35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Miało być w poprzedni wtorek. Pozbyłam się starego łóżka i śpimy na kanapie. Fakt, że i tak nie mielibyśmy gdzie go rozłożyć, ale jutro zamierzamy już wprowadzać się do tej sypialni. Z tej firmy napisali, że mają jakieś opóźnienia i powinnam się spodziewać łóżka 11, albo 14. To im dzisiaj napisałam, czy na pewno chodzi o rok 2015. No jaja jakieś.
Bywa i tak za opóźnienie niech Ci cos dorzuca pasujacego do lozka w ramach przeprosin za niedogodnosciefcia lubi tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:33
Reni, iwcia77, megan8, paszczakin, Magdala, ania.g, peppapig, kapturnica, Niuta, kkisia, Mega, macduska, Bliska 77, Sabina, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nocna zmiana to ja.
Po pierwsze primo gratulacje dla nowego forumka. Kapta,jest moc.
Po drugie primo uwielbiam Wasze grube brzuchy, a szczegolnie te blyszczace.
Po trzecie primo placze nad wlasna glupota. Musze przerabiac jedna szafke w kuchni, a majster jeszcze o tym nie wie.
Po czwarte...Krycha nie wiem, czy gratulowac, czy tulic. Dawaj sprostowanie.
Z emocji nie moge spac.
A co z Beates?
Mimbla...uff.kapturnica, Mega, efcia, Bozia3, BISCA, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyNo a my kupę robimy,stękamy aż huczy
No a potem nowa pielucha i co...cycek i spać.
Tak więc może koło 5 zasniemy.
Kapta a co u Was? Jecie?
Mega, kapturnica, ania.g, macduska, Bliska 77, Sabina, moremi, caffe, kkisia, dorbie, Bursztyn, efcia, BISCA, Simba, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:No a my kupę robimy,stękamy aż huczy
No a potem nowa pielucha i co...cycek i spać.
Tak więc może koło 5 zasniemy.
Kapta a co u Was? Jecie?sandra80, moremi, Mega, ania.g, Bliska 77, Sabina, peppapig, Reni, Dziobak, kkisia, dorbie, paszczakin, Bursztyn, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, beates, Mala79, megan8, iwcia77, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 15 września 2015, 18:46
Mega, ania.g, macduska, moremi, Sabina, peppapig, SolarPolar, kkisia, malgos741, paszczakin, Bursztyn, efcia, ComeToMeBaby, beates, Simba, Mala79, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A wszystkim , które wyprasowaly za zdrowie malego serdecznie dziekuj!!Pępkowe musiało byc.Chociaz moj chlop stwierdzil ,ze poki nie wyjdziemy on nie pije
moremi, Mega, ania.g, Aasiula, macduska, Bliska 77, Sabina, peppapig, dorbie, kkisia, malgos741, Bursztyn, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Simba, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hehhehehe a widzisz mysmy jedli ale ,ze my kilkugodzinni to nie ogarniamy jednoczesnie cycka i laptopa .Moja mała łajza oczywiscie ma cos wspolnego ze swoim starszym bratem a mianowicie wyspanie w srodku nocy .Bedzie powtorka cos mi sie to widzi z permanentnym nie spaniem w nocy. No i cyc w natarciu juz byl pare razy.Najlepsze ze z lewicy przystawiam go jakbym kariere mleczarska zaczela i kontynuowala latami a z prawym bywaja problemy.Ale powoli wszystko oswajamy ,Dzieki cyckom jak doniczkom karmimy sie na lezaco.Ale schodzi zanim mlody brzucho i dupe odgazuje bo jeszcze troche minie zanim przestanie powietrza tyle magazynowac.No i pieluchoładowalnia poszła w ruch ,.Za noc 3 pieluchy elne łajna zielono-czornego .A tak to dziadajstwo ciężko z wora zmyć ,ze jak pomysle co z piczkinsem by bylo to ciesze sie ,ze mam wora do obrobki
Kapta zajrzałam przed pracą i patrzę że jesteśGratulacje jeszcze raz mały jest świetny :)Co do spania to się unormuje, na początku większość dzieci śpi w dzień. Pewnie niedługo wychodzicie? Teraz masz przed sobą najwspanialszy okres
kapturnica, Mega, ania.g, Aasiula, Bliska 77, peppapig, dorbie, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kapta zajrzałam przed pracą i patrzę że jesteś
Gratulacje jeszcze raz mały jest świetny :)Co do spania to się unormuje, na początku większość dzieci śpi w dzień. Pewnie niedługo wychodzicie? Teraz masz przed sobą najwspanialszy okres
Mysle ,ze jutro wyjdziemy.Chyba zeby sie okazalo ,ze zoltaczka czy cos.Chociaz ja bym chetnie juz dzis sie spakowala i opuscila szpital.Mega, Aasiula, sandra80, Bliska 77, Sabina, peppapig, Dziobak, dorbie, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry, wtorek
Mam takie porąbane sny ze ja piernicze....niech ten moj chłopina już wraca, bo sie wykończę....a nieprzytomna jestem, ze głowa mała....
Morek brzucho cudnezaraz mnie, bo tez taki chce
Peppa, Kapta - z waszych postów bije takie szczęście, taka radość, ze naprawdę cieżko opanować uśmiech....
Beatesi kciuki
Aasiula pisała jak po wizycie?
Krycha ty sie nie wygłupiaj, odezwij sie
Mimbla - ciesze sie, ze wyniki ok
Bisca - tez trzymam kciuki
A i Reni - jak będziesz takie głupoty wypisywać to nie bedzie amerykańskiego magnesa, o! Zreszta widze ze grono forumowa odpowiednio zareagowało na twoje majaczenia
Miłego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 06:40
ania.g, Aasiula, moremi, sandra80, Bliska 77, Sabina, Reni, peppapig, kapturnica, kkisia, paszczakin, Bursztyn, efcia, Bozia3, BISCA, beates, Mala79, megan8, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Morka brzucho cudny
Milego dnia
Na wizycie u ginki podobno super, owulejszyn na sto procent byłamoremi, sandra80, Bliska 77, Sabina, kapturnica, kkisia, malgos741, Bursztyn, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Mala79, iwcia77, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość