35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:O mamuniu, to on toczka w toczkę jak mój Pierworodny! Był dokładnie 7 cm dłuższy, reszta się zgadza!
Reni, macduska, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapturku, bardzo sie ciesze ze mialas znieczulenie i obylo sie bez powtorki z pierwszego porodu, musisz byc teraz przeszczesliwa
Maks wyglada na powaznego, przystojnego goscia, charakter mamuski
Chlop czekal za drzwiami?Reni, kapturnica, Mimbla, iwcia77, Sabina, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta, juhuuuu!!!!!
Gratulacje !!!
Dopiero teraz się wzięłam za forum, taki zapiernicz miałam, ale jaka przyjemność
Gratulacje jeszcze raz, buziaczki dla małego w pietki i niech się chowa dobrze, a dla Ciebie dużo siły i wytrwałości
Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałbym oficjalnie podziękować Iwone za magnes i to z delfiiiinami. Piękny, cudny.
Dzisiaj rano jak jechałam do pracy myślałam sobie "to będzie dobry dzień" i proszę... mamy Maksa i ja magnesWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:05
Bursztyn, moremi, Mimbla, kapturnica, iwcia77, BISCA, Dziobak, Sabina, Simba, kkisia, SolarPolar, Mala79, Mega, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Kapturku, bardzo sie ciesze ze mialas znieczulenie i obylo sie bez powtorki z pierwszego porodu, musisz byc teraz przeszczesliwa
Maks wyglada na powaznego, przystojnego goscia, charakter mamuski
Chlop czekal za drzwiami?
Nie nie czekal bo by sie bidok kilkanascie godzin osiedzial.A w domu mial co robic. Kurde owiem Wam ,ze marzylam o chwili kiedy mlody wezmie na rece Maksa, I dzis to zrobil lepiej niz jego ojciec
Moj chłopina sie caly spocił jak go wzial na rece tak sie zdenerwowal ,ze moze mu cos zrobic.
A Dawid reka pod glowe , druga pod ciałko i zaraz mały jak usłyszał jego głos to oczy wybałuszyl A zezol niemilosierny hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:32
ania.g, Mimbla, Natka_79, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, dorbie, moremi, Dziobak, Reni, caffe, beates, Simba, kkisia, Bursztyn, SolarPolar, Mala79, Mega, mama78, megan8, peppapig, anna maria lubią tę wiadomość
-
Kapta, cieszę się że to właśnie Ty byłaś tą jedną na siedem kobiet która dostała znieczulenie. Myślę że ordynator spojrzał na Ciebie i już wiedział że nie należy z Kaptą zadzierać; )
iwcia77, BISCA, dorbie, kapturnica, moremi, Simba, kkisia, Mala79, Mega, anna maria, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
wiecie co?
zagęszczone kakaowe mleko w tubce to samo zuo.
a hu już tam że prawie połowa to cukier. sacharoza.
ale żem sobie całe spodnie upaprała bo mi się ścisnęło tubkę w nieodpowiednim momencie... łaaaa... i co? teraz muszę konkurs przeprowadzać w co się ubrać.iwcia77, macduska, moremi, Mimbla, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, cieszę się że to właśnie Ty byłaś tą jedną na siedem kobiet która dostała znieczulenie. Myślę że ordynator spojrzał na Ciebie i już wiedział że nie należy z Kaptą zadzierać; )
moremi, iwcia77, Mimbla, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:raczej ja dzis bylam tylko jedyna pacjentka leczaca sie prywatnie u ordynatora .Heh . Reszta pan nie walac mu kasy do kieszeni nie dostapila zaszczytu.Troche to nie fair ale prawo rynku .
BISCA, ComeToMeBaby, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem jak Wy ale my z Waciakiem prasujemy sobie leciutko.
Toast za małego Kapturka!moremi, BISCA, Mimbla, Sabina, sandra80, Dziobak, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, kkisia, dorbie, Mala79, Mega, iwcia77, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Kapturu! Piękny młody! Ma rację Iwcia, jest do Adasia mojego podobny z czasów urodzenia..
Tylko jakiś 15 toczkow mniejszy
Cudo!moremi, macduska, Reni, Sabina, sandra80, Dziobak, ania.g, kkisia, dorbie, Bliska 77, Mala79, Mega, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem jak Wy ale my z Waciakiem prasujemy sobie leciutko.
Toast za małego Kapturka!
A ja glupia szukam pretekstu, zeby sieknac lampke czerwonego.
Maksiu, za Twoje piekne, dlugie i szczesliwe zyciemoremi, macduska, Sabina, sandra80, Dziobak, Simba, kkisia, Mimbla, Mala79, krycha.stara, caffe, Mega, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja też otworzyłam nalewkę co ją wczoraj od taty przywiozłam i wypiłam mały kieliszek za zdrowie Maksymiliana
Czy już mówiłam, że świetne to imię mój drugi syn tak się będzie nazywał, a jak córka to Zuza, albo Magda. Fajnie pomarzyć
A Wy dziewczyny jak nazwiecie dzieci?moremi, Sabina, BISCA, Simba, kkisia, Bliska 77, caffe, megan8, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
a jeszcze Wam powiem, że z obrączki mi dziś koleżanka wywróżyła trójkę, dwóch chłopaków i dziewczynka, także może mi się przydadzą te imiona jednak
moremi, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, dorbie, SolarPolar, Bliska 77, caffe, iwcia77, malgos741, efcia lubią tę wiadomość