35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ogladam syna boziowego na tvn- cala bozia - fajny chlopak
aaaa.... po kapustę chyba wtedy byłam.
gupi telewizor.
poszukam w necie
który to odcinek?iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kometa juz cos wiesz ????
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Laski w związku z tym, że to ja trzymam dziennik możecie mi w privie wysyłać co kiedy macie, a ja na początku dnia przedstawię plan lekcji
I to jest bardzo dobry pomysł! Brawo Pani!!!!Sabina, BISCA, SolarPolar, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodobny do Kapty! Spojrzenie to samo. Ciekawe czy glany takie małe produkują?
Edit. Produkują:
http://iv.pl/images/42283523852004513290.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 17:04
Sabina, sandra80, Niuta, ania.g, BISCA, anna maria, krycha.stara, SolarPolar, Mimbla, kkisia, kapturnica, efcia, Bursztyn, moremi, iwcia77, Simba, Mala79, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no otóż, szanowne grono, chłop pojechał załatwić nie to co trzeba (znaczy, w sumie też trzeba) i nie pojechał po wyniki. Bo? Bo za duuuuże korki (przecież nie mieszkamy w Warszawie). Myślał, że obiad czeka w domu, a tu do obiadu jeszcze z godzina. Mówię mu, że spokojnie może jechać, to się śmieje ze mnie, że poczeka na ten obiad. Że jutro odbierze najwyżej.
może stresa ma przed tymi wynikamiBISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haj laski.Dziekuje wszytskim i kazdej z osobna za slowa pociechy , dopingu i radochy. Normalnie mamy tu se taka wlasna komune
ziobak piczkins oki 2szewkki malutkie , no normalnie w szoku ejstem , ze położna tak zadbala o ochrone.A ja sie kurbna darlam zeby mnie w pizdu nacieli jak zlapalam stracha bo mnie tym razem zajebiscie schodzenie glowki malego bolało.
Ale powiem WAAM JEDNO EPIDURAL rulez!! Co do czasu podawania .Bywa ,ze podany ponizej 4cm spowoduje zatrzymanie akcji porodowej wiec u nas stosuja od 4tego.I nie wierzcie ,ze zneiczulenie hamuje skurcze .Gowno prawda moje walily po 124 toco jak mi odkrecila kurek i nawet na zniecuzleniu pobolewalo ale bez ..nie wyobrazam sobie.
Ordynatorek stanal na wysokosci zadania kilka razy przyszedl ,sam wydal zlecenie o zneiczuleniu.Na 7kobit dzis mialam tylko ja zzo.Ciekawe nie ???krycha.stara, Aasiula, Natka_79, gosia7122, anna maria, sandra80, gretka, macduska, efcia, Mimbla, Bursztyn, dorbie, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, iwcia77, peppapig, caffe, Bozia3, beates, kkisia, Simba, SolarPolar, Mala79, Mega, mama78, megan8, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
sory za haos i skladnie ale mlody wlasnie c hyba wali pierwsza kupe i nasluchuje kiedy skonczy.
A i Dziobak dopisz ze mlody ma 50cm dlugosci 3420 wagikrycha.stara, Aasiula, gosia7122, anna maria, macduska, efcia, Mimbla, Bursztyn, dorbie, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, moremi, ania.g, iwcia77, peppapig, caffe, Bozia3, beates, kkisia, Simba, SolarPolar, Mega, mama78, megan8, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A i Dziobak dopisz ze mlody ma 50cm dlugosci 3420 wagi
krycha.stara, kapturnica, macduska, efcia, BISCA, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:O mamuniu, to on toczka w toczke jak Adas! Adas byl dokladnie 46 g ciezszy, reszta sie zgadza!
O mamuniu, to on toczka w toczkę jak mój Pierworodny! Był dokładnie 7 cm dłuższy, reszta się zgadza!kapturnica, anna maria, Dziobak, Bursztyn, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Sabina, paszczakin, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość