X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie poniedzialki to ja uwielbiam, emocjonujace pod kazdym wzgledem.
    Teraz czas isc spac
    Milych snow ciekawe co dzisiaj sie Wam przysni:-)
    Dobranoc

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Miało być w poprzedni wtorek. Pozbyłam się starego łóżka i śpimy na kanapie. Fakt, że i tak nie mielibyśmy gdzie go rozłożyć, ale jutro zamierzamy już wprowadzać się do tej sypialni. Z tej firmy napisali, że mają jakieś opóźnienia i powinnam się spodziewać łóżka 11, albo 14. To im dzisiaj napisałam, czy na pewno chodzi o rok 2015. No jaja jakieś.

Bywa i tak za opóźnienie niech Ci cos dorzuca pasujacego do lozka w ramach przeprosin za niedogodnosci

efcia lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:33

Reni, iwcia77, megan8, paszczakin, Magdala, ania.g, peppapig, kapturnica, Niuta, kkisia, Mega, macduska, Bliska 77, Sabina, BISCA, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek! no zajebiscie po prostu! brzuch miodzio! zazdroszcze :)

kapturnica, Mega, moremi, peppapig, dorbie, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka- co tam w srodku piszczy? gra i buczy? napisz jak po wizycie .

peppapig, dorbie lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta gratulacje !!!

Moremi ten ostatni najładniejszy ;D" ,wypieściłaś go oliwką ;D"

Krycha ty na poważnie??

kapturnica, moremi, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie ma. Jeszcze Magdala była na liście :)

No. Dzieki. :-)

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale głosowała po terminie :)

Pomowienie. Glosowalam w Sobote przed polnoca. :-P

• Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a Kopciuszek? jak mial na imie?

W tym roku to nazwali go Ela przeciez. :-)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nocna zmiana to ja. :-)

Po pierwsze primo gratulacje dla nowego forumka. Kapta, :-) jest moc.
    Po drugie primo uwielbiam Wasze grube brzuchy, a szczegolnie te blyszczace. :-)
    Po trzecie primo placze nad wlasna glupota. Musze przerabiac jedna szafke w kuchni, a majster jeszcze o tym nie wie.
    Po czwarte...Krycha nie wiem, czy gratulowac, czy tulic. Dawaj sprostowanie.

Z emocji nie moge spac.
    A co z Beates?
    Mimbla...uff.

kapturnica, Mega, efcia, Bozia3, BISCA, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 03:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek masz fantastyczny brzuch. Sesja też na medal :)

peppapig, moremi, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2015, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a my kupę robimy,stękamy aż huczy :-)
    No a potem nowa pielucha i co...cycek i spać.
    Tak więc może koło 5 zasniemy.
    Kapta a co u Was? Jecie? ;)

Mega, kapturnica, ania.g, macduska, Bliska 77, Sabina, moremi, caffe, kkisia, dorbie, Bursztyn, efcia, BISCA, Simba, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    No a my kupę robimy,stękamy aż huczy :-)
    No a potem nowa pielucha i co...cycek i spać.
    Tak więc może koło 5 zasniemy.
    Kapta a co u Was? Jecie? ;)
    Hehhehehe a widzisz mysmy jedli ale ,ze my kilkugodzinni to nie ogarniamy jednoczesnie cycka i laptopa .Moja mała łajza oczywiscie ma cos wspolnego ze swoim starszym bratem a mianowicie wyspanie w srodku nocy .Bedzie powtorka cos mi sie to widzi z permanentnym nie spaniem w nocy. No i cyc w natarciu juz byl pare razy.Najlepsze ze z lewicy przystawiam go jakbym kariere mleczarska zaczela i kontynuowala latami a z prawym bywaja problemy.Ale powoli wszystko oswajamy ,Dzieki cyckom jak doniczkom karmimy sie na lezaco.Ale schodzi zanim mlody brzucho i dupe odgazuje bo jeszcze troche minie zanim przestanie powietrza tyle magazynowac.No i pieluchoładowalnia poszła w ruch ,.Za noc 3 pieluchy elne łajna zielono-czornego .A tak to dziadajstwo ciężko z wora zmyć ,ze jak pomysle co z piczkinsem by bylo to ciesze sie ,ze mam wora do obrobki

sandra80, moremi, Mega, ania.g, Bliska 77, Sabina, peppapig, Reni, Dziobak, kkisia, dorbie, paszczakin, Bursztyn, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, beates, Mala79, megan8, iwcia77, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 września 2015, 18:46

Mega, ania.g, macduska, moremi, Sabina, peppapig, SolarPolar, kkisia, malgos741, paszczakin, Bursztyn, efcia, ComeToMeBaby, beates, Simba, Mala79, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wszystkim , które wyprasowaly za zdrowie malego serdecznie dziekuj!!Pępkowe musiało byc.Chociaz moj chlop stwierdzil ,ze poki nie wyjdziemy on nie pije 8)

moremi, Mega, ania.g, Aasiula, macduska, Bliska 77, Sabina, peppapig, dorbie, kkisia, malgos741, Bursztyn, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Simba, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hehhehehe a widzisz mysmy jedli ale ,ze my kilkugodzinni to nie ogarniamy jednoczesnie cycka i laptopa .Moja mała łajza oczywiscie ma cos wspolnego ze swoim starszym bratem a mianowicie wyspanie w srodku nocy .Bedzie powtorka cos mi sie to widzi z permanentnym nie spaniem w nocy. No i cyc w natarciu juz byl pare razy.Najlepsze ze z lewicy przystawiam go jakbym kariere mleczarska zaczela i kontynuowala latami a z prawym bywaja problemy.Ale powoli wszystko oswajamy ,Dzieki cyckom jak doniczkom karmimy sie na lezaco.Ale schodzi zanim mlody brzucho i dupe odgazuje bo jeszcze troche minie zanim przestanie powietrza tyle magazynowac.No i pieluchoładowalnia poszła w ruch ,.Za noc 3 pieluchy elne łajna zielono-czornego .A tak to dziadajstwo ciężko z wora zmyć ,ze jak pomysle co z piczkinsem by bylo to ciesze sie ,ze mam wora do obrobki

Kapta zajrzałam przed pracą i patrzę że jesteś :) Gratulacje jeszcze raz mały jest świetny :)Co do spania to się unormuje, na początku większość dzieci śpi w dzień. Pewnie niedługo wychodzicie? Teraz masz przed sobą najwspanialszy okres :)

kapturnica, Mega, ania.g, Aasiula, Bliska 77, peppapig, dorbie, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Kapta zajrzałam przed pracą i patrzę że jesteś :) Gratulacje jeszcze raz mały jest świetny :)Co do spania to się unormuje, na początku większość dzieci śpi w dzień. Pewnie niedługo wychodzicie? Teraz masz przed sobą najwspanialszy okres :)
    Taa tylko moj starszy te poczatki mial jakies poltora roku zanim zaczal przesypiac cała noc =D
    Mysle ,ze jutro wyjdziemy.Chyba zeby sie okazalo ,ze zoltaczka czy cos.Chociaz ja bym chetnie juz dzis sie spakowala i opuscila szpital.

Mega, Aasiula, sandra80, Bliska 77, Sabina, peppapig, Dziobak, dorbie, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, wtorek
    Mam takie porąbane sny ze ja piernicze....niech ten moj chłopina już wraca, bo sie wykończę....a nieprzytomna jestem, ze głowa mała....

Morek brzucho cudne <3 zaraz mnie, bo tez taki chce :)
    Peppa, Kapta - z waszych postów bije takie szczęście, taka radość, ze naprawdę cieżko opanować uśmiech....
    Beates <3 i kciuki
    Aasiula pisała jak po wizycie?
    Krycha ty sie nie wygłupiaj, odezwij sie :)
    Mimbla - ciesze sie, ze wyniki ok
    Bisca - tez trzymam kciuki
    A i Reni - jak będziesz takie głupoty wypisywać to nie bedzie amerykańskiego magnesa, o! Zreszta widze ze grono forumowa odpowiednio zareagowało na twoje majaczenia
    Miłego <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 06:40

ania.g, Aasiula, moremi, sandra80, Bliska 77, Sabina, Reni, peppapig, kapturnica, kkisia, paszczakin, Bursztyn, efcia, Bozia3, BISCA, beates, Mala79, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Morka brzucho cudny <3
    Milego dnia :)

Na wizycie u ginki podobno super, owulejszyn na sto procent była :)

moremi, sandra80, Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, malgos741, Bursztyn, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Mala79, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala <3
    Czasem tak jest lepiej , jak obcemu się wygadamy :)

kapturnica, efcia, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 11273 11274 11275 11276 11277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ