35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Ja też otworzyłam nalewkę co ją wczoraj od taty przywiozłam i wypiłam mały kieliszek za zdrowie Maksymiliana
Czy już mówiłam, że świetne to imię mój drugi syn tak się będzie nazywał, a jak córka to Zuza, albo Magda. Fajnie pomarzyć
A Wy dziewczyny jak nazwiecie dzieci?
Anielka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:01
sandra80, BISCA, Sabina, moremi, kkisia, peppapig, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Ja też otworzyłam nalewkę co ją wczoraj od taty przywiozłam i wypiłam mały kieliszek za zdrowie Maksymiliana
Czy już mówiłam, że świetne to imię mój drugi syn tak się będzie nazywał, a jak córka to Zuza, albo Magda. Fajnie pomarzyć
A Wy dziewczyny jak nazwiecie dzieci?
Ale.miałam okres, że chciałam dziewczynkę Kaje a syna Karola. Ani jedno ani drugie nie znalazło akceptacji mezowskiejmoremi, SolarPolar, macduska, krycha.stara, kkisia, caffe, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:raczej ja dzis bylam tylko jedyna pacjentka leczaca sie prywatnie u ordynatora .Heh . Reszta pan nie walac mu kasy do kieszeni nie dostapila zaszczytu.Troche to nie fair ale prawo rynku .
Natka_79, Simba, Sabina, caffe, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
To ja idę wyprasować kefir
za zdrowie Maxa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:14
BISCA, Simba, moremi, dorbie, Bliska 77, Mimbla, Sabina, krycha.stara, kkisia, caffe, Mega, iwcia77, kapturnica, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:A próbowałaś czekolady w kartonie Wedla?
Nie wiem kto to wymyślił, ale ciężko to wycisnąć, a jest tak cholernie dobre, że szkoda zostawiać. Już się kilka razy upaprałam. Teraz nawet nie kupuję tego świństwa
p.s. już wróciłam, zerknij w privmoremi lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Przynajmniej ten ordynator czuł się zobowiązany. Pamiętasz mój mnie w zeszłym roku wystawił do wiatru i zapomniał nawet poinformować szpital o planowym cc...
czułam sie zaopiekowana. Chyba na następnej wizycie spytam jsk wyglada sprawa znieczulenia tak z ciekawości
choc igła w kręgosłupie mnie przeraża
ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:o taka http://www.bdsklep.pl/e-wedel-330ml-czekolada-roztopiona-w-mleku,id-192209
ponoć dobra po podgrzaniu, ale ja na zimno wcinam
idę po swoje mleko w tubce. potrzebuję się zasłodzić.
uciekam dziewczyny, to był bardzo emocjonujący dzień.
a jutro przede mną kolejny. idę sobie paznokcie zrobić.
dobranoc!moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Ja też otworzyłam nalewkę co ją wczoraj od taty przywiozłam i wypiłam mały kieliszek za zdrowie Maksymiliana
A Wy dziewczyny jak nazwiecie dzieci?moremi, Sabina, BISCA, kkisia, iwcia77, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
Kapta ogromne gratulacje. Dopiero teraz mam dostęp do neta. Rzeczywiście dzieciaki forumowe podobne do siebie, no i charakterek mamusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:38
Mega, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:o taka http://www.bdsklep.pl/e-wedel-330ml-czekolada-roztopiona-w-mleku,id-192209
ponoć dobra po podgrzaniu, ale ja na zimno wcinam
A taką próbowałaś?
http://iv.pl/images/38395418395109354088.jpgmoremi, Mimbla, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Kapta, moje ogromne gratulacje, jestes bohaterka dnia!!!!! (A mi udalo sie wytypowac date, huraaa)
Ja dzis sie nie udzielam, bo strasznie podly dzien w pracy mialam a jeszcze trafilam na czarna liste, bo w zwiazku z choroba corki, dwa dni opieki wzielam....szkoda gadac, w domu nawrzeszczalam na starsza az sie poplakalam, chyba ostatnio jakis cholerny kryzys przechodze, dobra nie zasmucam, dzis Kapta i jej Synek sa najwazniensi
Jeszczeraz GRATULACJEWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:46
ania.g, Mala79, Sabina, BISCA, Bozia3, kkisia, Mega, caffe, moremi, iwcia77, peppapig, kapturnica, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny