? teraz muszę konkurs przeprowadzać w co się ubrać.
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Mimbla, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
raczej ja dzis bylam tylko jedyna pacjentka leczaca sie prywatnie u ordynatora .Heh . Reszta pan nie walac mu kasy do kieszeni nie dostapila zaszczytu.Troche to nie fair ale prawo rynku .ania.g wrote:Kapta, cieszę się że to właśnie Ty byłaś tą jedną na siedem kobiet która dostała znieczulenie. Myślę że ordynator spojrzał na Ciebie i już wiedział że nie należy z Kaptą zadzierać; )
moremi, iwcia77, Mimbla, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
I za to mnie ten kraj wkoorwia. 14 lat temu nie stac mnie bylo na zastrzyk do kieszeni lekarza i porod byl jedna wielka masakra. Teraz rozumiem, ze nie byloby lepiej.kapturnica wrote:raczej ja dzis bylam tylko jedyna pacjentka leczaca sie prywatnie u ordynatora .Heh . Reszta pan nie walac mu kasy do kieszeni nie dostapila zaszczytu.Troche to nie fair ale prawo rynku .
BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem jak Wy ale my z Waciakiem prasujemy sobie leciutko.
Toast za małego Kapturka!
moremi, BISCA, Mimbla, nick nieaktualny, sandra80, Dziobak, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Kapturu! Piękny młody! Ma rację Iwcia, jest do Adasia mojego podobny z czasów urodzenia..
Tylko jakiś 15 toczkow mniejszy
Cudo!
moremi, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, sandra80, Dziobak, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem jak Wy ale my z Waciakiem prasujemy sobie leciutko.
Toast za małego Kapturka!
A ja glupia szukam pretekstu, zeby sieknac lampke czerwonego.
Maksiu, za Twoje piekne, dlugie i szczesliwe zycie
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sandra80, Dziobak, Simba, nick nieaktualny, Mimbla, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mega, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja też otworzyłam nalewkę co ją wczoraj od taty przywiozłam i wypiłam mały kieliszek za zdrowie Maksymiliana

Czy już mówiłam, że świetne to imię mój drugi syn tak się będzie nazywał, a jak córka to Zuza, albo Magda. Fajnie pomarzyć
A Wy dziewczyny jak nazwiecie dzieci?
moremi, nick nieaktualny, BISCA, Simba, nick nieaktualny, Bliska 77, caffe, megan8, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
a jeszcze Wam powiem, że z obrączki mi dziś koleżanka wywróżyła trójkę, dwóch chłopaków i dziewczynka, także może mi się przydadzą te imiona jednak
moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Bliska 77, caffe, iwcia77, malgos741, efcia lubią tę wiadomość